Nacházení zřícenin jiné úrovně
- KarelVedral
Nacházení zřícenin jiné úrovně
Mohlo by se vylepšit to aby v králoství ve kterým je jeden např. hráč 2úrovně a jeden třeba 5 úrovně tak aby se objevovalo více zřícenin tentýž urovně a ne že se tam objevujou převážně ty který nikdo bohužel ani okolo nesundá protože máj ty lidi jinou uroven než je daná zřícenina. Tak to je to co mi v této hře tak trochu vadí třeba se to ylepší uvidíme.
Re: Nacházení zřícenin jiné úrovně
nedovedu si dost dobře představit, jak by tohle mohlo fungovat - já tu mám u sebe hráče lvl 1 - 4... je pravda, že my suzeréni máme výhodu, že ruiny lvl 1-4 zmizí rychleji než 5 a 6... ale jinak pokud máš pocit, že máš okolí zabordelené malými ruinami, tak není nic jednoduššího, než se domluvit s nějakým malým sousedem a hodit mu je do mapy... případně budeš muset při vlajkách zaplatit perly, koupit si zrušení omezení a ty ruiny sundat holt sám
Naposledy upravil(a) Modesty dne 15 čer 2014, 22:05, celkem upraveno 1 x.
- KarelVedral
jo tak to sem natrefil na silnejsi spoluhrace ale to nevadi ja tem lidem ty zriceniny posilam aby myzeli ale stejne asi nejspis nehrajou nebo nevim. To nam tady spis dost rychle mizi 5,6 ruiny jakmile se obejevi tak tu nevidrzi ani hodku a 1,2,3 ruiny tady zustavaj dokavat neskonci jejich doba a nebo nekdo ze spoluhracu pouzije za perli to aby moch utocit na ty slaby ruiny. Ale jak tak koukam tak se to asi v nejblizsi dobe nezmeni kdyz to nejspis je brany v celym uzemi a ty to tam mas naopak
jak napsala Modesty, kup si kazdej turnaj utok na vsechny rujny za 300 perel, jestli mas 50 misi (nejlepe k tomu hodit jeste nejakej svitek na mise) tak dostanes zpatky tak sto perel zpatky a budes mit zne tak na 14 dni, ze nebudes vedet, kam driv skocit
si musíš zistiť či je aktívny a neni len farmár čo stavia budovyKarelVedral píše:jo tak to sem natrefil na silnejsi spoluhrace ale to nevadi ja tem lidem ty zriceniny posilam aby myzeli ale stejne asi nejspis nehrajou nebo nevim. To nam tady spis dost rychle mizi 5,6 ruiny jakmile se obejevi tak tu nevidrzi ani hodku a 1,2,3 ruiny tady zustavaj dokavat neskonci jejich doba a nebo nekdo ze spoluhracu pouzije za perli to aby moch utocit na ty slaby ruiny. Ale jak tak koukam tak se to asi v nejblizsi dobe nezmeni kdyz to nejspis je brany v celym uzemi a ty to tam mas naopak

Systém generování ruin se mi zdá taky špatný.
V oblasti, kde mám jedno město je víc hráčů co se drží úmyslně na nižší úrovni ale u dalšího města mám v okolí převážně suzerény a nejbližší 1* a 2* a 3* hráči jsou snad 2 království daleko a to kdo ví jestli jsou vůbec aktivní. Několákrát už jsem zkoušel přeposílat tyto ruiny hráčům poblíž ale vpodstatě zbytečně a platit tvůrcům hry za to, že to takto "chytře" vymysleli to opravdu nehodlám. Placení za možnost vyčištění si okolí je jen další PayToWin fičura. Možná když se zvýší počet perel v ruinách a SJ nebudou okupovat jen hráči, kteří tuto hru hrají od začátku, tak se o tom bude dát uvažovat. Ale momentálně je přisun perel ze hry tak malý, že utrácet je ještě za to abych vůbec ve svém okolí našel nějakou ruinu my příjde jako absurdní.
Stačilo by zavést omezení na jednotlivé úrovně ruin samostatně. A né že mám v království 7 ruin úrovně 1-4 a nemá smysl tam ani chodit.
V oblasti, kde mám jedno město je víc hráčů co se drží úmyslně na nižší úrovni ale u dalšího města mám v okolí převážně suzerény a nejbližší 1* a 2* a 3* hráči jsou snad 2 království daleko a to kdo ví jestli jsou vůbec aktivní. Několákrát už jsem zkoušel přeposílat tyto ruiny hráčům poblíž ale vpodstatě zbytečně a platit tvůrcům hry za to, že to takto "chytře" vymysleli to opravdu nehodlám. Placení za možnost vyčištění si okolí je jen další PayToWin fičura. Možná když se zvýší počet perel v ruinách a SJ nebudou okupovat jen hráči, kteří tuto hru hrají od začátku, tak se o tom bude dát uvažovat. Ale momentálně je přisun perel ze hry tak malý, že utrácet je ještě za to abych vůbec ve svém okolí našel nějakou ruinu my příjde jako absurdní.
Stačilo by zavést omezení na jednotlivé úrovně ruin samostatně. A né že mám v království 7 ruin úrovně 1-4 a nemá smysl tam ani chodit.