Opetovne snizeni kapacity kupcu?
snížení kapacity kupců
tak tohle se mi vyloženě nelíbí, nejdřív 3k, pak se kapacita kupců zvedla na 10k a dneska potom, co došlo k zastavení serverů, je kapacita kupců zpět na 3k. Proč? To si vážně někdo stěžoval, že mu vadí, že může převézt víc surovin, nebo co? Navíc chci podotknout, že tohle je dost velký zásah do vesnic, protože já - šťastná z toho, že nemusím mít těch baráků tolik, jsem jich samozřejmě dost vybourala a teď to budu vracet zpět.
Re: snížení kapacity kupců
me se to teda nelibi vubec nevim proc to nezustalo na tech 10000 bylo to dobre jak napsat zpravci hry dekuji
doufejme, že to je pouze chyba spojená s obnovením serverů ...
(nebo to udělali schválně, aby zdejší forum opět trochu žilo
(nebo to udělali schválně, aby zdejší forum opět trochu žilo

Opetovne snizeni kapacity kupcu?
Dnes po vyjimecnem obnoveni serveru jsem si vsiml ze se zase snizila kapacita kupcu z 10 000 na kupce na 3 000 na kupce. To snad nemyslite vazne.
Re: Opetovne snizeni kapacity kupcu?
Osobne si myslim, ze to nebyl umysl. Pravdepodobne se updatem vratil puvodne nastaveny pocet na 3000/kupce. Tech 10.000 bylo rucne upraveno a tak ocekavam, ze to bude brzy opet vraceno na tech 10.000/kupce
To doufam, protoze jsem teprve kapitan a uz je velmi tezke zasobovat pouze jedno mesto surovinami pro jeho trvaly nonstop rozvoj pri tehle kapacite a to si nedovedu predstavit Suzereny s plnym poctem mest a miliony surovin.
nebo nám za chvíli vyskočí nový quest, že si za 10 tisíc perel kapacitu kupců můžeme opět zvýšit 

BB cz/sk
Me se to taky nelibi ... v jine sekci zde na foru jsem si na to stezoval uz par minut po obnoveni serveru. Jak prez toto uzke hrdlo prevazet miliony surovin opravdu nevim.
Byl bych všemi deseti pro znovuzvýšení kapacity. Hra je zajímavější.
Hledám klan, svaz, hra mne baví...
Bingo kemoShocki píše:nebo nám za chvíli vyskočí nový quest, že si za 10 tisíc perel kapacitu kupců můžeme opět zvýšit

Update news:
1. The merchants` capacity can be increased accordingly to the studied level of Merchantry science.
2. The Production Technology science increases the gold production in Trading Posts as well.
3. Bugs rectified.
A když se mrkneš na vědu, tak u Kupectví můžeš zkoumat zvýšení kapacity - za čp

edit: ale dobrej tah - udělat změnu k lepšímu, lidi si na ni zvyknou, uvítají ji, pak to vrátí zpět a umožní ti si to pořídit za čp

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
To mam jako jen za kapacitu kupcu 5000 dat 500 000 vedy a 500 perel jo? Kolik to bude proboha za kapacitu 10 000? Me to prijde zajimave. Daji kapactu 10k pro vsechny na chvili aby si na to zvykli a pak to zkrouhnou. 

Jako dat to za to nemám problém, ale ne když bych ztratil X mega z už probíhajícího výzkumu 

Frank Herbert
Frank Herbert
Mas pravdu ... mozna bych to dal, ale mysli taky na to, ze ty konkretne uz jsi stary hrac (koren
) a pro nove hrace jako jsem ja je to hodne. Zvlast pak za neco co bylo do ted zdarma.

Tak ještě jedna nová zpráva - další úroven kupců je za 1500 a aby byla dostupná, potřebuješ mít vyzkoumanou kolonizaci na 5/5 za 1500 

Frank Herbert
Frank Herbert
to je mi vsechno sumak jen mne stve to zkoumaní to bude chvili trvat 

