Závěť monster
-
Závěť monster
Chápu správně, že dostanu suroviny, které jsou ve zříceninách, které se sami rozpadnou? A co když je hrdina na cestě? A dostávam to ve všech městech a dolech, nebo jenom tam, kde je hrdina?
Klid, je to jenom hra :o)
Re: Závěť monster
Ano chápeš. Ale jsou to jen určitý procenta, a je to jen z království kde máš hrdinu,a nefunguje když je hrdina na cestě.
Život je řada průšvihů po sobě nepravidelně jdoucích.
Ono je tohle celkem na nic, protože když si člověk vezme kolikrát zanikne zřícenina a když je hrdina věčně na cestách, tak je zisk mizivý.
Ale ty zř. mizej nějak v noci a to si myslim že by měl mít schovanou armu doma pod zámkem. 

To by záleželo na tom jestli se zříceniny objevují, když nějaká jiná zanikne nebo se třeba všechny objevují na ráz o půlnoci. Každopádně když člověk uváží, že to je pouze z toho království kde je hrdina, tak by člověk mohl rýžovat jen slabší zříceniny a agresivky, který by zas na druhou stranu mohly být řádně napakovaný, třeba kdyby ještě vyrabovaly kolegu ve stejným království 

-
jenže niokdy nevíš kdy zřícenina zmizí ne? To aby si s nim měsíc nehejbal...
Klid, je to jenom hra :o)
Doba existence Zřícenin od 10 dní do několika měsíců. Zřícenina se ničí po úspěšnému útoku na ni. Na mapě se ihned objevuje nová. 

No tak nevidim důvod proč by měly mizet jen v noci, prostě až naplněj časovej úsek tak zmizej.
Jinak taky by mě zajímalo jestli se počítá i když ji někdo zničí, jestli by člověk dostal těch 10% co po nich zbylo.
Jinak taky by mě zajímalo jestli se počítá i když ji někdo zničí, jestli by člověk dostal těch 10% co po nich zbylo.
Tohle platí jen když je někdo zničí. 
Ty zanechaný mizej nějak tak jak jsem psal.

Ty zanechaný mizej nějak tak jak jsem psal.