Ilúvatar Drakobijec - Válka

Diskuse o bojových akcích mezi klany a hráči
Odpovědět
Zpráva
Autor
galbatoryx

Ilúvatar Drakobijec - Válka

#1 Příspěvek od galbatoryx »

Ilúvatar Drakobijec Vás zdraví lidé Archonu,
zde budou bitvy, které vybojoval proti hráčům, kteří si nedokážou dávat pozor.

Již delší dobu pozoruji, že většina z Vás si nedává pozor. Již mnohokrát jsem mohl sebrat armádu a naexpit si Ilúvatara Drakobijce avšak jsem to neudělal
protože jsem věřil, že to byl omyl nebo, že si myslíte, že Vás nenapadnu.
Takže když nyní uvidíte jak k Vám pod Ilúvatarovými prapory putuje mé vojsko.... nedivte se :lol:

------------------magnus Heró superó------------------

zpráva není určena pro alliance :
Avangers
C.O.D
tajny
Freedom
Valhalla
High Society
Naposledy upravil(a) galbatoryx dne 03 kvě 2013, 19:10, celkem upraveno 2 x.
mistifikace je nej ;-)
Aaron

Re: Ilúvatar Drakobijec - Válka

#2 Příspěvek od Aaron »

Mám lepší nápad:Co kdyby jsi si zkusil naexpit svého skvělého hrdinu třeba na klanu C.O.D ? Nebo těch pánů tam se bojíš (viz vyjímky v tvém seznamu které neplatí pro hráče nejsilnějších klanů) a tak hledáš jen nějaké slabší hráče aby jsi jim ukázal jak jsi dobrej a zíroveň si vylepšil hrdinu? Co takhle bojovat se sobě rovnými?? To bych chtěl po tobě asi moc,viď ???!!!
milda727

#3 Příspěvek od milda727 »

Taky to tak vidím. Před vyjímkama se může podělat. To je asi rovnej soupeř. A tak hurááá s hrdinou na slabší. Hoj hrdina promluvil. O co ty jsi lepší jak COD ?
Modesty

#4 Příspěvek od Modesty »

pardón, jestli se pletu, ale dost mi to připomíná fňukání - tak když jsem blízko, dám si bacha, když ne, dám si ho taky, protože vždycky je za zadelí někdo, kdo by rád expil hrdinu, ne? Navíc když si tady přečtete vlákna tak víte, jak chytat armádu, čili je vám jasné, jak se proti tomu bránit, ne?

jinak galbatoryxi, jestli sem nedáš v dohledné době nějaký úspěšný důkaz, může to být bráno jen jako pokus honit si triko ;)
milda727

#5 Příspěvek od milda727 »

No ono to není tak úplně fňukání. Je přece jasné, že ten kdo se stane ráno suzerénem, se nemůže ani náhodou rovnat někomu kdo buduje armádu už půl roku. Je jasné, že si člověk musí dávat pozor. Ale tím jak jasně vymezil proti komu bude útočit, tak mi ukázal, že se chce chovat jako obyčejnej přizdisráč. Každý začátečník dělá hromadu chyb a jestliže není šance se poučit z chyb, tak je to špatné.
Modesty

#6 Příspěvek od Modesty »

s tím nesouhlasím - každý, kdo jde na suzeréna, by se na to měl připravit - ať už tím, že bude mít klenotnici, vyzkoumaného hrdinu ve vědě a postavenou hospodu (ježiš to mě vždycky může čert vzít, když někdo tohle zanedbá), nebo že si zjistí taktiky boje. Buď od mentora, někoho z aliance a pokud tam není nikdo takovej, tak halt tady na fóru. Je samozřejmé, že nebude mít armádu, aby mohl čelit někomu jako je galbatoryx, ale bude vědět, jak se chovat, aby o tu armádu nepřišel. A pokud bude dělat chyby, jak píšeš, pokud tyhle informace nedokáže využít v praxi, tak mu to třeba párkrát projde, možná ale zaplatí hned armádou při první chybě.

