Dotaz na postih
Dotaz na postih
Použil jsem v konverzaci v označení třetí strany slovo "šupák". Nějaký supersilný hráč mi teď vyhrožuje administrátory. Podle mého nejde o nic zásadního, ale jaký postih za použití takového slova hrozí, prosím?
Re: Dotaz na postih
Tak "šupák" rozhodně není sprosté slovo, ani nijak extra hanlivé, ale to, jestli za něj dostanš na chvilku roubík (to je jediný postih co za to můžeš dostat) záleží jen a jen na adminech (pokud jim to bude opravdu nahlášeno). A vzhledem k tomu, jak pravopisně česky jsou administrátorská sdělení psána se domnívám, že tam nesedí jediný čech, tedy je možné cokoli 
Mnozí lidé si pro jistotu v herní konverzaci autocenzurují i slova jako sek**da - aby se vyhli jakémukoli nedorozumění

Mnozí lidé si pro jistotu v herní konverzaci autocenzurují i slova jako sek**da - aby se vyhli jakémukoli nedorozumění

myslím, není to tak silná urážka aby za to někdo mohl dostat roubík
a zas nekdo sa vyhruzal blood ? ja s nima klidne zametu se jich nebojímLichck píše:Použil jsem v konverzaci v označení třetí strany slovo "šupák". Nějaký supersilný hráč mi teď vyhrožuje administrátory. Podle mého nejde o nic zásadního, ale jaký postih za použití takového slova hrozí, prosím?
jenom pamatujte pravidla