Nákup černých perel

Odpovědět
Zpráva
Autor
galbatoryx

Nákup černých perel

#1 Příspěvek od galbatoryx »

Tak nevím, pár stovek obchodů na internetu mám za sebou, ale to že se mi zdejší administrace snaží namluvit že když v září zaplatím platební kartou. Tak je zcela běžné že se o dva měsíce později platba zruší mi přijde jako jasný podvod.

Peníze byly odečteny a nebyly vráceny. Administraci to absolutně nezajímá a tvrdí že to je běžné.

Tak přemýšlím, jest-li mají hráče za voly a nebo využívají toho že majitel hry je skrytý a tudiž na něj nejdou podávat rozumně formulované žaloby. Ale tohle jednání je vzkaz hráčům neposílejte nám peníze, na závěr Vás stejně podvedeme. :roll:
mistifikace je nej ;-)
qakkec

Re: Nákup černých perel

#2 Příspěvek od qakkec »

Strhly se ti peníze a nedostal si čp? nějak mi není jasné, co myslíš tím zrušením platby - storno transakce? S tím spojený stržení čp, ale už nevrácení money na účet?
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
galbatoryx

#3 Příspěvek od galbatoryx »

qakkec píše:Strhly se ti peníze a nedostal si čp? nějak mi není jasné, co myslíš tím zrušením platby - storno transakce? S tím spojený stržení čp, ale už nevrácení money na účet?
V září jsem zakoupil a platební kartou zaplatil. Všichni co někdy platební kartou platili vědí, že dojde k odečtení peněz ihned ne za rok 110 000 perel. Takže jde řádově o desítky tisic korun, ne o drobnost..

Perly byly načteny 21.9. V den polatby téměř po dvou měsících 19.11. došlo ke stronu platby prý. perly odečteny, peníze nikde navíc ke zrušení transakce nelze dojít po více jak 50 dnech. Tohle žádná banka neudělá.

Je to prostě výsměch a administrace tvrdí že nejde o chybu že platba se takto běžně zruší po více jak 50 dnech tak nevím. Asi jsem blbej já, každopádně k platbě došlo nic mi vráceno nebylo a perly byly odečteny to je v mých očích jasný podvod.
mistifikace je nej ;-)
galbatoryx

#4 Příspěvek od galbatoryx »

Minimálně bych očekával jakoukoliv ochotu administrace věc řešit jiným způsobem než slušným posláním hráče do míst kde nesvítí.

Významově slovy osekali jsme Vám možnost placení na 0, ale zaptlať te znovu a neotravujte nás.

Každej by si při tomto přístupu měl rozmyslet dát firmě, která svůj název schovává za poskytovatele registračních služeb bud jedinou korunu.

Odpověd trvala tři dny a pak přijde že po dvou ano slyšíte dobře dvou měsících se g2shop, touto platební branou mám za sebou desítky obchodů transakci rozmyslel a zrušil ji opravdu k takovémuto jednání nemám slov lavně mě zajímá kam se vypařilo zhruba 23 000 korun českých a chci odpovědi ne výmluvy administrace, že je to věc gate2shop-u je to jejich partner, to znamená oni mají zjistit kde vznikl problém a vyřešit ho já s gate2shop žádnou smlouvu nemám provozovatel hry ano.
mistifikace je nej ;-)
qakkec

#5 Příspěvek od qakkec »

já kdysi platil kartou přes paypal a vždycky bez problémů :) Hlavně bych do toho nenarval tolik, abych musel čekat na arci ruiny než bych to dostal zpět...
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Shocki

#6 Příspěvek od Shocki »

Já bych neřešila, kolik do toho kdo vložil peněz, ale že byl o ně sprostě okraden :!: a přístup administrace je vždy výsměch :shock:
BB cz/sk
fernetyl

#7 Příspěvek od fernetyl »

je to prasárna storno platby po 50dnech je vyloženě hláška roku to i naši politici se ted červenaj zavistí
Odpovědět