Lepsi ziskavani surovin
Lepsi ziskavani surovin
Ahoj, vsude tady ctu, ze stavet "dobyvaci" budovy se nevyplaci, protoze spolknou hodne lidi a je za to malo muziky (surovin). Od 3.9. se menila tezba a ziskavani surovin a zisky jsou ted podstatne lepsi, nez tomu byvalo (aspon co jsem porovnavala ruzne popisky tady na foru a moje soucasne budovy).
Rada bych se zeptala nejakych zkusenejsich hracu, jestli dle jejich zkusenosti a nazoru, je ziskavani surovin stale tak moc nevyhodne, nebo se aspon ze zacatku, dokud neni dostatecne silna armada ted i vyplaci "dobyvaci" budovy zlepsovat, treba kdyz prebyvaji nejake suroviny (napr.: mam spoustu dreva a zlata, ale malo kamenu, tak pres noc vylepsim kamenolomy, aby kameni bylo dost na stavbu dulezitejsich budov).
Rada bych se zeptala nejakych zkusenejsich hracu, jestli dle jejich zkusenosti a nazoru, je ziskavani surovin stale tak moc nevyhodne, nebo se aspon ze zacatku, dokud neni dostatecne silna armada ted i vyplaci "dobyvaci" budovy zlepsovat, treba kdyz prebyvaji nejake suroviny (napr.: mam spoustu dreva a zlata, ale malo kamenu, tak pres noc vylepsim kamenolomy, aby kameni bylo dost na stavbu dulezitejsich budov).
Re: Lepsi ziskavani surovin
Řeknu to asi takhle, po updatu se těžba skutečně výrazně zlepšila a o některých těžbách lze skutečně uvažovat, např. zlatý město který je nyní neskutečně přeboostěný a za rytíře dokáže vydělat i více než 100k zlata za hodinu ale stále platí, že na suzerénovy se nejvíc vyplatí ničit zříceniny. U nižších úrovní se nyní těžba určitě vyplatí ale myslim si že tady stále platí, že na nižších úrovních nejvíc narabuješ od neaktviních hráčů 

Spis jsem opravdu myslela treba ty kamenolomy... Kamene mam vaznej nedostatek a ani co se tyce okolostojicich mest (at uz aktivnich, nebo ne), ty ho taky nemaji prave prebytky 

Pokud máš nedostatek kamene, tak si můžeš postavit kamenolomy třeba v horách a nebo si ho můžeš koupit z nakradeného zlata, toho vždycky bývá u neaktivnívh hráčů dostatek.
-
Záleží hodně na stylu hry. Pokud třeba nemáš automatickej výzkum (nenajdeš tolik zřícenin) a netrávíš tady moc času, těžba má určitě smysl. Pokud seš hodně aktivní, armáda dokáže nanosit víc surovin než se dá natěžit a stavební parcely se pak dají využít na jiné b udovy, například alchymisty, protože výzkum je hodně potřeba...
Klid, je to jenom hra :o)
projíždím fórum, ale nemohu najít co jsem si to vlastě aktivoval za 199 ČP to trvání misí výzkumníků. Myslil jsem si, že to zrychluje to u toho v té zelené baňce kde zkoumám ty runy, ale čas je stále stejný.
Naposledy upravil(a) takjo dne 02 úno 2014, 12:15, celkem upraveno 2 x.
Trvání cesty výzkumníků (tj. ti z expedičních sborů, které posíláš zkoumat buňku ve hře) je zkrácená o 50% 
Dej ho někam poslat a v tom okně, kde potvrzuješ odeslání, by měl byt čas zeleně a podtržený - při mouseover se ti ukáže původní čas a %, o které je zkrácena

Dej ho někam poslat a v tom okně, kde potvrzuješ odeslání, by měl byt čas zeleně a podtržený - při mouseover se ti ukáže původní čas a %, o které je zkrácena

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
takže u mě zatím vyhozeno oknem nu což nadělám
Jo, holt, to je tak, když někdo při překladu zaměňuje průzkumníka (scouta) za výzkumníka (laboranta - vědeckého vývojáře). A rok a půl je příliš krátká doba na opravu takové triviální významové chyby