Rozlúčka.

Zde lze povídat o čemkoliv.
Odpovědět
Zpráva
Autor
oleg2017

Rozlúčka.

#1 Příspěvek od oleg2017 »

Niektorí vedia, že sme na jar tohto roku prestali hrať. Nejako sa stalo, že účty fungovali ďalej, pravdepodobne niekto prelomil heslá. Pred dvomi týždňami, nám hra oznámila, že nehráme, tak sme po zmene hesiel začali hrať nanovo.

Niekto sa nás pýtal prečo sme prestali a znovu sme si uvedomili, že toto nie je náš svet. Po rokoch hrania na viacerých serveroch a trištvte roka nehrania, viem posúdiť ako za 2 týžne človek nezažije veľa vecí v skutočnom živote a snaží sa vo virtuálnom imaginárnom svete zmeniť život k lepšiemu. Niektorým som ponadávala za prístup na serveri, hlboko sa týmto ospravedlňujem. Ten hnev totiž nebol na vás, ale na to, že som znova v hre a niekoho neznámeho som v sebe obvinila, za to prelomil heslá, a že znovu hrám a myslela som si, že si to zaslúži pomstu. Samozrejme, že nie, je to predsa jeho, alebo ich imaginárny život a čas. (Aj keď asi povie, že som to neuniesla, ale tí čo ma poznajú z hry vedia, že už bolo aj oveľa horšie. A nezáleží na tom, čo si kto o tom pomyslí.)
Po tomto viem, že musím urobiť to čo na jar, len dôkladnejšie aj s vymazaním našich účtov.

Prajem Vám všetkým veľa šťastia v skutočnom živote a keď sa Vám tento virtuálny svet zdá pozitívny a neoberá Vás o čas tak aj tu.

oleg2017 a elfka133
dneska

Re: Rozlúčka.

#2 Příspěvek od dneska »

Prosím, pošlete nám snímek obrazovky šeku na poště support_cz@elyland.net
Odpovědět