ban za multivodství

Dotazy na správce FÓRA, nikoliv HRY
Pravidla fóra
V této sekci je zakázáno:
- psát několik stejných příspěvků
- dávat příspěvky mimo temáta
- dávat informaci o stejném problému několik krát
Zamčeno
Zpráva
Autor
DomaMareek

ban za multivodství

#1 Příspěvek od DomaMareek »

Prosím poradte mi ja dostal ban za multivodství protože jsem byl každy den na jinym PC protože jsem byl ve škola a pak doma.
MMMMM

Re: ban za multivodství

#2 Příspěvek od MMMMM »

Napis Spravcum, ale za vice pocitacu to urcite nebylo, ban se dava za vice uctu.
Arseni

#3 Příspěvek od Arseni »

Právě, že to bude kvůli těm více počítačům, protože pokud se ve škole přihlásil ještě někdo jiný, tak BanHammer funguje správně. Jen pro upřesnění není zakázané hrát z více počítačů ale musíte být jediný kdo z nich hraje, pokud to neni nahlášené správě.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
DomaMareek

#4 Příspěvek od DomaMareek »

aha , ale ja uz sprave psal 2 krat :(
Arseni

#5 Příspěvek od Arseni »

Na odpověď si chvilku počkáš.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
DomaMareek

#6 Příspěvek od DomaMareek »

Omg uz mi zase dali ban a ja nevim uz za co. Napsali mi ze se mam prihlasovat s tohoto PC (ip). Sotva mam uz unban tak dalsi den mam zase ban.
qakkec

#7 Příspěvek od qakkec »

A myslíš, že hráči na foru ti s řešením nějak pomohou? :mrgreen:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
RosaBouda

#8 Příspěvek od RosaBouda »

On celý ten humbuk kolem multivodství je diskutabilní

LISTINA ZÁKLADNÍCH PRÁV A SVOBOD
Hlava první

Obecná ustanovení
čl. 2
odst.3
Každý může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá.

Jsou snad pravidla jakékoliv hry víc než zákon??

Tedy, ukládá nějaký zákon že nesmím mít dva účty, nebo na základě jakého zákona je mít nesmím. Jsem svobodný občan svobodného státu.

I v případě, že jsem souhlasil s pravidly a tyto pravidla mě zavazují k něčemu na co není zákonem stanovený nárok, je tento závazek nevymahatelný a nepostižitelný.

Jestli hrajete ve dvou z jednoho počítače, musíte:
1.Napsat správě dopis z herní pošty s tématem „Jiné téma“ o tom, že hrajete ve dvou, uvést Vaše uživatelská jména.
2.Vaše herní postavy se nemusí ve hře křížit. Je zakázáno působení navzájem: vstoupení do klanu, do svazu, útok navzájem, společný útok, výpomoc, obchod, posílání zpráv o špionáži, zpráv vizionářů, zpráv o Vnějších vlastněních přes mapu atd. Limit útoků na stejné vlastnění na 24hod musíte mít společný - maximálně 2 útoky sumárně z dvou evidenčních záznamů.

Ano, pokud má jedna osoba dva účty, je zde možnost získání neoprávněných výhod, ale pokud dvě osoby nahlásí že hrají z jednoho PC nebo třeba z internátu, zákaz vstupování do jednoho klanu, zpráv a podobných omezení je nezákonný a porušuje základní lidská práva a svobody, pokud administrace hry nezíská a nepředloží nezvratné důkazy.
Nebo snad zde neexistuje presumpce neviny?? A tíha dokazování leží na provozovateli hry. Bylo by zde možná na místě vyžadovat čestné prohlášení, ale vzhledem k tomu že tu hrají i děti?!

Jsem přesvědčen o tom že ten systém zákazů při hře ze společného PC je nezákonný a omezuje jak občanská tak lidská práva
Masacral

#9 Příspěvek od Masacral »

Ach jo, ta EU solí internetové právníky rychlostí palby MG.

Na hry je nahlíženo jako na soukromé vlastnictví. Majitel práv ke hře je oprávněn si stanovovat uživatelská práva dle svých záměrů. Jediné, v čem by byl lapnutelný za "ručičku", by bylo zjevné nedodržování vlastních práv, případně ukončení provozování hry, pokud by tato věc nebyla ošetřena v samotných pravidlech ... takže nazdar bazar :lol:
Darebacek

#10 Příspěvek od Darebacek »

Pokud někdo dostal ban, musí napsat na support_cz@elylend.net. Vysvětlí vám za co je ban.
Zamčeno