FORUM

Na tomto fóru lze vyprávět o všech zábavných událostech které se stály ve hře s vámi nebo vašimi známými v naší hře
Odpovědět
Zpráva
Autor
deivik

FORUM

#1 Příspěvek od deivik »

Nejvic se mi na foru libi, že si tu BaB dělaji co chtěji, stejně jako ve hře. = Penízky hýbou světem, MarkoDemone nebreč a zkrachuj ty cipe
Naposledy upravil(a) deivik dne 27 kvě 2014, 19:33, celkem upraveno 1 x.
lolittka

Re: FORUM

#2 Příspěvek od lolittka »

BaB taky zrovna nemiluju, ale to co tu píšeš je absolutní blbost a založením tohohle příspěvku jsi akorát dokázal, že se potřebuješ vybrečet spíš ty. Nezapomeň si to dát i jako status na facebook :lol:
Stilgar

#3 Příspěvek od Stilgar »

1. Vůbec bych na tebe (deivik) neměl reagovat, ale je potřeba postiženým lidem pomáhat a tak to zkusím. Svou obsesí BaB už možná splňuješ i nějakou tu psyhicatrickou diagnózu.
2. Nevím, jak tvůj příspěvek souvisí s humorem ve hře? Není ani vůbec humorný, jediný nad kým by marko mohl plakat, jsi ty.
3. Nevím, zda si tu děláme, co chceme, já se snažím odpovídat lidem na otázky v sekcích, kde se ptají nováčci a v sekci dotazy. A dál jsem vyjádřil názor na soutěž Miss a Mister Mylands, pokud mě za to Darebacek chce zabanovat zde na foru, tak dávám svou hlavu na špalek.
4. Nevím, zda si ve hře děláme, co chceme, vše je v rámci pravidel, daných tvůrci hry. Byla tvoje volba, že jsi zůstal na 4 hvězdách a tvou jedinou zábavou je prudit Suzerény. Mohl jsi vymakat armu a počkat si na kohokoliv z nás.

P.S. díky lolittko
deivik

#4 Příspěvek od deivik »

jde vidět že vám to gró stále uniká, tudíž střílíte mimo terče, to se stává že se lidi nepochopí, proto to asi neumíte pochopit
Odpovědět