Zrzoun zbořil arcizříceninu s 41934 ČP!
Blahopřejeme k takovému vítězství a s netrpělivostí očekáváme na jejích vyprávění!
Blahopřejeme Zrzoun
Re: Blahopřejeme Zrzoun
Den 11.2. l.p. 2023 bude navždy zapsán v kronikách, města Kolíkov . Onoho památného dne, mi výzkumníci poslali zprávu, že po usilovném hledání a dlouhých roků pátrání, po mnohaletých útrapách a strádáních, byla konečně nalezena arcizřícenina . Po přečtení jejich dlouho očekávané zprávy, jsem vyhlásil všem vojskům bojovou pohotovost a začal jsem spřádat bojový plán. Nařídil jsem vyslat špiony, aby zjistily taktické informace o nepříteli. Po přečtení jejich zpráv jsem se rozhodl vyslat všechna vojska přítomná v hlavním městě, kromě mágů a žoldnéřů ti byly ponecháni jako obrana hlavního města. Pak nastalo rozhodování, komu má býti svěřeno velení nad touto velkolepou armádou. Volba padla na generála Darvena hrdiny s největšími bojovými zkušenostmi, z oceleného v mnoha bitvách, ve kterých bojoval proti proti monstrům. Vydal jsem pokyny, aby na tuto bitvu ostatní hrdinové zapůjčili Darvenovi své nejsilnější artefakty a mágové ho posílili svitky z klenotnice. Po té se vojska se vydala na pochod. Teď jen zbývalo jen čekat. Čas se nekonečně vlekl a atmosféra houstla tak, že by se dala krájet. Vizionáři mi hlásili postup armády, ale stejně pochybnosti zůstávali. Byla má rozhodnutí správná? Povedou nás k vítězství? To čekání bylo nesnesitelné. Konečně dorazili poslové se zprávami z bojiště. S obavami jsem je otevřel a četl. Bitva to byla veliká, bohové války se přikláněli tu na jednu stranu a tu na druhou stranu, zvuk bitevní vřavy, sténání raněných a umírajících se rozléhal široko daleko. Ale na konec jsme dosáhli velikého vítězství, o kterém se budou u ohňů dlouho vyprávět příběhy a báje, básníci o něm budou skládat verše a pěvci zpívat písně o hrdinech, kteří vybojovali tuto velikou a přeslavnou bitvu. Kořist byla veliká , bylo nalezeno mnoho pokladů, které zajistí naší říši na dlouhé roky rozvoj a prosperitu.
Re: Blahopřejeme Zrzoun
Ocenění vám bylo uděleno.
Přeji dobrou hru!
Přeji dobrou hru!