sede mesto
sede mesto
na s1.mlgame.co.uk jsem objevil mesto ktere bylo sede a po kliknuti se nezobrazila ta nabidka spehovani dohledu a tak tak by zajmalo co to je je to snad neco od hrdiny?
Re: sede mesto
??? ja nevim jak sem mam dat screen
ale jestli tam hrajes tak je to 40_11_8
ale jestli tam hrajes tak je to 40_11_8
Mám takovej dojem že hrát na více serverech je zakázané.
Screen sem vložíš v takový tabulce (jak píšeš sem tak pod tim je ještě příloha . .tam vybereš soubor a dáš ho sem.)
Screen sem vložíš v takový tabulce (jak píšeš sem tak pod tim je ještě příloha . .tam vybereš soubor a dáš ho sem.)
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
je možné, že je pod svitkem anabioza, ale u té si nejsem jist, jak funguje, sama o osbě stojí suroviny a 500 perel a dělá pracuje podobně jako mód dovolené, ale jak víme, tak kouzla a sivtky můžou dělat kolem města animace
tak možná to bude ono...

Per aspera ad astra
Hrát na více serverech není zakázané, jen hráči z některých zemí mají zákaz hrát na určitých serverech.lukas0 píše:Mám takovej dojem že hrát na více serverech je zakázané.
Na 40-11-8 nemám žádný město. Nicméně šedá může znamenat, že je hráč "Na dovolené" (ikona "Truhla" -> záložka Globální -> poslední položka).
ps: můžeš hrát na víc serverech (cz, pl, ru, co.uk,...), v pravidlech doslovně napsané není, že bys nemohl hrát na víc.
ps: můžeš hrát na víc serverech (cz, pl, ru, co.uk,...), v pravidlech doslovně napsané není, že bys nemohl hrát na víc.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
aha j tam mam mesto a nespletl sis servery? ja tam mam i vlastni mesto a diky tomu jsem si toho vsimnulqakkec píše:Na 40-11-8 nemám žádný město. Nicméně šedá může znamenat, že je hráč "Na dovolené" (ikona "Truhla" -> záložka Globální -> poslední položka).
ale koukam ze konecne prvni dotaz na kerej mi nikdo nenapsal ze je to ve wiki :DDDDD
Sry, nevšim jsem si, že se bavíš o co.uk. Jinak to město má tu dovolenou, jak jsem zmiňoval.
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
Frank Herbert
Frank Herbert
qakkec píše:Sry, nevšim jsem si, že se bavíš o co.uk. Jinak to město má tu dovolenou, jak jsem zmiňoval.
aha dekuju to je vse co jsem chtel vedet