Kupec - zmena nosnosti?
Zdravím Vás, potrebujem radu od skúsených, až dodnes mi kupec vždy nosil 10 000 jednotiek čohokoľvek pri preprave tovaru, oddnes sa mi to pomenilo, a napr. 1 kupec berie max 3000 kameňa atď.
Viete mi poradiť prečo ?
Vopred ďakujem.
S pozdravom
Michal
Viete mi poradiť prečo ?
Vopred ďakujem.
S pozdravom
Michal
Re: Kupec - zmena nosnosti?
Uz se to tu probiralo na foru v nekolika tematech a jedno jsem dokonce zalozil i ja. Dnes po updatu to zase zkrouhli na puvodnich 3000 na kupce a pokud chces vic tak musis vyzkoumat vetsi uroven vedy Kupectvi ... je to drahe ... na uroven 2 to stoji 500 000 vedy a 500 perel , proto se tu vetsina rozumnych lidi rozciluje.
Tohle maj všichni. Tohle tada nevychytali a doufám že to co nejdříve předělaj zpět !!!!! Jinak končím s touto hrou a hráči co jsem je dohodil tak taky !!!!!!!!!!!!!!!!! S pozdravem Jirkak
Tak tohle je teda for!!!!!!!!!!!! Abych do toho cpal jen prachy jen proto abych si zničil rujnu ? Za vše chtěj jen perli a to reklamují hra zdarma!!!!!! Když do toho nenacpeč prachy tak se nechytáš ani za hlavu!!!! A co se ctane když se vyšplháš nahoru tak přijde C.O.D a jsi v P.....!!!!!!!!!!!!!!!! Začínáš znovu azas prachy
((( Dík nechci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Tak ted uz je asi vsem jasny, co to je za svinarnu, ne? Viz veda.... Bravo spravo hry...
A proč to dávali přechodně na 10k ? Aby člověk přizpůsobil města, ubral kupců atd. ? Já nemám problém to vyzkoumat a dát i perly, ale né když mám už 5 mega vědy v něčem jiném co zrovna zkoumám. To stále hrajeme beta verzi ? Nebo toto nazvou jenom jako Update ?
Tak tohle je fakt svinstvo, v podstatě skoro všichni z těch lepších hráčů určitě budou mít rozjetej výzkum, nějaký dražší záležistosti v řádech milionů, desetimilionů a oni udělaj tohle
Něco takovýho jsem fakt ještě v žádný online hře nezažil.

Nic proti přidávání nových zpoplatněných rysů do hry. Ovšem odebrání existujícího rysu, který je následně zpoplatněn, to je rozhodně průlom v herním průmyslu.
Nebo již není ve hře prostor pro inovace? Ptám se sám sebe, co nám z již existujících rysů bude sebráno příští update a následně zpoplatněno ..
Nebo již není ve hře prostor pro inovace? Ptám se sám sebe, co nám z již existujících rysů bude sebráno příští update a následně zpoplatněno ..
-
Ahoj. Bylo by dobry k te kapacite snizit jeste rychlost kupcu,aby si hraci uzili zabavu s preposilanim surovin a ve vede udelat dalsi moznost ,, trenink rychlosti kupcu" samozrejme za perly, 1.level bych navrhoval pouze za 1000 perel,to by slo bych rekl. Neni to moc ani malo a pro hrace by to bylo dalsi spestreni hry
. T.

Předně už tady jsou 2 topics na toto téma, tak proč zakládáš nové? Napřed použij hledání... sloučeno
Frank Herbert
Frank Herbert
Taky s tím nesouhlasím!!!!!!
Měli nechat těch 10000 a kdo si chce zvýšit kapacitu tak ať si připlatí
Jen hlupák se na suchu zmáchá
Uvědomte si, že původně byly ty 3 000 a všichni jsme s tím zvládli hrát.. Taky se mi to nelíbí, ale už jsem zahodil x mega výzkumu a vrazil to se ztrátou do kupců.. holt život jde dál 

Frank Herbert
Frank Herbert
Chápej že tohle bylo jediné ulehčení pro tuhle hru....qakkec píše:Uvědomte si, že původně byly ty 3 000 a všichni jsme s tím zvládli hrát.. Taky se mi to nelíbí, ale už jsem zahodil x mega výzkumu a vrazil to se ztrátou do kupců.. holt život jde dál
-
Zamysli se, prosim, na tim, co vubec pises... Tady nejde o ty 3000 na kupce, s tim se zase hrat naucime, tady jde o ten princip... Ja sice chapu, ze rusaci musej vydelavat, ale urcite by nasli mene kontroverzni zpusob, jak z lidi vymamit prachy. Tedy opakuji - myslim, ze vetsine hracu nejde o kapacitu kupcu, ale o to, jakym zpusobem s nama, hracema, autori "vyjebavaj", protoze "voni to prece hrat neprestanou, zanadavaj si a bude to ok".qakkec píše:Uvědomte si, že původně byly ty 3 000 a všichni jsme s tím zvládli hrát.. Taky se mi to nelíbí, ale už jsem zahodil x mega výzkumu a vrazil to se ztrátou do kupců.. holt život jde dál
Chcete si na tom vydělat, co??
taky se mi to nelíbí, mohli třeba přidat vědu, ale nemuseli tu kapacitu kupců takhle zkrouhnout, kdyštak tak ne za tolik perel
, třeba to mohli snížit na 8000, nebo v horším na 5000, ale ne na 3000

