spadlo mě to, tak se mě to znovu psát nechce, ale jenom ti řeknu jedno: napiš na správu, přepošli jim tento dopis a užívej si chvíli pomsty, avšak opravdu jenom chvíli.
zjevně nic nechápeš. snažil sem se ti ti v klidu vysvětlit, ale s ohledem na tento čas si nejspíš postarší dáma, já mezi řečí taky, avšak chlap a v životě sem potkal spousty takovýchto nechápavých ženských a s takovými se nemíním dále bavit.
už neodepisuj a konej, následky si pak přičti své nerozvážné reakci.
dobrou
veronika2013 napsal:
už po druhé píši důl byl prázdný ,nikdo ho nevlastnil ,zda byl vystravěn ,nebo ne není podstatné,každý zde máme určitý počet vlastnění ,který mužeme držet .je mi líto ,to co provádíš je vyhrožování ,dvojité porušení pravidel:-(
Draxon napsal:
žádné vyhrožování to není, jenom upozornění. důl byl vystavěn, ale jestli to tak bereš, tak nebudeme upozorňovat, ale budeme konat.
škoda že si to tak vzala.
upozorním spolubojovníky v okolí.
až si najdeš prázdný důl, tak ti ho brát nebudu, já takový nejsem, dolů je tu dost, ale jak si nějaký najdu a vystavím si ho, pak se mě to nelíbí abudu ted konat a už ti nebudu psát, když neumíš rozpoznat upozonněnía bereš to jak to bereš.
veronika2013 napsal:
no nevím ,důl byl prázdný,nebyl ani v rezarvacích ,takže nikomu nic nezabírám ,to co jsi mi napsal ,je výhružka ,a jak jsem pročítala pravidla tak i porušení pravidel ,na zablokování učtu takže asi tak ,zabírám jen co je prázdné

podpora zde funguje
Draxon napsal:
ahoj.
nezabírej nám vystavěné doly na lidi, protože tam nic nepostavíš, neboť ti je zničíme akdyž je budeš zavírat tak z nich nic nevyvezeš. doufám, že to chápeš a děkuji.
jak teď s tím dolem naložíme se uvidí, ale nadšeni nejsme. dohodnuse s kámošem, byl to jeho důl.