My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Právě je 22 říj 2019, 08:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Přenos města
PříspěvekNapsal: 26 lis 2015, 15:54 
Offline

Registrován: 08 lis 2014, 12:30
Příspěvky: 13
Tak jsem dneska zkoušel přenést město na políčka, kde jsem věděl, že jde založit pětkové město. Původně jsem měl dvojku, tak jsem očekával, že ho budu moci zvětšit na pětku. Bohužel to nejde. Zkusil jsem to pro jistotu ještě jednou a zase nic, takže 198 perel vyletělo z okna.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 26 lis 2015, 23:54 
Offline

Registrován: 22 bře 2013, 01:36
Příspěvky: 146
ano je to přemístění města i s hlavní budovou která je nastavena na max. lvl který měla původně - každopádně počet buněk můžeš zvýšit ve vědě. Pokud chceš zvětšit lvl. hlavní budovy ušetři perly a založ na tom místě nové a to staré zbourej...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 01 pro 2015, 17:44 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 21 zář 2012, 09:28
Příspěvky: 323
Ano, lolittka má pravdu, je to lepší zbourat to město. Zlepšít ho po teleportaci nejde. Stejně tak i když máte pětkové město a můžete ho teleportovat na buňku, kde může být pouze město dejme tomu 4.úr. Město zůstane pětkové.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 03 pro 2015, 17:01 
Offline

Registrován: 22 bře 2013, 01:36
Příspěvky: 146
mě zajímá otázka počtu buněk, pokud budu chtít přemístit město s 43 buňkami na místo, které může mít max 22 buněk, zredukují se mi budovy postavené v bunkách 23-43 a budu mít jen 22 buněk, nebo město zůstane tak jak bylo?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 05 pro 2015, 08:14 
Offline

Registrován: 26 led 2013, 13:24
Příspěvky: 29
Město zůstane v původním stavu co se týče budov i buněk. Po přenesení se brána zavře a otevírá se až po 3 hodinách.
Město nelze přenášet, když jsou nějaké příchozí a odchozí mise- výzkum, boj mise, přemístění zásob.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2016, 13:30 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 dub 2016, 15:28
Příspěvky: 22
Hele a jak je to s armou? na wiki je, že se anulují výpomoci, tím pádem armáda se přenese, že? :)

_________________
„Je-li život úděsnější než smrt, je žití největší odvahou.“
sir Thomas Browne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 23 kvě 2016, 19:20 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 říj 2013, 13:32
Příspěvky: 70
a kam by asi tak ti vojaci sli ? valej se tam s kverem a louskaj buraky ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2016, 15:19 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 dub 2016, 15:28
Příspěvky: 22
do nejbližšího města k tomu, který se stěhuje předtím, než se přestěhuje třeba :mrgreen:

_________________
„Je-li život úděsnější než smrt, je žití největší odvahou.“
sir Thomas Browne


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 24 kvě 2016, 17:17 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 01 říj 2013, 13:32
Příspěvky: 70
hmm zajimava varianta, ktera by vsak mohla platit pouze v pripade, ze by hrac musel mit vzdy alespon 2 mesta ...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Přenos města
PříspěvekNapsal: 01 čer 2016, 18:08 
Offline

Registrován: 30 lis 2014, 17:56
Příspěvky: 3
arma v meste po presune ostane - ostatne mesto nejde presunut ak su v nom aktivne misie - je inak rozdiel pri presune hlavneho mesta a inych miest - hlavne mesto nepresunies jedine na pole ktore sa neda osidlit - inak ano a vsetky budovy ostanu zachovane - pri ostatnych mestach treba zosuladit lvl mesta a bunky - ono ti aj pred presunom vypise pokial na bunku kliknes v tomto pripade budovy ktore sa pri prenose stratia - ev sa nedaju premiestnit


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 1.067s | 13 Queries | GZIP : On ]