podstata věci
podstata věci
k čemu má slouřit tato rubrika?
Re: podstata věci
Neumíš číst?
Kód: Vybrat vše
Hádáme – čí je vlastnění, kde se nachází království a jiné herní kvizy i záhady
číst umím - otázka byla spíše myšlena tak, že nechápu co se má hádat - zmiňovaná data není třeba hádat ale každý si je jednoduše najde...
tedy otázkou je, k čemu tato rubrika je...???
tedy otázkou je, k čemu tato rubrika je...???
No je to spíš založeno tak, že je obtížné dané údaje získat, takže bych nesouhlasil, že je třeba snadné najít na mapě jistou věc, když tam máš X království. Uhádnout konkrétní věc bez hledání by se dalo spíše jen pokud by ses s danou osobou lépe znal.
Jinak tato rubrika samozřejmě má sloužit k oživení fóra a zvýšit jeho návštěvnost.
Jinak tato rubrika samozřejmě má sloužit k oživení fóra a zvýšit jeho návštěvnost.
Hádám, že se to asi nepovede. Na forum jsem se po dlouhé době podíval kvůli soutěži Miss & Mister ML. A to taky nebyla žádná sláva.
Arseni píše:No je to spíš založeno tak, že je obtížné dané údaje získat, takže bych nesouhlasil, že je třeba snadné najít na mapě jistou věc, když tam máš X království. Uhádnout konkrétní věc bez hledání by se dalo spíše jen pokud by ses s danou osobou lépe znal.
Jo třebas si tu můžeš vyhlásit soutěž: najdi arcizříceninu ale neuvěřím ti, dokud mi jí neodemkneš
Per aspera ad astra
Ta rubrika byla udělána pro takovou soutěž. Zatím jsme ji zde nedělali, ale v budoucnu to může být. Je třeba uhádnout název nějakého města podle popisu toho pojmu, například.
Aha, tak už tomu rozumím...
Tedy založeno prozatím k ničemu
Tak šup sem s tou soutěží - tady budeme mít šanci i mi ošklivější co jsme se nemohli hlásit do MISS/MR ML
Tedy založeno prozatím k ničemu
Tak šup sem s tou soutěží - tady budeme mít šanci i mi ošklivější co jsme se nemohli hlásit do MISS/MR ML