co se týče výjimek, které uvedl galbatoryx - tak vy se akorát dohadujete, proč napsal tyhle klany. Třeba má High Society s těmito klany dohodu, že na sebe vzájemně útočit nebudou a tak nechtěl čeřit vodu. Ale vy hned že je to hajzlík, který se bojí útočit na větší hráče...
maflek

#7 Příspěvek od maflek »

jestli se nepletu tak kazdy kdo prejde na suzerena tak ma mesic v hlavnim meste litost a do toho se mu nekdo jen tak nepusti tak si staci drzet armadu tam a co se tyce chyb tak chyba se clovek prece uci a kdyz vas na ne nekdo neupozorni tak si je kolikrat ani neuvedomite dyt je to normalni taky jsem udelal chybu a hron me jednou seslapal ale co a to ze obvinujete galbatoryxe ze je srab tomu sami nemuzete verit myslite ze kdyby COD mohlo tak by ho tu nechali? :lol:
Per aspera ad astra
galbatoryx

#8 Příspěvek od galbatoryx »

1.
Přílohy
Iluvatar 1.JPG
mistifikace je nej ;-)
galbatoryx

#9 Příspěvek od galbatoryx »

Aaron píše:Mám lepší nápad:Co kdyby jsi si zkusil naexpit svého skvělého hrdinu třeba na klanu C.O.D ? Nebo těch pánů tam se bojíš (viz vyjímky v tvém seznamu které neplatí pro hráče nejsilnějších klanů) a tak hledáš jen nějaké slabší hráče aby jsi jim ukázal jak jsi dobrej a zíroveň si vylepšil hrdinu? Co takhle bojovat se sobě rovnými?? To bych chtěl po tobě asi moc,viď ???!!!
Ty to raději vůbec nekomentuj .. vyšpehoval jsem ti město a
1) otevřená brána
2) málo antišpionů
3) téměř be zrcadel!
4) armáda odeslána na zříceninu přes 2 hodiny
............................................
příště už to může dopadnout jinak :lol:
mistifikace je nej ;-)
Arseni

#10 Příspěvek od Arseni »

lol to je tady zase debata
každopádně si myslim, že pro ty hráče co si nedávaj pozor a nehleděj na bezpečí armády je poučný když přijdou a armu, byť to vypadá nefér když maj o mnoho menší vojsko ale tahkle přijdou jen o pár milionů, které mohou relativně rychle doplnit, když si od této chvíle budou dávat pozor, tak v budoucnu nemusí přijít armádu v řádech desítek milionů, což se už nahrazuje poněkud déle a hodně hráčů by už ani nemělo chuť začínat znovu
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Aaron

#11 Příspěvek od Aaron »

Jj,vidíš jaká jsem lama ;-) budu moc rád když někdy přijedeš a poučíš mě jak se to hraje a jak si mám dát pozor,...ale ty mi tu radost neuděláš a nepřijedeš,viď? Nebo mám zbourat antišpiony,nebo jednu magickou věž,nebo jak tě ještě mám přesvědčit aby jsi mě napadl? ;-) Taky potřebuju naexpit hrdinu a na tobě by se mi to dobře expilo,.. ;-) snad se někdy v mým městě ukážeš ;-)
Aaron

#12 Příspěvek od Aaron »

...,ještě mám na tebe jednu otázku:"Děláš to proto aby jsi se pobavil (protože o dobrém úmyslu asi řeč být nemůže...to by stačilo těm neopatrným hráčům spíše vysvětlit),nebo je to spíše špinavá práce kterou odvádíš pro NĚKOHO? (všichni víme pro koho,ten se asi teď jen dobře směje) Není to třeba tak,že tě ti pánové z nejmenovaného klanu "nechají žít" za to,že jim budeš z cesty odstraňovat nepohodlné hráče?."
galbatoryx

#13 Příspěvek od galbatoryx »

2.
Přílohy
Iluvatar 3.JPG
mistifikace je nej ;-)
galbatoryx

#14 Příspěvek od galbatoryx »

