Mentor
Re: Mentor
taky shanim mentora, nevim jestli nutně, zatim mne to nijak nenadchlo , má pozice(18/22/62) předem diky
Také sháním mentora město Dar [50-10-32].
Předem děkuji případným zájemcům
Předem děkuji případným zájemcům
POMOC..potřebuji mentora jsem zelenáč město se jmenuje Vampiris. Moooc Díky 

take potrebuju mentora protoze ten ukol najit mentora uz me tam visi pres mesic
menora muze mit jen zacatecnik tedy hrac co zacina a nema v prvnim meste jeste hlavni budovu na 5ce
asi ti reknu tvoji oblibenou vetu
je to prece v encyklopedii 

Per aspera ad astra
-

- galbatoryx
Když zbouráš všechny města + budovy ve hlavnim městě možná by se s tim dalo něco udělat 

999SunnyCat999 píše:A nedá se ta chyba nějak vrátit, opravit, když už je člověk na vyšší úrovni?
![]()
![]()
![]()
mistifikace je nej 

S tím už se nic nadělat nedá, jediná možnost je smazat postavu a začít odznovu a vyvarovat se stejné chyby.
-
No tak bourat se mi to nechce a začínat od znova... Achjo, tak co už. Pro příště...
Ono zas nemáš tak moc proč smutnit, žádná ohromně důležitá odměna z toho není, v podstatě všichni TOP hráči byli bez mentora, protože ještě nebyl žádnej suzerén kdo by ho dělal, akorát se ti to asi započítá jako nesplněnej quest do série 150-ti.
-
Nezapočítá. Jakmile se staneš suzerénem, quest se splní. Alespoň to je teda v popisu...Arseni píše:Ono zas nemáš tak moc proč smutnit, žádná ohromně důležitá odměna z toho není, v podstatě všichni TOP hráči byli bez mentora, protože ještě nebyl žádnej suzerén kdo by ho dělal, akorát se ti to asi započítá jako nesplněnej quest do série 150-ti.
Klid, je to jenom hra :o)