Jsem čaroděj Kall, můj pán je král temných elfů kalic66, povyprávím vám o tom jak jsme pokořili netvora Nimela, který se usadil s armádou monster nedaleko našeho království.
Bylo 5. září odpoledne, můj pán si mě dal zavolat. Pochopil jsem , že je to naléhavé spěchám abych za pár minut už stál před králem.
"Kalle, konečně přišla naše chvíle" netrpělivě mi sdělil všechny podrobnosti , "Na severu v horách zvědové objevili arciruinu, velké doupě monster i s vládcem, jedním z nejobávanějších netvorů. Musíme je zničit, zbavit zemi od zla a zaroveň je to také příležitost ukázat světu svoji chrabrost a sílu"
Nezdržovali jsme se dlouhým vysvětlováním, král přikázal vojsku aby se připravili do boje, mě vyzbrojil tou nejlepší zbrojí a vydali jsme se na cestu.
Cesta byla dlouhá, prošli jsme dvě království, zastavili jsme se až v temném lese těsně na úpatí hor , aby zde král rozdal poslední povely vojsku a povzbudil nás k boji.
Bylu jsme už blízko toho doupěte zla a začali jsme pociťovat účinky magie ďábelského zloducha, který velel těm stvůrám. Jeho magie půssobila tak, že část naší armády stratila schopnost bojovat. Bez váhání jsem nasadil masku hrůzy, v té chvíli začala většina monster prchat z ruiny, vylézali a vylétali z děr a v hrůze prchali pryč. Po byl čas k boji , mnoho jich už nezůstalo , přez to to nebyl snadný boj , ale naši bojovníci si s nimi poradili a všechny je pobili, bojovali statečně. Vládce Nimela jsem zničil já sám, snažil se uprchnout s velkým pokladem drahocenných krystalů a truhlicí vzácných černých perel.
Když boj konečně utichnul, nosiči vynesli ještě zlato a cenné železo , dokonce se nám podařilo zajmout i nějaké otroky. Můj král se z pokladů velmi radoval , hlavně z truhlice plné perel. Všichni jsme měli skvělý pocit, zničili jsme zlo a nakonec ještě získali bohatou kořist jako odměnu.
Než se vydáme na cestu zpět do království , musí ještě léčitelé použít své schopnosti vyléčit raněné a oživit padlé bojovníky, zatím zbytek vojska pečlivě prohledává ruiny , aby se přesvědčili, že jsou všechna monstra zničena.
I když jsme velmi unavení, zpáteční cesta je veselá , všichni se těšíme domů na své blízké a taky na hostinu , kterou nám náš pán vždycky po zaslouženém boji dopřeje.
Oslava vítězství trvala dlouho do rána, něktří vojáci před půlnocí neodolali a o svém úspěchu zašli povyprávět svým kamarádům do hospody. Nocovali tam i kupci z jiných království a také si příběh vyslechli , tak se zvěsti o našem velkolepém boji dostali do dalekých krajů celého světa. Ještě dlouho po té přijížděli poslové z jiných království s gratulacemi našemu králi kalici.
Ani přátelé a sousední králové nešetřili slovy uznání, jsou rádi a vděčni , že zlo bylo zničeno. Musíme však být ostražití a stále připraveni, netvoři se stále snaží prodrat z podsvětí na zem a škodit nám všem, ale my se nedáme a budeme připraveni bojovat kdykoliv se zase objeví.
Tak to je konec příběhu o odvážném činu krále kalice66, jeho bojovníků a taky tak trochu i mě čaroděje Kalla
Příběh o vítězství kalice66 nad arcizříceninou
Příběh o vítězství kalice66 nad arcizříceninou
- Přílohy
-
- Screenshot_4.png (106.27 KiB) Zobrazeno 2844 x
-
- Screenshot_3.png (79.37 KiB) Zobrazeno 2844 x
-
- Screenshot_1.png (1.01 MiB) Zobrazeno 2844 x
-
- Screenshot_2.png (154.23 KiB) Zobrazeno 2844 x
Re: Příběh o vítězství kalice66 nad arcizříceninou
Děkume za povídku! Odměna bude vydána v pátek ve hře!