My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Právě je 21 lis 2017, 15:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Mapa a ukazatelé spojenců/klanů
PříspěvekNapsal: 12 říj 2013, 16:35 
Offline

Registrován: 13 zář 2013, 17:44
Příspěvky: 8
Dobrý den,

pokud tohle téma už je vytvořené předem se omlouvám, ale projít tak rozsáhle fórum je pro mě úplný trest.
Hledal jsem dlouho a nic nenašel.

Jedná se o to, že když jsem samotný hráč bez klanu,svazu či spojence a kliknu na mapu ukazují se mi jenom moje vlastní vlastnění.To chápu takhle to funguje na většině online her.

Ale otázka je, když postavím diplomaticky sbor a udělám svaz/spojenectví nebo vstoupím do klanu.Hodně mi chybí na mapě ukazatelé spojenců, kde jsou v odlišných barvách. Ano mapa je dělaná do čtvercové mřížky a jeden čtverec je 1 království. Tudíž by na mapě bylo celkem hodně zbarvených míst, ale určitě by to pomohlo hráčům se trochu zorientovat, kde by chtělo vůči taktiky stavět další vlastnění atd...

Určitě bych byl rád kdyby se tu vyjádřilo více hráčů. Jelikož tuhle hru hraji cca měsíc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mapa a ukazatelé spojenců/klanů
PříspěvekNapsal: 12 říj 2013, 17:35 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 11 říj 2012, 09:47
Příspěvky: 768
Tohle lze zařídit pomocí artefactů nebo svitků. Když to aktivuješ, tak to možná vypadá ze začátku hezky ale počase mi trochu vadilo, že mám zadělanou celou mapu, osobně bych bral kdyby byla ta možnost to deaktivovat a jen podle potřeby se juknout kde kdo a jak.

_________________
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Mapa a ukazatelé spojenců/klanů
PříspěvekNapsal: 12 říj 2013, 17:58 
Offline

Registrován: 13 zář 2013, 17:44
Příspěvky: 8
Arseni píše:
Tohle lze zařídit pomocí artefactů nebo svitků. Když to aktivuješ, tak to možná vypadá ze začátku hezky ale počase mi trochu vadilo, že mám zadělanou celou mapu, osobně bych bral kdyby byla ta možnost to deaktivovat a jen podle potřeby se juknout kde kdo a jak.


díky tohle jsem nevěděl ;)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 0.083s | 13 Queries | GZIP : On ]