Vážně nevím co ti vývojáři pili, když došli k závěru že jim budou chodit stále noví hráči na rozjetý server a ještě jim sypat peníze do hry, ale ochutnal bych taky

aby sis mohl přividělat ,tak ty peníze do té hry musí někdo první nasypatmisa41 píše:začal jsem rok po tom až vznikl server archon, za 4 mesice vyskumal potrebnu vedu, po pul roce jsem byl v top 10, myslim si že i tet začatečnik ma šancy z nuly se dostat do top 20, a dokonce i prevydelat
Jakou výhodu máte prosím na mysli?Darebacek píše:to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu
Co je tohle za větu?Darebacek píše:to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu
Ta věta je z translatoruRashawerak píše:Co je tohle za větu?Darebacek píše:to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu![]()
to Masacral: záleží na tom, jakým způsobem to jako nováček začneš hrát. Hlupák to žene dopředu co to dá, aby měl co nejdřív pět hvězd, a pak se diví. Ano, tací jsou potom pro dříve založené účty "pochoutkou".
Stejně tak je hloupost hned najet na maximální množství měst a na tý pátý hvězdě nemít vlastně pořádně postavené ani jedno.
Souhlas, malých je tu spousta... ale pokud najdeš území, které neovládá "TOP" hráč a nezačne okamžitě skákat jak prokopnutý, že mu tam chodíš na zřícky, tak máš u mě pusu na čeloMasacral píše:Vzhledem k rapidně klesajícímu počtu hráčů (v tomto času formálně 952 účtů, z toho cca 745 reálně založených, cca 10 zablokovaných), kdy na nějakou zříceninu dosáhne možná cca 400 hráčů, spíše o padesátku méně, to zase není takový problém.A co se týče mrňavých zřícenin, je jich úplná záplava
Musíme si ujasnit pojmy a dojmy:Neris píše:Souhlas, malých je tu spousta... ale pokud najdeš území, které neovládá "TOP" hráč a nezačne okamžitě skákat jak prokopnutý, že mu tam chodíš na zřícky, tak máš u mě pusu na čeloMasacral píše:Vzhledem k rapidně klesajícímu počtu hráčů (v tomto času formálně 952 účtů, z toho cca 745 reálně založených, cca 10 zablokovaných), kdy na nějakou zříceninu dosáhne možná cca 400 hráčů, spíše o padesátku méně, to zase není takový problém.A co se týče mrňavých zřícenin, je jich úplná záplava
Mluvím teď o pětkách a šestkách zříckách...
Něco z konkrétních příkladů ze hry TOP hráčů jsem vložila do tematu: Co by se mělo vložit do encyklopedieShadowbeast píše:Začal jsem hrát tuhle hru a nic moc. Jako nový hráč vlastně ani nemám důvod ji hrát. Neexistuje způsob, jak bych v rozumném časovém horizontu (například dřív než tu hru někdo smaže) dohnal hráče kteří mají více než 2 roky náskok. Takže v nejlepším případě bych tu byl jen takový otloukánek, na kterém si budou ostatní mastit ega.
Vážně nevím co ti vývojáři pili, když došli k závěru že jim budou chodit stále noví hráči na rozjetý server a ještě jim sypat peníze do hry, ale ochutnal bych taky
A proč ty už dnes nehraješ ............................... jsi multiúčet nebo nikam to tu nevedlo???...............................Rashawerak píše:Co je tohle za větu?Darebacek píše:to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu![]()
to Masacral: záleží na tom, jakým způsobem to jako nováček začneš hrát. Hlupák to žene dopředu co to dá, aby měl co nejdřív pět hvězd, a pak se diví. Ano, tací jsou potom pro dříve založené účty "pochoutkou".
Stejně tak je hloupost hned najet na maximální množství měst a na tý pátý hvězdě nemít vlastně pořádně postavené ani jedno.
Tomu nevěř - to nebyli hráči, ale multy - jen ti se vzájemnou pomocí mohou dostat na takový level aktivitou jednoho originálu.Haron1 píše:znam spoustu hracu kreri zacali hrat pozdeji nez ja,a ted maji vetsi armadu, take spoustu hracu prislo o armadu ,a ted ji maji jeste vetsi. Ted top hraci uz moc nezbroji, takze kazdy muze si udelat takovou armadu.