je normální sidržet vice vlastnění ,to jest dolů a pod

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
veronika2013

je normální sidržet vice vlastnění ,to jest dolů a pod

#1 Příspěvek od veronika2013 »

posílám jednu korespodenci ,chtěla bych se zeptat zda to je normální ,zabrala jsem důl a za tři dny mi začal vyhrožovat hráč ,že je jeho a že ho má na lidi .Já zabírala prázdný důl ,nikdo v něm nebyl .ten hráč co vyhrožuje ,má vlastně všechna vlastnění v okolí .Je to jen část korespodence ,to ostatní jsou už jen výhružky dost neurvalé: a jen info pro pána ,nejsem snad postarší ,je mi 24 nejsem ani hlupák ,studuji 2 vysoké školy ,dokonce umím i číst a poznám obsazený důl ,tak až zase budete pane někomu nadávat ,dělejte to těm co znáte pokud si to od vás nechají líbit ,je to jen hra a mě je uplně jedno jestli budu klikat zde nebo někde jinde :-)

spadlo mě to, tak se mě to znovu psát nechce, ale jenom ti řeknu jedno: napiš na správu, přepošli jim tento dopis a užívej si chvíli pomsty, avšak opravdu jenom chvíli.

zjevně nic nechápeš. snažil sem se ti ti v klidu vysvětlit, ale s ohledem na tento čas si nejspíš postarší dáma, já mezi řečí taky, avšak chlap a v životě sem potkal spousty takovýchto nechápavých ženských a s takovými se nemíním dále bavit.

už neodepisuj a konej, následky si pak přičti své nerozvážné reakci.

dobrou

veronika2013 napsal:
už po druhé píši důl byl prázdný ,nikdo ho nevlastnil ,zda byl vystravěn ,nebo ne není podstatné,každý zde máme určitý počet vlastnění ,který mužeme držet .je mi líto ,to co provádíš je vyhrožování ,dvojité porušení pravidel:-(

Draxon napsal:
žádné vyhrožování to není, jenom upozornění. důl byl vystavěn, ale jestli to tak bereš, tak nebudeme upozorňovat, ale budeme konat.

škoda že si to tak vzala.
upozorním spolubojovníky v okolí.

až si najdeš prázdný důl, tak ti ho brát nebudu, já takový nejsem, dolů je tu dost, ale jak si nějaký najdu a vystavím si ho, pak se mě to nelíbí abudu ted konat a už ti nebudu psát, když neumíš rozpoznat upozonněnía bereš to jak to bereš.

veronika2013 napsal:
no nevím ,důl byl prázdný,nebyl ani v rezarvacích ,takže nikomu nic nezabírám ,to co jsi mi napsal ,je výhružka ,a jak jsem pročítala pravidla tak i porušení pravidel ,na zablokování učtu takže asi tak ,zabírám jen co je prázdné :-) a jestli se vás to nějak dotýká a chcete všechny doly pro sebe není problém :-)
podpora zde funguje

Draxon napsal:
ahoj.

nezabírej nám vystavěné doly na lidi, protože tam nic nepostavíš, neboť ti je zničíme akdyž je budeš zavírat tak z nich nic nevyvezeš. doufám, že to chápeš a děkuji.

jak teď s tím dolem naložíme se uvidí, ale nadšeni nejsme. dohodnuse s kámošem, byl to jeho důl.
maflek

Re: je normální sidržet vice vlastnění ,to jest dolů a pod

#2 Příspěvek od maflek »

pokud byly v dole nejake budovy kdyz jsi ho dobyl/a tak je mozna ze si to postavili a opistili ho a chodili to vybirat utoky ale je to jejich problem vnejsi vlastnnei jsou zde pro vsechny hrace a ne jen pro jejich soukrome uziti a pokud ho nemeli dobyty tak je to jen jejejich problem
Per aspera ad astra
qakkec

#3 Příspěvek od qakkec »

Osobně bych draxona poslal do (_;_) :)

Samozřejmě jeho situaci chápu - pobrali doly v okolí, vystavěli si v nich vše jak chtěli (neberu v potaz, že tenhle byl třeba prázdný) a teď si je farmí. V podstatě to je legální obejití maximálního počtu zabraných vlastnění, což dělám taky. Z pozice silnějšího (předpokládám) si je nárokuje a bude si je "držet" a tahle hra o válce mezi hráči je.

Na druhou stranu, i přímo zabraná vlastnění se můžou dobývat a zabírat, takže vyhrožuje jenom z té pozice silnějšího bez jakéhokoliv jiného nároku. Jestli si slabší titul, tak ti na města nezaútočí.

Každopádně já osobně bych mu v tomhle případě napsal, že jestli začne s tím, co psal, tak jim budu zabírat všechny "jejich" nezabrané doly v okolí - tím jim zničíš všechny budovy v nich a nebo jim ty budovy budu prostě ničit. A budou mít po farmení. Ty budeš v městě v bezpečí před útoky a oni ztratí víc, než získají ;)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
veronika2013

#4 Příspěvek od veronika2013 »

Díky všem ,tak nějak se shodujeme v názorech .-)
BubeniCZECH

#5 Příspěvek od BubeniCZECH »

Buď ráda, že ti ho někdo vystavěl, já si musel všechno stavět sám :o)
Klid, je to jenom hra :o)
Odpovědět