Q: Změnit architekturu

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
eledin

Q: Změnit architekturu

#1 Příspěvek od eledin »

viewtopic.php?f=17&t=36 tady jsem se dočetl o tomhle questu, a jelikož jsem nakoupil nějaké ČP, přemýšlím, že bych si změnil architekturu změnil už teď, když se to započítává zpětně, mám však dvě otázky:

Změní se architektura automaticky i ve městech, které postavím později?

A pokud teď zvolím architekturu za 200 ČP a později bych chtěl "vyšší lvl" za 400 ČP bude mě stát 200 ČP nebo 400 ČP?
qakkec

Re: Q: Změnit architekturu

#2 Příspěvek od qakkec »

Pro každé město musíš architekturu změnit zvlášť, takže automatická změna se neděje.

Co se týče opakované změny, tak pokaždé platíš plnou cenu, takže doplácení pouze "rozdílu" se nekoná :mrgreen:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
magressa

#3 Příspěvek od magressa »

hlavne by mohli napsat, ze pokud koupis jinou architekturu a pak ji treba kvuli questu zmenis, tak o tu co uz si zaplatil prijdes a muzes si ji jit koupit znova
a hlavne to, ze uz si si predtim architekturu zmenil se ti do toho questu nepocita...pouze az bude aktivni
qakkec

#4 Příspěvek od qakkec »

Pokud jste si v minulosti architekturu změnili a pak dostanete ten Q, tak už ho budete mít splněný a není třeba architekturu měnit znovu.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Kukurice

#5 Příspěvek od Kukurice »

A co se stane, když mám někde změněnou architekturu, ale ne v hlavním městě a hlavní město si tam přesunu? Splní se mi tím ten quest?
Actioni contrariam semper et æqualem esse reactionem.
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687
Odpovědět