Nad čím bych se měl zamýšlet? Každýmu musí byt jasný, proč tuhle změnu udělali přesně tím způsobem, jakým to provedli.. To, že se mi to nelíbí, nic nemění na tom, že to byl z jejich strany chytrej tah..
a protože jsem jenom normální hráč, tak mně nezbývá, než skončit, nebo se s tím smířit.. ostatně pro vás platí to stejný, takže přestaňte fňukat a běžte dělat něco užitečnýho
a protože jsem jenom normální hráč, tak mně nezbývá, než skončit, nebo se s tím smířit.. ostatně pro vás platí to stejný, takže přestaňte fňukat a běžte dělat něco užitečnýho

Frank Herbert
Frank Herbert
-
Způsob uvedení tohoto update v platnost byl opravdu velmi nemilý. Takovéto zásadní zákroky do herního režimu by měli být minimálně ohlášené předem. Už jenom dopravit žold k armádě při hodinovém žoldu v řádech desítek tisíc je od této chvíle podstatně ztížené, pokud hráč nebyl připraven a předpokládá aktivitu po celý den. Takže udělat takovouto změnu bez ohlášení je nadmíru nekorektní. Pokud vezmu v potaz, že pointa je zcela jasná a to jest vytěžit z hráčů perly, mělo být aspoň umožněno okamžité ukončené této vědy ve formě questu, viz. pokročilý hráči s rozjetým výzkumem. Neuškodil by quest ani pro ostatní se zajímavou odměnou, který by alespoň trochu rozmělnil negativní napětí v hráčích. Je snesitelnější platit a přilepšit si, než platit, abych zůstal tam kde jsem byl. Chápu, jedna věc je vydělávat peníze a "každý" máme své rozpočtové plány, ale kálet na své příznivce je věc druhá a tohle byl veliký přešlap. Doufám, že administrace podnikne nějaké kroky ke zmírnění svých kroků, abychom se zde necítili jako ovce, se kterými si někdo nahoře zametá, vždyť i my tvoříme tuto hru.
abych se taky přidal, jak napsali ve hře
Dneska z 13-30 do 15-00 podle serverového času všechny servery budou zastaveny pro obnovení.
Omlouváme se za způsobené potíže.
S úctou,
Správa
omlouvají se, místo aby napsali update, provedly se ty a ty změny nic, prostě nic, žádné vyjádření, hrůza, děs
Dneska z 13-30 do 15-00 podle serverového času všechny servery budou zastaveny pro obnovení.
Omlouváme se za způsobené potíže.
S úctou,
Správa
omlouvají se, místo aby napsali update, provedly se ty a ty změny nic, prostě nic, žádné vyjádření, hrůza, děs
Obsah update jsem vám aspon zkopíroval z UK serveru, tak si počtěte pár příspěvků nahoře 

