temnice
temnice
Ahoj, nevíte někdo, zda se dá něco dělat se ,,strašákem monstrákem,, co ho mám v temnici, nebo tam bude jen tak sedět a k ničemu mi tam není. Jestli si ho třeba někdo nevykoupí ( třeba nějaký šéfmonstrák ), ty suroviny za něj by se hodili. A jak dlouho tam bude sedět to má na ,,doživotí,,. 

Re: temnice
jednou ho vykoupi monstra, 2-3 tydny zhruba
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
super diky, to abych zatím zmastil ten zbytek v té zřícenině jinak mne zas až ho vykoupí podpálí hajzlík barák
on se nevrati do zriceniny , ta casem zmizi sama
No nevim, kamos ho tam ma uz pres mesic, takze bych se nejak moc na vykoupeni netesil 

u me vykoupili za tyden , mam jeste jesdnoho v jinem meste , tak toho zatim ne ,ale vykoupi na 100%
Otázka je, jestli ho vykoupí, i když domácí zřícenina hrdiny už zmizela?
Případně hraje roli to, jestli daná zřícenina má na vykoupení suroviny (což asi určitě nemá
)? Nechám se překvapit, zatím se vykoupení nekonalo...

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Čekal jsem cca měsíc?!? a vykoupili si ho, takže opravdu si ho vykoupí, jen to chce trpělivost (mateřská zřícenina už byla zmizelá)
Wyfre - dezertér
potvrzuji,vykoupili za tři týdny a ještě s omluvili,že obtěžoval
nejspíš čekali,až dokončím úkoly na hromadění surovin

nejspíš čekali,až dokončím úkoly na hromadění surovin
Tak já mám hrdinu monster 25. úrovně v temnici už přes týden a pořád se nic neděje. Cena za vykoupení je 450.000 obilí a 450.000 železa a pořád nic. Díval jsem se do původní agr. 5* a tam je tak po 8.000 surovin, takže jestli fešáci čekají, až to nahromadí, tak to bude tak příští rok touhle dobou. Co bude s hrdinou, pokud jeho zříceninu někdo dobude nebo prostě zmizí? To už asi nic nedostanu, co? Škoda, že o tomhle v encyklopedií nic není.
Na nahromadění surek se nečeká. I když ta zřícenina zmizne, tak monstra hera vykoupí - a týden není vůbec dlouhá doba, holt ještě musíš trochu počkat 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
Taky jsem mel v temnici hera a trvalo to 30 dni, nez jsem dostal vykupne. Takze - vydrzet.