Hledá se 1 kvalitní učeň (podpora zaručena!)

Témata nepářící k jiným podfórům
Odpovědět
Zpráva
Autor
qakkec

Hledá se 1 kvalitní učeň (podpora zaručena!)

#1 Příspěvek od qakkec »

Ahoj,

úvodem - schválně zakládám samostatný topic, abychom v jednom nepsali všichni suzeréni (tímto prosím wyfreho o výmaz mých příspěvků v jeho topicu).

Nyní k věci - hledám JEDNOHO hráče, který se chce opravdu vážně hře věnovat - samozřejmě nabízím zajímavé odměny a bonusy.

Rád bych:
- Vaše město se nachází v rozmezí souřadnic 28-11 až 35-18 (díky tomuto můžete snadno dosáhnout na mnou nabízené podpory, viz. níže)
- AKTIVITU (nevykašlat se na to po týdnu a nedat mně vědět :D)
- schopnost samostatnosti a hledání na wiki (ne se ptát na věci, jejichž hledání na wiki zabere 5 minut). Samozřejmě rád poradím, ale všeho moc škodí :-)
- ideálně mít aktivní premium účet a hrát za temnou frakci (ani jedno není podmínkou)

Nabízím:
- podporu formou zasílání zásob skrz možnost poskytnout učni podporu (viz. wiki Poprosit Mentora o zásoby)
- podporu formou nabízení koupě potřebných surovin za minimální cenu skrz tržiště (přímo zadarmo bohužel posílat nelze)
- poskytnutí rad (ať již z hlediska strategie, návod, rad, zkušeností,... - aktuálně se střídavě držím na 1. až 3. pozici žebříčku, takže praxi mám :mrgreen: )
- v případě potřeby vojenskou podporu (samozřejmě nesmíte být na druhém konci mapy :D)
- poskytnutí informací o dostupných vlastnění pro zábor a pomoc s jejich zabráním

Chci toho možná hodně, ale pokusím se Vám nabídnout vše, co bude v mých silách. Pokud máte zájem, prosím zašlete zprávu zde na fóru, nebo ingame zprávu na nick qakkec. Díky za přečtení a budu se těšit :-)

ps: samozřejmě, že pokud to budete flákat, tak můžete být kicknuti :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
sobik24

Re: Hledá se 1 kvalitní učeň (podpora zaručena!)

#2 Příspěvek od sobik24 »

ahoj mám souřadnici 25,21 jsem stálí hráč a rad bych se stal tvým učněm
qakkec

Re: Hledá se 1 kvalitní učeň (podpora zaručena!)

#3 Příspěvek od qakkec »

Díky za zájem, bohužel aktuálně mám plno a učni jsou docela schopní, takže zatím nehrozí kick za neaktivitu :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Odpovědět