Aaron píše:
Ahoj,nevím zda jsem špatně hledal,či při rozkoukávání ve hře něco přehlédl ale chybí mi tu tak trochu polopaticky (ne všichni jsme géniové) řečeno toto:
1) kolik reálných peněz stojí to,že budu mít možnost ve hře vyvádět černé perly a následně je transformovat na reálné peníze,popřípadě jestli je tato platba jednorázová či se každý měsíc obnovuje.
2)v jakém kurzu se ČP dají následně směnit za reálné peníze
Snad to bude přínos pro lidi s matematickým nadáním aby si mohli spočítat,že když například zaplatí 100 kč za tuto možnost vyvádění perel na jeden měsíc,tak aby se jim to vyplatilo tak musí ve hře získat např. 100 ČP/měsíc a vyvést je. (v případě,že kurz je 1:1).Prosím o sdělení těchto onformací.
Děkuji
PS:Pokud v manuálu někde tato informace je,pak se omlouvám,ale já to tam nenašel.
Tak záleží na tom jak se ti bude dařit, aby jsi mohl vyvádět peníze tak musíš každý měsíc zaplatit 649 ( zhruba 11 dolarů) perel za prémium účet, prvních 14 dní máš na rozmyšlenou jestli těch 649 perel zaplatíš, pokud ne tak už nebudeš mít možnost vyvádět peníze (jakmile jednou nezaplatíš, tak už máš smůlu), takže pokud chceš z toho mít nějaký peníze, tak budeš muse s 99% jistotou zaplatit první měsíc a v něm pokud se ti bude dařit tak by jsi měl být schopný vydělat dostatek perel ve hře, další měsíc už bys měl vydělávat.

Když se ti podaří dobýt slané jezero, tak zněj máš 480 perel za den ale josu celkem vzácná
Za 100 perel máš jeden MLdollar (jakou má hodnotu nikde nepíšou ale asi stejnou jako dollar) a z toho zaplatíš poplatek 6%.