Frank Herbert
Frank Herbert

matesfm píše:Taky s tím nesouhlasím!!!!!!
Asi tak,souhlasím.Člověk to má nějak vybudované a a najednou bez varování a oznamení změna takže nemám šanci to převážet.....
.zvyšit těžbu a kupce a najednou po vybudování podle toho pak snížit kupce aby to nešlo zvládnout je podpásovka.
Opravdu to mohlo být ponecháno a další zvýšení by si každý lepší hráč za ty perly koupil i by to k težbě odpovídalo.
Ještě to jde napravit tak prosím nešlo by s tím něco udělat.
Je to zbytečné zlo..
Tak to je maso, to je jeden z posledních hřebíčků do rakve! Pamatuju jinou onlineovku, kterou jsem hrál asi 2,5 roku, vrazil do ní dost peněz a pak přišly různá "vylepšení" hry až to dopadlo tak, že min. polovina, včetně mě, přestala hrát a dneska hra sotva přežívá. Počítám, že během příštího roku zanikne úplně. Už min. rok jsem tam nedal jediný NPC, nefarmím a nehraju a o tom, že bych do toho ještě kdy vrazil euro nemůže být ani řeč, a to jsem měl zaplacený roční premium. Dle mého názoru tato hra spěje k podobnému konci. Pokud se objeví další podobná "vylepšení", tak bude následovat podobný postup, jako jsem uvedl výše. Vzpomínám na jedno nejmenované pracoviště, kde byl vedoucí, který všechny šikanoval a vymýšlel v práci blbosti. Jednoho dne se podřízení domluvili a 3/4 jich ráno před směnou doneslo neschopenku nebo paragraf na ošetřování člena rodiny. Vedoucí najednou nebyl schopen zajistit směnu a byl v háji. Přemlouval, vyhrožoval, ale s podřízenými to ani nehlo. Nakonec to dopadlo tak, že milý vedoucí byl jeho nadřízenými odejit. Já se rozhodl k podobnému postupu a rozhodl jsem se, že na protest se v sobotu ani v neděli do hry nepřihlásím a nebudu hrát. A samozřejmě, že ode mě už ani vorla, žel bohu. Pokud se hra vrátí zpět a kupci zase začnou nosit 10K, tak do toho možná ještě zainvestuju, ale jinak ne. Mě to připadá, že je to snad někomu na přání a naschvál. Když to zavedli bylo to zdůvodněný tím, aby byli i slabším hráčům dány lepší podmínky k rozvoji. Najednou už nejsou slabší hráči nebo je to ochrana těch nejsilnějších, který díky rychlejšímu rozvoji nováčků měli víc nepřátel??? Tak tohle už jsem zažil ... a skončil! No prostě v sobotu a v neděli budu mít od hraní klid a budu dělat něco užitečnějšího - koneckonců hru dělají hráči a pokud nebudou, tak ...
První problém je už v samotném provedení updatu, který byl oznámen téměř před odstavením serveru, co kdyby člověk někam útočil nebo se musel bránit, takový odstavení může znamenat ztrátu armády nebo SJ a proto by to mělo být oznamováno alespoň den dopředu. Další problém je v obsahu samotném obsahu, ten mohl nadělat vrásky hodně lidem, když mají nejlepší hráči gáži ve statisících, tak je přece jenom velkej rozdíl jestli s 50 kupci převezou půl mega nebo jenom 150k a jelikož mají pravděpodobně rozjetou vědu kde maj už nějakej ten milión, tak ji jen tak nemůžou přepnout na zlepšení kupců. No myslim, že se jenom můžem těšit co nám ještě dalšího zpoplatněj, třeba to bude vzkřišovatel, věže nebo třeba antišpioni, když je budeme chtít na 6. a 7. levlu 

