Cíl hry

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
De4mator

Cíl hry

#1 Příspěvek od De4mator »

Ahoj,
už hraju tuhle hru celkem dlouho a čím dál více mi vrtá hlavou, jaký je vlastně CÍL této hry. :)
V encyklopedii je uvedeno:
Cíl hry - zničení všech hlavních měst hráčů opačné frakce.
Po zničení všech hlavních měst opačné frakce zůstali naživu hráči stejnoměrně rozdělují nahromaděný prémiový fond.
Jak už ale bylo psáno někde tady ve fóru, hlavní (resp. žádné) město zničit nejde.

Jaký je tedy cíl hry (kromě obírání nás o čas, v horším případě i o peníze :) )? :?

Edit: Ten cíl hry je pro server typu "Válka frakcí". V současnosti ale běží jen jediný server - a sice hornický. Pro tento typ jsem cíl hry nikde nenašel.
Arseni

Re: Cíl hry

#2 Příspěvek od Arseni »

Nevim jestli jsi pořádně četl popisek hry.... první online hra s vývodem peněz..to hovoří samo za sebe co je cíl hry, ovšem tuto hru můžeš hrát do zblbnutí bez jakéhokoliv cílu, stejně jako všechny ostatní online hry ;)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
galbatoryx

#3 Příspěvek od galbatoryx »

být nejlepší ;)
mistifikace je nej ;-)
De4mator

#4 Příspěvek od De4mator »

galbatoryx píše:být nejlepší ;)
Ale být nejlepší v čem? Každá hra má vždy nějaký cíl, kterého se všichni snaží dosáhnout a kdo ho dosáhne první, vyhrál.

Zde ale můžete maximálně okrádat ostatní. Kdo okrádá nejvíce, je (momentálně) nejlepší? Nemá to konec?

Pozn: Když se tak nad tím zamýšlím, celkem mi to připomíná domácí politickou scénu. :roll:
Arseni

#5 Příspěvek od Arseni »

De4mator píše:
galbatoryx píše:být nejlepší ;)
Ale být nejlepší v čem? Každá hra má vždy nějaký cíl, kterého se všichni snaží dosáhnout a kdo ho dosáhne první, vyhrál.

Zde ale můžete maximálně okrádat ostatní. Kdo okrádá nejvíce, je (momentálně) nejlepší? Nemá to konec?

Pozn: Když se tak nad tím zamýšlím, celkem mi to připomíná domácí politickou scénu. :roll:
Nevím které online hry jsi hrál ale žádná nemá cíl, hraješ pořád jen do kola než zjistíš, že to je vlastně k ničemu ;)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
maflek

#6 Příspěvek od maflek »

Taky jsem se nesetkal s moc online hrama, které by měli konec, jediné dvě co jsem takové hrál byly darkelf a ještě jedna, u které si nepamatuju název :D a tam není klasický konec tím, že by někdo dosáhnul určitého cíle, ale jsou to časově omezené hry, kde jede server třeba měsíc...
Per aspera ad astra
galbatoryx

#7 Příspěvek od galbatoryx »

maflek píše:Taky jsem se nesetkal s moc online hrama, které by měli konec, jediné dvě co jsem takové hrál byly darkelf a ještě jedna, u které si nepamatuju název :D a tam není klasický konec tím, že by někdo dosáhnul určitého cíle, ale jsou to časově omezené hry, kde jede server třeba měsíc...
a to je pěkně naprd ... hraješ jak blazen aby ti všechno zmizelo vážně skvělé ;-)
mistifikace je nej ;-)
maflek

#8 Příspěvek od maflek »

tam jde hlavně o to, že ty nejlepší hráči z těch serverů se pak někam posunuj, ale to je fakt o vrážení peněz, víc se mi líbí takovýhle hry, kde prostě jedu a prachy zase tak nepotřebuju :) stačí chodit zříceniny a je to v klídku
Per aspera ad astra
Havrancz

#9 Příspěvek od Havrancz »

grepolis měl konec, travian měl taky konec...., ale konec neni vždy dobrý, ja hraji pro zábavu.... takže i když jsme grepolis vyhráli, neměl sem až z toho radost, jelikož tam byla dobra parta.
Thasoss

#10 Příspěvek od Thasoss »

Havrancz píše:grepolis měl konec, travian měl taky konec...., ale konec neni vždy dobrý, ja hraji pro zábavu.... takže i když jsme grepolis vyhráli, neměl sem až z toho radost, jelikož tam byla dobra parta.
Tuto hru také hraji... Tobě se jedná jen o to, že přijdeš o velké kvantum měst, že? Vše má svůj konec a také by mělo mít :) pokud se budou velcí hráči zdržovat jen na jednom světě, tak ty ostatní budou o ničem a čekat, až se nějaký domkař stane esem...
Odpovědět