zřejmě chyba hry ale nikde nemůžu najít odkaz na support

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Odpovědět
Zpráva
Autor
sirTitanius

zřejmě chyba hry ale nikde nemůžu najít odkaz na support

#1 Příspěvek od sirTitanius »

Před 48 h jsme si pronajal hrdinu a jej jsem vybavil předmětem "prsten přátelství" který má jednu ze schopností rychlost vědy +2000/h ale zatím se mi tenhle účinek prstenu neprojevuje (je zde psáno že funguje ikdyž je hrdina na cestě), tak mě docela zajímá v čem je problém a kdy mi to někdo zpraví ...
Mimo jiné ocenil bych přímí odkaz na herní podporu umístěn buď viditelně ve hře nebo na fóru, protože ne každý má čas tu listovat v rok starých a uzavřených tématech která mu jsou stejně k ničemu pokud není naprostý debil ... Od toho tu snad podpora je pokud ne tak nechápu její smysl ...
qakkec

Re: zřejmě chyba hry ale nikde nemůžu najít odkaz na support

#2 Příspěvek od qakkec »

Evidentně sis blbě přečetl vlastnosti prstenu - těch 2000 vědy je v případě, že máš kompletní set k tomu prstenu, tedy všechny artefakty z daného kompletu oblečené na hrdinovi ;-)

Ad podpora - ingame v poště tlačítko "napsat správcům" ti nestačí? :mrgreen:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
sirTitanius

#3 Příspěvek od sirTitanius »

Toho tlačítka v poště sem si nevšimnul, rozlišení hry je tak na ho*no že musim neustále posouvat obraz ...
No a co se týče toho "setu" jak mi tvrdíš to jako potřebuju 8 (teď už jen 7) kusů čehosi co budu půl roku hledat a nakonec mě to tu přestane bavit ? No to je teda blbost :D zlatej Travian :D no nejen ten :D každá online hra co mě napadá snad krom těch na facebooku větší píčoviny ještě nikdo nevymyslel :D

nevim jestli mě těšilo jdu mazat účet mějte se tu pěkně :D
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

No myslim, že by sis mohl gratulovat, kdyby jsi zkompletoval čtyřkovej set, natož za půl roku.
Btw travian neni ani z půlku tak promyšlenej jako MyLands.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
qakkec

#5 Příspěvek od qakkec »

Tahle hra je na delší časovej horizont, než půl roku :) Btw komplet si seženeš i rychleji, ale musíš si koupit dost ČP :mrgreen:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
BubeniCZECH

#6 Příspěvek od BubeniCZECH »

sirTitanius píše:Toho tlačítka v poště sem si nevšimnul, rozlišení hry je tak na ho*no že musim neustále posouvat obraz ...
No a co se týče toho "setu" jak mi tvrdíš to jako potřebuju 8 (teď už jen 7) kusů čehosi co budu půl roku hledat a nakonec mě to tu přestane bavit ? No to je teda blbost :D zlatej Travian :D no nejen ten :D každá online hra co mě napadá snad krom těch na facebooku větší píčoviny ještě nikdo nevymyslel :D

nevim jestli mě těšilo jdu mazat účet mějte se tu pěkně :D
Prej zlatej travian :o) Proč ho teda hraje jen asi 1/4 lidí z toho, co ho hrávala asi před 8 lety?
Klid, je to jenom hra :o)
Odpovědět