- PanTovarnik88
Souhlasim s Armin111, dle mého názoru se tento krok adminů vyznačuje hlavně dvouma bodama co už tu popsal Armin111. A to že z nás chtěj vylámat co nejvíc financí a zároveň tim krejou "prdelku" ruským suzerům viz. COD...
Není divu když se kvůli zvýšení těžby a lepšímu převozu surek dostali až někam na šestý místo (momentálně jsou na 4.). Že je to šmelo vím celou dobu zas na druhou stranu co je moc to je moc! Způsobů jak pomoci jejich chráněncům je spousta a při tom nemusej napřímo uzurpovat nás obyčejné hráče (např. neobvykle velký výskyt agresivek cca. měsíc a najednou zas nic, zvláštní na tom je že to bylo po stížnosti na chování člena z COD), no nvm jestli tohle už tak dost šmelená hra ustojí. Každopádně další takhle brutální zásah do běhu hry by byl nejspíš poslední.
P.S.: Nehraju zas tak dlouho takže nezmám minulost, ale zajímalo by mě jestli takhle zasádní kroky byly podniknuty už dřív? V jaké míře? Podle toho se můžeme orientovat do budoucna...
Není divu když se kvůli zvýšení těžby a lepšímu převozu surek dostali až někam na šestý místo (momentálně jsou na 4.). Že je to šmelo vím celou dobu zas na druhou stranu co je moc to je moc! Způsobů jak pomoci jejich chráněncům je spousta a při tom nemusej napřímo uzurpovat nás obyčejné hráče (např. neobvykle velký výskyt agresivek cca. měsíc a najednou zas nic, zvláštní na tom je že to bylo po stížnosti na chování člena z COD), no nvm jestli tohle už tak dost šmelená hra ustojí. Každopádně další takhle brutální zásah do běhu hry by byl nejspíš poslední.
P.S.: Nehraju zas tak dlouho takže nezmám minulost, ale zajímalo by mě jestli takhle zasádní kroky byly podniknuty už dřív? V jaké míře? Podle toho se můžeme orientovat do budoucna...
Myslím,že cílem dostat peníze od hráčů to rozhodně není,protože po takových změnách v pravidlech strategické hry,které se tu jen tak ze dne mění jak si někdo umane
By do toho vložil peníze jen blázen,který jich má přebytek.Je to evidentně chyba administrace či odkud tyto změny pocházejí.
Měnit pravidla bez upozornění a času na takové změny ve strategické hře je obyčejná podpásovka.Ono tech 10 000 na kupce při těch počtech taky není žádná sláva.
Takže to mohly nechat a každý by si ještě za ty perly ty kupce ještě zvýšil
Ted můžeme čekat každý den vlastně jakoukoli změnu.
a bez oznámení.
Někteří spoluhráči už to nechtějí hrát co na to říci.
Díky to se hodně nepovedlo

By do toho vložil peníze jen blázen,který jich má přebytek.Je to evidentně chyba administrace či odkud tyto změny pocházejí.
Měnit pravidla bez upozornění a času na takové změny ve strategické hře je obyčejná podpásovka.Ono tech 10 000 na kupce při těch počtech taky není žádná sláva.
Takže to mohly nechat a každý by si ještě za ty perly ty kupce ještě zvýšil
Ted můžeme čekat každý den vlastně jakoukoli změnu.
a bez oznámení.
Někteří spoluhráči už to nechtějí hrát co na to říci.
Díky to se hodně nepovedlo

.....jsou čtvrtí (mom. třetí) jen proto že polovina z nich není v klanu a různými kličkami obcházejí pravidla teto hryPanTovarnik88 píše:Souhlasim s Armin111, dle mého názoru se tento krok adminů vyznačuje hlavně dvouma bodama co už tu popsal Armin111. A to že z nás chtěj vylámat co nejvíc financí a zároveň tim krejou "prdelku" ruským suzerům viz. COD...
..... od dubna co hraji po update vždy k lepšímu.....
Proč někdo z adminu nevytvoří anketu s rozeslaným odkazem do hry, jestli tato změna přispěje k zlepšení hry nebo naopak...
Tak jako zase všechno neházejte na COD
protože těm tohle snížení kapacity kupců způsobilo možná větší problémy, než nám - už nemůžou tak jednoduše přesouvat armádu z jednoho konce mapy na druhý, nebo musí kupovat svitky.
Největší problém vidím v tom, jak už tu někdo psal - silnější suzeréni mají ve vědě kliknuto něco drahého a teď se musí rozhodnout, jestli se vzdají X dnů vyzkoumané vědy a zvýší si kapacitu kupců, a nebo budou trpělivě přesouvat surky po malých částech.

Největší problém vidím v tom, jak už tu někdo psal - silnější suzeréni mají ve vědě kliknuto něco drahého a teď se musí rozhodnout, jestli se vzdají X dnů vyzkoumané vědy a zvýší si kapacitu kupců, a nebo budou trpělivě přesouvat surky po malých částech.
-
Tuto hru momentalně tak zmrvili že neni už o co stát...Skoda peněz a času.Tržnice nepoužitelná,všechny surka přetýkají a já nehodlám celý den přesouvat surka jak idiot.Proč online hry nevytvaří nadšenci kterým stačí peníze na udržení serveru plus přivýdělek,než zakomplexovaný kravaťáci kteří akorát cucaj prachy a nic z toho:( Onlinenovek jsem hrál poměrně dost a nepamatuji uptade který se neohlásil předem,natož takováhle sviňárna.
S pozdravem LS
S pozdravem LS
Ahoj,
Rozumím, že tato změna z kupci není dost fér, také jsme to nepochopil, myslel jsem si, že to byl nějaký bug. Programátoři mi však vysvětlili, že bylo to uděláno schválně, že byl to pouze experiment s těmi 10 000 jednotkami a pouze na českém serveru. Teď to zavedli na všech serverech a ještě přidali tam úrovně vědy Kupectví. Proč to změnili na ČR nevím ale bohužel tak zůstane.
Rozumím, že tato změna z kupci není dost fér, také jsme to nepochopil, myslel jsem si, že to byl nějaký bug. Programátoři mi však vysvětlili, že bylo to uděláno schválně, že byl to pouze experiment s těmi 10 000 jednotkami a pouze na českém serveru. Teď to zavedli na všech serverech a ještě přidali tam úrovně vědy Kupectví. Proč to změnili na ČR nevím ale bohužel tak zůstane.
Jo tak oni si tady na nás jen experimentujou a to že může někomu skapat klidně celá armáda, kvůli tomu, že z minuty na minutu, bez předchozího upozornění změněj herní mechanismus je už asi nezajímá
tady má holt někdo vlastní pravidla 

