Problémy s ČP
Pravidla fóra
V této sekci je zakázáno:
- psát několik stejných příspěvků
- dávat příspěvky mimo temáta
- dávat informaci o stejném problému několik krát
V této sekci je zakázáno:
- psát několik stejných příspěvků
- dávat příspěvky mimo temáta
- dávat informaci o stejném problému několik krát
černe perly
zdravim a mam dotaz poslala sem sms zprávou penize a nebyli myi připsane černe perly je tady sice napsane že se mam obratit na poštu ale kde je ta pošta ???? děkuji za odpověd
Re: černe perly
Ahoj!
Když jsi objednávala perly dodělala jsi objednávku do konce? Já jsem s tím nikdy problém neměl jak přes sms tak i paypall ok. Každopádně pokud se ti perly stále nepřičetly tak tou "Správou" je myšleno to když opustíš hru (na výběr serverů, kde klikáš na tu zelenou šipečku aby tě to pustilo do hry) tak vpravo dole je tlačítko "Správa" tak tam
Wyfre
Když jsi objednávala perly dodělala jsi objednávku do konce? Já jsem s tím nikdy problém neměl jak přes sms tak i paypall ok. Každopádně pokud se ti perly stále nepřičetly tak tou "Správou" je myšleno to když opustíš hru (na výběr serverů, kde klikáš na tu zelenou šipečku aby tě to pustilo do hry) tak vpravo dole je tlačítko "Správa" tak tam
Wyfre
Wyfre - dezertér
Vyvedení peněz ze serveru
Jak jsem teď zjistil, tak pokud si koupím perly za 50$, tak abych si mohl nechat proplatit ČP, tak:
1. musím mít na ML účtu minimálně těch 50$
2. proplatit si můžu nechat jenom to, co mám nad těch 50$
Nutno podotknout, že takové hezké omezení na wiki popsáno není.. VOP se mi pročítat nechtělo, protože ten ztrojovej překlad je na čtení strašně příjemnej
Moje otázka - kdy a jak moc se začne snižovat ta minimální částka (v příkladu těch 50), přes kterou si můžu nechat ČP proplatit? Konkrétně je k té minimální bilanci napsáno "postupně se bude změnšovat s časem"..
1. musím mít na ML účtu minimálně těch 50$
2. proplatit si můžu nechat jenom to, co mám nad těch 50$
Nutno podotknout, že takové hezké omezení na wiki popsáno není.. VOP se mi pročítat nechtělo, protože ten ztrojovej překlad je na čtení strašně příjemnej
Moje otázka - kdy a jak moc se začne snižovat ta minimální částka (v příkladu těch 50), přes kterou si můžu nechat ČP proplatit? Konkrétně je k té minimální bilanci napsáno "postupně se bude změnšovat s časem"..
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Frank Herbert
Re: Vyvedení peněz ze serveru
Když dáš "Finanční účet->Vyvedení peněz" tak u minimální bilance máš "i" to rozklikni. Tam uvidíš kdy a okolik to padne. V mém případě 20.březen 2013
Wyfre - dezertér
No tam jsem se díval, ale na datum jsem se nedíval - myslel jsem, že to je jenom historie toho, jak jsem si dobijel - má blbost, měl jsem se líp koukat
Frank Herbert
Frank Herbert
Vyvedení peněz ze serveru
Je pozastaveno - proč?
Frank Herbert
Frank Herbert
A proc myslis ze je pozastaveno ?
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Ze zkušenosti některých hráčů a podle novinky, co Darebacek teď psal
Frank Herbert
Frank Herbert
To neznamena ze to nejde
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
čierne perly
Ahoj. Zmizlo mi 10 čiernych perál. Nič som s nimi nerobil, ešte včera som ich mal 13 a dnes už len 3, ako je to možné? Dakujem.
Re: čierne perly
A nestavěl jsi třeba nějakou budovu, kde jsou černé perly potřeba? Tuším, že u obydlí na 6. levlu je potřeba 10 perel.
Re: čierne perly
Ano, jak vidím, zlepšil jste obydlí na 6. úr. a to vyžaduje perly.
Re: Problémy s ČP
dobrý den v pátek jsem zaplatil cca 1000 Kč přes infin call za 3000 ČP perly nikde a odpověd od Správy taky ne ví někdo pomoci? reklamováno hned v pátek a v pondělí znova
Na foru ti může pomoct jenom Darebacek.
Frank Herbert
Frank Herbert
Re: černe perly
Ahoj nejsi sama komu se to stalo,já sem si dokonce zjištoval u operátora a ty firmy co platby zprostředkovává zda to vše bylo v pořádku,zjistil sem že ano.Chyba je prřímo u provozovatele hry prach vyinkasoval a nic zato!!!!!!FIFINKA píše:zdravim a mam dotaz poslala sem sms zprávou penize a nebyli myi připsane černe perly je tady sice napsane že se mam obratit na poštu ale kde je ta pošta ???? děkuji za odpověd
Ahoj, PII!
Řekli mi, že jsi poslal veškerou informaci o platbě na support_cz tak teď ještě jednou napíšu do platebního systému a odpovím ti na email.
Díky za upozornění!
Řekli mi, že jsi poslal veškerou informaci o platbě na support_cz tak teď ještě jednou napíšu do platebního systému a odpovím ti na email.
Díky za upozornění!
tak zdá se že tato nefunkční funkce byla po posledním updatu rovnou definitivně odstraněna asi aby zbytečně stále nemátla hráčeqakkec píše:Je pozastaveno - proč?
po pěti letech každodenního hraní alespoň nastal konečně pořádný důvod na zrušení účtu
Není to to dočasné omezení, o kterém psala správa?
„Je-li život úděsnější než smrt, je žití největší odvahou.“
sir Thomas Browne
sir Thomas Browne
myslím že ne, i kdyby jo tak já už mám města zbořená takže pohoda z mé strany návrat nehrozí