Pozvat nové vládce
-
Pozvat nové vládce
Ahoj, někdo, kdo má zkušenost s aktuálním úkolem pozvat nové vládce? Když pošlu kamarádovi odkaz, tak vše funguje - vybere si frakci, ale potom ho to rovnou hází do možnosti, spustit adobe flash player a ten už samozřejmě nefunguje takže to znamená, že on se nemůže registrovat přes můj odkaz, ale hru si musí stáhnout a ve chvíli, kdy to stáhne, tak už v tom vlastně vůbec nefiguruji - takže tohle je aktuálně nesplnitelný úkol?
Re: Pozvat nové vládce
skus ten rusky prehliadac... tam ide aj wiki, sekcie o artikoch a podobnemaflek2021 píše:Ahoj, někdo, kdo má zkušenost s aktuálním úkolem pozvat nové vládce? Když pošlu kamarádovi odkaz, tak vše funguje - vybere si frakci, ale potom ho to rovnou hází do možnosti, spustit adobe flash player a ten už samozřejmě nefunguje takže to znamená, že on se nemůže registrovat přes můj odkaz, ale hru si musí stáhnout a ve chvíli, kdy to stáhne, tak už v tom vlastně vůbec nefiguruji - takže tohle je aktuálně nesplnitelný úkol?
Me ten rusky prohlizec ani nenastartoval, psal chybu, ze provoz je ukoncen, neni to podporovana verze a tak.archer89 píše:skus ten rusky prehliadac... tam ide aj wiki, sekcie o artikoch a podobnemaflek2021 píše:Ahoj, někdo, kdo má zkušenost s aktuálním úkolem pozvat nové vládce? Když pošlu kamarádovi odkaz, tak vše funguje - vybere si frakci, ale potom ho to rovnou hází do možnosti, spustit adobe flash player a ten už samozřejmě nefunguje takže to znamená, že on se nemůže registrovat přes můj odkaz, ale hru si musí stáhnout a ve chvíli, kdy to stáhne, tak už v tom vlastně vůbec nefiguruji - takže tohle je aktuálně nesplnitelný úkol?
Nejak jina cesta , jak dostat na wiki sekce hrdiny a arty?
Brzy vyjde nová HTML verze hry.
Doufáme, že se ke hře můžete vrátit.
Vše nejlepší.
Doufáme, že se ke hře můžete vrátit.
Vše nejlepší.