Zdravím, též bych k tomu napsal pár řádek ...
Hra je moc hezky udělaná a dost dobře propracovaná, musel na tom pracovat dobrej tým a asi dost dlouho. že za to chtěj palatit je naprosto pochopitelné. Někteří si koupí CD s novou hrou, dají zaní několik stovek, mnohdy i nad 1500,- a po dvou dnech je přestane bavit ... Tady jsme měli všichni možnost si hru vyzkoušet a až pak případně zaplatit, což mi přijde fér ...
Ani já nemám problém si to vyzkoumat, v podstatě je to brnkačka.
Ale nelíbí se mi že veškeré změny nejsou hlášeny dopředu, dokonce ani po upgrade. Aź několik dní co proběhla změna se teprve dozvídáme o co šlo ... to sem nezažil v žádné online hře.
A i to, že správa odpovídá až po několika dnech mě vede v přesvědčení že profitují někde jinde a cz server je naprosto podřadný. Proto tímto apeluji na správu aby byla aktivnější !!!!
Mohlo se velmi jednoduše předejít tomu že teď je spousta lidí naštvaných .. jde i o to jestli to vůbec někoho zajímá.
Přeji pěknou hru a pevné nervy.
Coudy
Hra je moc hezky udělaná a dost dobře propracovaná, musel na tom pracovat dobrej tým a asi dost dlouho. že za to chtěj palatit je naprosto pochopitelné. Někteří si koupí CD s novou hrou, dají zaní několik stovek, mnohdy i nad 1500,- a po dvou dnech je přestane bavit ... Tady jsme měli všichni možnost si hru vyzkoušet a až pak případně zaplatit, což mi přijde fér ...
Ani já nemám problém si to vyzkoumat, v podstatě je to brnkačka.
Ale nelíbí se mi že veškeré změny nejsou hlášeny dopředu, dokonce ani po upgrade. Aź několik dní co proběhla změna se teprve dozvídáme o co šlo ... to sem nezažil v žádné online hře.
A i to, že správa odpovídá až po několika dnech mě vede v přesvědčení že profitují někde jinde a cz server je naprosto podřadný. Proto tímto apeluji na správu aby byla aktivnější !!!!
Mohlo se velmi jednoduše předejít tomu že teď je spousta lidí naštvaných .. jde i o to jestli to vůbec někoho zajímá.
Přeji pěknou hru a pevné nervy.
Coudy
Darebacek píše:Ahoj,
Jen by mne zajímalo jak jsi se k programátorům tudíž tvurcům dostal.
Tak se jich zeptej jestli toto:
Dobrý den,
Kvůli neefektivitě zvětšení množství těžby, které bylo provedeno dříve, na trzích zmizely některé druhy zásob a bylo přijato rozhodnutí změnit index těžby zásob:
- byla dvakrát zmenšena těžba všech zásob. a třikrát těžba zlata;
- byla zmenšena kapacita dolů;
- bylo zmenšeno množství dřeva ve Zříceninách 5, 6 úr. o 15 %;
- bylo zmenšeno množství železa ve Zříceninách 5, 6 úr. o 5 %;
- bylo zvětšeno množství kamene ve Zříceninách 5, 6 úr. o 10 %;
S pozdravem,
Administrace My Lands
byla taky zkušební verze.... a taky jim napiš pokud to budou takhle praktikovat ať hře dají nálepku BETA
Pokud se něco takového aplikuje vždy za to naleží nějaká odměna nebo alespoň výhoda....
Takže prosím nejen za mne NAPIŠ TO......
dÍKY
Jejdaaa....tohle bych sem nepsala, nebo to fakt tak dopadneTrauttenberk píše:Ahoj. Bylo by dobry k te kapacite snizit jeste rychlost kupcu,aby si hraci uzili zabavu s preposilanim surovin a ve vede udelat dalsi moznost ,, trenink rychlosti kupcu" samozrejme za perly, 1.level bych navrhoval pouze za 1000 perel,to by slo bych rekl. Neni to moc ani malo a pro hrace by to bylo dalsi spestreni hry. T.

