ziskaní zeleza
ziskaní zeleza
ahoj jak ziskam zelezo pro stavbu skladiste poradte mi dekuji
Re: ziskaní zeleza
Mám dojem, že jsem ho koupil na tržnici od nějakého jiného hráče, ale taky je možné, že jsem ho dostal jako odměnu za nějaký quest, už si přesně nevzpomínám.
-
bud můžeš vytěžit v dole na vlastním pozemku a nebo nakoupit v tržnici
A nebo lze získat tou nejlepší, nejrychlejší a nejlevnější metodou a to krádeží 

Nejlevnejsi je jit do klanu a vysomrovat ze skladiste klanu 

Ahoj mám dotaz :
Prosím Vás proč mi rudný důl ukazuje že je mimo provoz ? a proč mi to ukazuje i mlýn?
A kde mám sehnat pšenici ? když mi nejde ji získat na svém pozemku a v tržnici jí nemám abych si jímohla koupit?
Děkuji moc za odpověď
Prosím Vás proč mi rudný důl ukazuje že je mimo provoz ? a proč mi to ukazuje i mlýn?
A kde mám sehnat pšenici ? když mi nejde ji získat na svém pozemku a v tržnici jí nemám abych si jímohla koupit?
Děkuji moc za odpověď

Je víc možností, buďto máš zavřenou bránu, v tom případě budovy v obcích nepracují nebo tak nemáš obyvatele a nebo máš přeplněný sklady a není to kam dávat tak nejedouogion píše:Ahoj mám dotaz :
Děkuji moc za odpověď