Dlouhé odezvy...

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
sara

Dlouhé odezvy...

#1 Příspěvek od sara »

Všem Vám to jde tak pomalu, nebo mám pech jenom já?
Přečíst si poštu s 5 položkami je někdy práce na 5 min (než se konečně zobrazí celé zprávy), to samé prohlížení trhu: dřevo je v pohodě, ale jak vyberu kámen, nebo pšenici - mohu klidně čekat i 2 min, než se něco uděje. A to už ani nekoukám na podrobnosti - kdo prodáva a pod....
Na Mozille mi hru predevčírem vůbec nenačítalo (do města jsem se nedostala) a Chrome má odezvy na bobříka za trpělivost. :x
Wyfre

Re: Dlouhé odezvy...

#2 Příspěvek od Wyfre »

Buď málo pamětí RAM a nebo pomalí internet, hra je na obě tyhle věci celkem háklivá :)
Wyfre - dezertér
trepifajxl

#3 Příspěvek od trepifajxl »

mohu potvrdit, že takhle blbě napsanou hru jsem ještě nehrál, na dvou místech s vysokoroychlostním připojení se to seká, dlouho nahrává a sotva otevřu třetí či čtvrtou vesnici, je to pro dlouhé pauzy už skoro nehratelné, všechno je na klik a minutové čekání, fakt k vzteku, nebýt toho, že jsem udělal tu chybu a koupil perly, dávno bych to nehrál

na divokých kmenech jsem měl 500 vesnic a hra běžela stále rychle a plynule, tohle je vážně paskvil
Wyfre

#4 Příspěvek od Wyfre »

Jak jsem psal, výše, taky závisí na pamětech RAM, hra si žádá celkem dost, pomoct může vypnutí animací, já s hrou nemám žádný problém :) jede mi to všude (kromě telefonu) plynule ;-).

A pokud se vám hra nelíbí, hrát ji nemusíte :) pokud máte návrhy na zlepšení k tomu tu je taky určená část fóra, ale jen si stěžovat a o nic se nesnažit, to dokáže každý :)
Wyfre - dezertér
trepifajxl

#5 Příspěvek od trepifajxl »

no já nevím co má ta hra společného s RAM pamětí, které mám mimochodem na DTP pracovišti víc než dost...

a že si stěžuju? jasně že si stěžuju, jak jsem psal, koupil jsem perly, takže je to podobné, jako když vám někdo prodá šmejd, o kterém tvrdí, že to šmejd není a vy to zjistíte až při používání

že to hrát nemusím je s ohledem na tuto skutečnost poměrně lichá připomínka, mnohem lepší by bylo třeba nějak reflektovat ty stížnost v tom smyslu, že by se třeba mohlo zkusit zapracovat na vylepšení (zjednodušení) jejího nabubřeného a špatně napsaného scriptu
galbatoryx

#6 Příspěvek od galbatoryx »

trepifajxl píše:no já nevím co má ta hra společného s RAM pamětí, které mám mimochodem na DTP pracovišti víc než dost...

a že si stěžuju? jasně že si stěžuju, jak jsem psal, koupil jsem perly, takže je to podobné, jako když vám někdo prodá šmejd, o kterém tvrdí, že to šmejd není a vy to zjistíte až při používání

že to hrát nemusím je s ohledem na tuto skutečnost poměrně lichá připomínka, mnohem lepší by bylo třeba nějak reflektovat ty stížnost v tom smyslu, že by se třeba mohlo zkusit zapracovat na vylepšení (zjednodušení) jejího nabubřeného a špatně napsaného scriptu
já perly také nakoupil a jsem naprosto spokojený ;-)
mistifikace je nej ;-)
MMMMM

#7 Příspěvek od MMMMM »

Mně dost pomohlo snížit místní úložiště ve flash playeru na 10MB. U neomezeně se to sekalo.
Odpovědět