viewtopic.php?f=17&t=36 tady jsem se dočetl o tomhle questu, a jelikož jsem nakoupil nějaké ČP, přemýšlím, že bych si změnil architekturu změnil už teď, když se to započítává zpětně, mám však dvě otázky:
Změní se architektura automaticky i ve městech, které postavím později?
A pokud teď zvolím architekturu za 200 ČP a později bych chtěl "vyšší lvl" za 400 ČP bude mě stát 200 ČP nebo 400 ČP?
Q: Změnit architekturu
Re: Q: Změnit architekturu
Pro každé město musíš architekturu změnit zvlášť, takže automatická změna se neděje.
Co se týče opakované změny, tak pokaždé platíš plnou cenu, takže doplácení pouze "rozdílu" se nekoná
Co se týče opakované změny, tak pokaždé platíš plnou cenu, takže doplácení pouze "rozdílu" se nekoná

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
hlavne by mohli napsat, ze pokud koupis jinou architekturu a pak ji treba kvuli questu zmenis, tak o tu co uz si zaplatil prijdes a muzes si ji jit koupit znova
a hlavne to, ze uz si si predtim architekturu zmenil se ti do toho questu nepocita...pouze az bude aktivni
a hlavne to, ze uz si si predtim architekturu zmenil se ti do toho questu nepocita...pouze az bude aktivni
Pokud jste si v minulosti architekturu změnili a pak dostanete ten Q, tak už ho budete mít splněný a není třeba architekturu měnit znovu.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
A co se stane, když mám někde změněnou architekturu, ale ne v hlavním městě a hlavní město si tam přesunu? Splní se mi tím ten quest?
Actioni contrariam semper et æqualem esse reactionem.
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687