Psal jsem na admin...a přijde mi z jejich odpovědi že to je vyloženě pouze byznis tah co uděli..aby tě nalákali na lepší možnosti. Taky jsem byl z toho pěkně nas... protože jsem překopal řadu baráku abych si to upravil k nové strategii hře co se týče zvětšení těžby atd...a teď abych to zas dával nazpátek jak sem to měl před tím. Psal jsem adminu ať udělají kompromis na 5000 co se týče kupců v základu. Tak že si to máme dokoupit za perly ve vědě osvojení. A tak třeba, když bude psát lidí víc tak nějaké změny podniknou jde přece o to aby si tu uchovali co nejvíce hráčů že...

Nevim proc zas berete klan COD do huby, pokud se vam neco nelibi tak mate slovenskej server na kterem je zhruba tisicovka lidi a nejsou tam zadne rusaci jak rikate. a myslim si ze ten server brzo zanikne, mozna ze je na case se zamyslet proc tomu tak je. My jako klan mame daleko vetsi postihy nez vy, za kazdou prkotinu dostavame roubiky atd, kdybysme porusovali pravidla hry, tak uz tady davno nejsme protoze nas kontroluji kazdy den . To snizeni kupcu abych rekl pravdu se nas nejak moc nedotklo, protoze ze zacatku jsem pocital s tou kapacitou 3 tisice, a podle toho stavel jsem mesta a vybiral hrdiny. Vam se nelibi jakym spusobem to provedli? Tak reknu vam ze tohle se dela v mylands bezne,a dela se to i na russkych servrech. Zadne upozorneni, postavi vas pred hotovou vec ,a jestli se vam to libi nebo ne nikoho to nezajima. Pokud chcete tady hrat tak musite se na to zvyknout . Co se tyce tahani penez ... znam tady spoustu hracu kteri do hry nedali ani korunu,a jsou na prvni strance v rebricku. Dalsi vec k zamysleni ....PanTovarnik88 píše:Souhlasim s Armin111, dle mého názoru se tento krok adminů vyznačuje hlavně dvouma bodama co už tu popsal Armin111. A to že z nás chtěj vylámat co nejvíc financí a zároveň tim krejou "prdelku" ruským suzerům viz. COD...
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Pěkný den, zaujala mě zmínka o slovenském serveru a jeho možném ukončení. Je s tím nějaké zkušenost? Zanikl už tak nějaký server, je nějaký odpozorovatelný limit minimálnosti pro bytí serveru? Děkuji za případné zkušenosti zkušených. 

pokud server nevydelava penize, tak je jasne ze zanikne , v rusku se to resilo tak ze nektere servry byli prestehovane na jine , takze muze se stat ze slovenskej prestehuji na ceskej ,ale je to jenom domnenka , kazdopadne kdyz na servru je jenom par tisic lidi po dvou mesicich , tak neco musi byt spatne .
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
On je problém v tom, že Češi a Slováci jsou stejný národy a mají takřka stejný jazyk, takže většina Slováků už hrála tady, takže to zcela jistě nemá takový efekt jako by třeba otevřeli server v Německu a potom ve vedlejší Francii.
Ale jinak to sloučení by mohlo být zajimavý a myslim si, že by to tady trochu oživilo.
Ale jinak to sloučení by mohlo být zajimavý a myslim si, že by to tady trochu oživilo.

Slučování je podle mě blbost, spíš bych řekl, že by sem ten server přesunuli jakožto druhý, měl bys tudíž oba servery pohromadě což by znamenalo možnost přesunu perel přes portál, což by zajisté zvýšilo přesun hráčů mezi oběma servery