3.
Přílohy
Iluvatar 2.JPG
mistifikace je nej ;-)
Aaron

#15 Příspěvek od Aaron »

krásný,gratuluju! Seš vážně dobrej...o to ti přece jde,ne?Potřebuješ aby k tobě lidi vzhlíželi a říkali jak jsi dobrej,..nebo se pletu a jsi dobrák od kosti a snažíš se pomoct tímto způsobem ostatním? ... hádej proč tu lidi nesnášejí ty pány s vazbami na rusky mluvící země?...dám ti nápovědu,...není to proto,že jsou z ruska...jsi na dobré cestě ke stejné popularitě...lidi z různých klanů který by jinak nespolupracovali se proti tobě budou spojovat,budou si pomáhat,...a jednou narazíš,...takže hodně štěstí přeji óóó velký Galbatorixi - drakobijče a ničiteli !
lukas0

#16 Příspěvek od lukas0 »

Aarone ... rád bych dodal že tahle hra je o útocích a podobně ;) Tudíž nemůžeme nikomu nadávat za to, že na někoho zaútočil ... at' už byl jak koliv silnej ... Byl to Suzerén x Suzerén ... sice jeden o hodně silnější ... ale měl si hlídat armádu ..
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
lukas0

#17 Příspěvek od lukas0 »

Tady vidíš že jde i po C.O.D. ;)
Přílohy
Výstřižek3.PNG
groowe

#18 Příspěvek od groowe »

No jenom jednu věc Tuto hru jsem začal hrát jenom proto abych se odreagoval, ale začla mě bavit natolik ,že mě vtáhla do sebe a jsem jenom rád.
Stále nechápu a nepochopím jednu věc.
FŇUKÁLKY na fóru.
Nejsem ve spojení s C.O.D a doufám, že si toto Haron přečte. Ale od nich vím a i stím počítam, že jednou strestají mojí chybu tak samo i galbatorix.
Ovšem nehodlám zde fňukat, že mě někdo srazil ze surazéna zpět na maršála nebo váženého pána.
Pouze se opráším vstanu a až bude možnost vrátím to zpět bez toho abych někde na fóru vyhlašoval nebo dělal tyjátr.
A to, že galbatorix vyhlásil na fóru,že to bude dělat je pouze čestné. Ještě jsem nevidel útočníka hamasu který by upozornil do předu, že bude útočit.
A ruku na srdce vy ostatní jsete nikdy neprovedli útok abyste si naexpili hrdinu,že?
lukas0

#19 Příspěvek od lukas0 »

No těch útoků jsem udělal už hodně ... ale spíš jsem si vyhledával neaktivní a zablokované hráče, abych způsobil co nejmenší škodu. :D
P.S. Galbatoryx se píše s tvrdým y. :D
maflek

#20 Příspěvek od maflek »

lukas0 píše:No těch útoků jsem udělal už hodně ... ale spíš jsem si vyhledával neaktivní a zablokované hráče, abych způsobil co nejmenší škodu. :D
P.S. Galbatoryx se píše s tvrdým y. :D
On jen chtěl naznačit, že je galbatoryx měkkej :P :D a jinak já neútočím nějak mě to tu neláká, vklidu si vydělávám na zříceninách a občas mi taky ztrestaj chybu :D například to, že nemám dost zrcadel, ale komu by se chtělo mít obce plný věží zrcadel že? :D
Per aspera ad astra
lukas0

#21 Příspěvek od lukas0 »

Těch zrcadel je potřeba mít fakt hodně :| A já si zř. sám ještě nedávám ... takže to musím nafarmit někde jinde .. no a kde jinde než na hráčích? :) :D
maflek

#22 Příspěvek od maflek »

lukas0 píše:Těch zrcadel je potřeba mít fakt hodně :| A já si zř. sám ještě nedávám ... takže to musím nafarmit někde jinde .. no a kde jinde než na hráčích? :) :D
jj dyt já už taky ne no :-) dřív to šlo, tedka mě dost sponzoruje klan, protože v okolí nemám na kom farmit, s většinou mám dohodu o neútočení :D tak maximálně zbývaj 5ky se žoldákama no :-)
Per aspera ad astra
lukas0

