Pozvat nové vládce

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Zamčeno
Zpráva
Autor
maflek2021

Pozvat nové vládce

#1 Příspěvek od maflek2021 »

Ahoj, někdo, kdo má zkušenost s aktuálním úkolem pozvat nové vládce? Když pošlu kamarádovi odkaz, tak vše funguje - vybere si frakci, ale potom ho to rovnou hází do možnosti, spustit adobe flash player a ten už samozřejmě nefunguje :D takže to znamená, že on se nemůže registrovat přes můj odkaz, ale hru si musí stáhnout :D a ve chvíli, kdy to stáhne, tak už v tom vlastně vůbec nefiguruji - takže tohle je aktuálně nesplnitelný úkol?
archer89

Re: Pozvat nové vládce

#2 Příspěvek od archer89 »

maflek2021 píše:Ahoj, někdo, kdo má zkušenost s aktuálním úkolem pozvat nové vládce? Když pošlu kamarádovi odkaz, tak vše funguje - vybere si frakci, ale potom ho to rovnou hází do možnosti, spustit adobe flash player a ten už samozřejmě nefunguje :D takže to znamená, že on se nemůže registrovat přes můj odkaz, ale hru si musí stáhnout :D a ve chvíli, kdy to stáhne, tak už v tom vlastně vůbec nefiguruji - takže tohle je aktuálně nesplnitelný úkol?
skus ten rusky prehliadac... tam ide aj wiki, sekcie o artikoch a podobne
Alex2019

#3 Příspěvek od Alex2019 »

archer89 píše:
maflek2021 píše:Ahoj, někdo, kdo má zkušenost s aktuálním úkolem pozvat nové vládce? Když pošlu kamarádovi odkaz, tak vše funguje - vybere si frakci, ale potom ho to rovnou hází do možnosti, spustit adobe flash player a ten už samozřejmě nefunguje :D takže to znamená, že on se nemůže registrovat přes můj odkaz, ale hru si musí stáhnout :D a ve chvíli, kdy to stáhne, tak už v tom vlastně vůbec nefiguruji - takže tohle je aktuálně nesplnitelný úkol?
skus ten rusky prehliadac... tam ide aj wiki, sekcie o artikoch a podobne
Me ten rusky prohlizec ani nenastartoval, psal chybu, ze provoz je ukoncen, neni to podporovana verze a tak.

Nejak jina cesta , jak dostat na wiki sekce hrdiny a arty?
dneska

#4 Příspěvek od dneska »

Brzy vyjde nová HTML verze hry.
Doufáme, že se ke hře můžete vrátit.
Vše nejlepší.
Zamčeno