zdravím,
jak se používá vzkřišovatel, mě to nejde, ani po bitvě, kde jsem měl v obraně ztráty
děkuji
vzkřišovatel
Re: vzkřišovatel
Musí být postaven v tom městě kde proběhla bitva, pokud je zkus specifikovat "nejde". Nemáš je v budově?
Wyfre - dezertér
-
děkuji, budovu vzkřišovatel mám ve městě kde byla bitva
když do té budovy vlezu, není tam nic aktivního, na co by šlo kliknout nebo co by šlo nastavit, tak fakt nevím, šachy hraji na úrovni ELO 2000, ale na tohle jsem nepřišel
když do té budovy vlezu, není tam nic aktivního, na co by šlo kliknout nebo co by šlo nastavit, tak fakt nevím, šachy hraji na úrovni ELO 2000, ale na tohle jsem nepřišel
je mozne ze nemas dostatek surovin , jinak tam je jen jedno tlacitko "vzkrisovatel ".
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
-
Harone děkuji za odpoěď, ale promiň, já nejsem blbec... samozřejmě, že surovin mám dostatek, kdybych neměl dost surovin, samozřejmě bych to poznal
prostě po bitvě zůstal vzkřišovatel neaktivní, postavičky v něm jsou šedé, neaktivní, nemám tam žádnou možnost zadat vzkříšení
surovin mám v tu chvíli v řádu desítek tisíc...
pravděpodobně bug, který musel potrefit zrovna můj profil
prostě po bitvě zůstal vzkřišovatel neaktivní, postavičky v něm jsou šedé, neaktivní, nemám tam žádnou možnost zadat vzkříšení
surovin mám v tu chvíli v řádu desítek tisíc...
pravděpodobně bug, který musel potrefit zrovna můj profil