#23 Příspěvek od lukas0 »

maflek píše:
lukas0 píše:Těch zrcadel je potřeba mít fakt hodně :| A já si zř. sám ještě nedávám ... takže to musím nafarmit někde jinde .. no a kde jinde než na hráčích? :) :D
jj dyt já už taky ne no :-) dřív to šlo, tedka mě dost sponzoruje klan, protože v okolí nemám na kom farmit, s většinou mám dohodu o neútočení :D tak maximálně zbývaj 5ky se žoldákama no :-)

Přesně tak .. taky jsem hodně závislej na klanu :D A ty dohody o neútočení jsou hrozný ... kdyby je náš klan neměl, tak mám ve skladech miliony surovin :D
Modesty

#24 Příspěvek od Modesty »

já teda se přiznám že jsem lehce měkká - jsem si říkala že aspoň teda začnu farmit ty nenapravitelné, co strkají hlavní armádu do dolů .) ale jinak je to mor, na lidi, co jsou už suzeréni nemůžu, protože s nima žvaním a ostatní ještě nedorostli :)
maflek

#25 Příspěvek od maflek »

no to si říkám taky, ale já mám většinou spíž dohody mezi hráčema a říkám si, že bych měl tuny surovin a nebo neměl armádu :lol:
Per aspera ad astra
galbatoryx

#26 Příspěvek od galbatoryx »

Konec první fáze
Odted´přesouvám města a doly ..... budu utočit odkudkoliv na vzdálenosti nezáleží
mistifikace je nej ;-)
lukas0

#27 Příspěvek od lukas0 »

.
.
.
.
.
Kolik bude těch fází? :lol:
groowe

#28 Příspěvek od groowe »

maflek píše:On jen chtěl naznačit, že je galbatoryx měkkej :P :D ...
no tak to mě nenapadlo :D ale dobrý :D jinak byl to pouze překlep
jinak čeština být muj velká kobyla :roll:
lukas0

#29 Příspěvek od lukas0 »

groowe píše:

Tak to mě pobavilo ... jinak galbatoryx je tvrdej chlapík :D
maflek

#30 Příspěvek od maflek »

lukas0 píše:
groowe píše:

Tak to mě pobavilo ... jinak galbatoryx je tvrdej chlapík :D
záleží kde a jak tu tvrdost beres :p :D
Per aspera ad astra
galbatoryx

#31 Příspěvek od galbatoryx »

4.
Přílohy
Ilvatar5.JPG
mistifikace je nej ;-)
galbatoryx

#32 Příspěvek od galbatoryx »

5.
Přílohy
Iluvatar 6.JPG
mistifikace je nej ;-)
BubeniCZECH

#33 Příspěvek od BubeniCZECH »

Já teda nevim, ale tenhle topic mi příde celkem o ničem. COD sem dávaj spoň pořádný boje, ale galabatorix jenom loví čerstvý suzerény...
Klid, je to jenom hra :o)
maflek

#34 Příspěvek od maflek »

nekteri cerstvi a nekteri koncici ale tak uvidis co semka postupem casu pribude no
Per aspera ad astra
galbatoryx

#35 Příspěvek od galbatoryx »

Další fáze -
mrknem na žebříček ;-)
mistifikace je nej ;-)
lukas0

#36 Příspěvek od lukas0 »

Jak to myslíš? :D Že jdeš hledat posledního suzeréna v žebříčku a pak ho zničíš? :D Nebo postoupíš na ''vyšší lvl''? :shock:
BubeniCZECH

#37 Příspěvek od BubeniCZECH »

lukas0 píše:Jak to myslíš? :D Že jdeš hledat posledního suzeréna v žebříčku a pak ho zničíš? :D Nebo postoupíš na ''vyšší lvl''? :shock:
Spíš prvního maršála a spustí odpočet :lol:
Klid, je to jenom hra :o)
galbatoryx

#38 Příspěvek od galbatoryx »

+1
Přílohy
Colateral.JPG
mistifikace je nej ;-)
Odpovědět