Nový hráč je bez šance
-
Nový hráč je bez šance
Začal jsem hrát tuhle hru a nic moc. Jako nový hráč vlastně ani nemám důvod ji hrát. Neexistuje způsob, jak bych v rozumném časovém horizontu (například dřív než tu hru někdo smaže) dohnal hráče kteří mají více než 2 roky náskok. Takže v nejlepším případě bych tu byl jen takový otloukánek, na kterém si budou ostatní mastit ega.
Vážně nevím co ti vývojáři pili, když došli k závěru že jim budou chodit stále noví hráči na rozjetý server a ještě jim sypat peníze do hry, ale ochutnal bych taky
Vážně nevím co ti vývojáři pili, když došli k závěru že jim budou chodit stále noví hráči na rozjetý server a ještě jim sypat peníze do hry, ale ochutnal bych taky
Re: Nový hráč je bez šance
to by ti nechutnalo, oni chlastaj jen cistej lih, urcenej do ruskejch vesmirnejch palivovejch nadrzi, docela to maka, ale nesmis jit rano moc brzy kakat, nebo se odstrelis do Tokia (Z. Izer)
znam spoustu hracu kreri zacali hrat pozdeji nez ja,a ted maji vetsi armadu, take spoustu hracu prislo o armadu ,a ted ji maji jeste vetsi. Ted top hraci uz moc nezbroji, takze kazdy muze si udelat takovou armadu.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
začal jsem rok po tom až vznikl server archon, za 4 mesice vyskumal potrebnu vedu, po pul roce jsem byl v top 10, myslim si že i tet začatečnik ma šancy z nuly se dostat do top 20, a dokonce i prevydelat
S tím začít později nevidim žádnej problém, tady jsou důležitý jen zkušenosti a množství času který jsi ochotný hře věnovat. Sice jsi přišel o pár výhod při založení serveru ale naskočit do rozjetýho serveru má i spoustu výhod a pokud bude člověk cílevědomý a pozorný, tak neni problém dohnat TOP hráče.
aby sis mohl přividělat ,tak ty peníze do té hry musí někdo první nasypatmisa41 píše: začal jsem rok po tom až vznikl server archon, za 4 mesice vyskumal potrebnu vedu, po pul roce jsem byl v top 10, myslim si že i tet začatečnik ma šancy z nuly se dostat do top 20, a dokonce i prevydelat
-
To je snad jasné. Asi těžko budou tvůrci vyvíjet a spravovat hru proto, aby do ní pak ještě posílali peníze...
Přivydělat si může ten, kdo do toho dá víc času, zkušeností a schopností než ostatní a najde si silnější partu.
Přivydělat si může ten, kdo do toho dá víc času, zkušeností a schopností než ostatní a najde si silnější partu.
Dohnat TOP hráče by neměl být takový problém, protže i pro ně existuje "strop" - počet skolených ruin za 24h je omezen a pokud nebude hráč permanentně dotován z klanu nebo si nenajde po okolí další hráče kterým by loupil hromady zlata, zákonitě bude muset přestat tvořit armu, aby jí vůbec uživil... a i přes velikou podporu z klanu a vylupování ostatních hráčů se dá dosáhnout určitého "stropu" (omezení útoků na jedno vlastnění hráče max 2x za 24h, maximální počet hráčů v klanu a velikost klanového skladu etc.etc.)
Takže jak zde bylo psáno, dohnání je opravdu jen o míře snahy a časové (případně i finanční) investici do hry + mít u sebe silnou partu + nenechat ze sebe dělat toho otloukánka
Hodně štěstí
Takže jak zde bylo psáno, dohnání je opravdu jen o míře snahy a časové (případně i finanční) investici do hry + mít u sebe silnou partu + nenechat ze sebe dělat toho otloukánka
Hodně štěstí
ted jak zrušili ze bylo v zr třeba 20 čp tak už to není takové takže se plni Q za čp na 100 čp musíš sejmout 100 zřícek proto na protest bych 10 srpna zavřel brány na protest a neutočil kdo se přidá
Zavřu a uteče mi půl armády (teda armádky)
Jj, klidně může dozbrojit a dohnat ty TOP, ovšem pokud má kam chodit na zřícky, že ano....o)))
Vzhledem k rapidně klesajícímu počtu hráčů (v tomto času formálně 952 účtů, z toho cca 745 reálně založených, cca 10 zablokovaných), kdy na nějakou zříceninu dosáhne možná cca 400 hráčů, spíše o padesátku méně, to zase není takový problém. A co se týče mrňavých zřícenin, je jich úplná záplava
to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu
Jakou výhodu máte prosím na mysli? Že jsou výhodnou pochoutkou pro silnější hráče?Darebacek píše:to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu
- Rashawerak
- Kontaktovat uživatele:
Co je tohle za větu?Darebacek píše:to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu
to Masacral: záleží na tom, jakým způsobem to jako nováček začneš hrát. Hlupák to žene dopředu co to dá, aby měl co nejdřív pět hvězd, a pak se diví. Ano, tací jsou potom pro dříve založené účty "pochoutkou".
Stejně tak je hloupost hned najet na maximální množství měst a na tý pátý hvězdě nemít vlastně pořádně postavené ani jedno.
Ta věta je z translatoruRashawerak píše:Co je tohle za větu?Darebacek píše:to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu
to Masacral: záleží na tom, jakým způsobem to jako nováček začneš hrát. Hlupák to žene dopředu co to dá, aby měl co nejdřív pět hvězd, a pak se diví. Ano, tací jsou potom pro dříve založené účty "pochoutkou".
Stejně tak je hloupost hned najet na maximální množství měst a na tý pátý hvězdě nemít vlastně pořádně postavené ani jedno.
Už jsem slyšel mnoho krásných pohádek, jak nabušený hráč 4 levelu může porazit hrajícího (to podtrhuji!) hráče 5 levelu, takže se těším na realizaci této pohádky ve Vašem provedení.
máme velice hodně výčitek od silných hráčů, že je hodně nováčků, kteří mohou na ně útočit a že je málo malých zřícenin, na které mohou útočit také pouze hráči z nižším titulem. Vždyť hráči s nižším titulem mohou útočit na města hráčů a vlastnění monster (zříceniny) s vyšším titulem.
Na protiklad nemůžete útočit na města hráčů a zříceniny monster s titulem nižším než je Váš.
A kde prosím vidíte, že je to translator? Ano, nejsem rodilý mluvčí, ale myslím, že všemu rozumíte a je to nejdůležitější.
Na protiklad nemůžete útočit na města hráčů a zříceniny monster s titulem nižším než je Váš.
A kde prosím vidíte, že je to translator? Ano, nejsem rodilý mluvčí, ale myslím, že všemu rozumíte a je to nejdůležitější.
- Rashawerak
- Kontaktovat uživatele:
Na pohádky jsem už moc starej. Já nikdy netvrdil že "nabušená čtyřka" může vymlet aktivní pětku. Psal jsem v podstatě jen o tom, že kupa hráčů, co brečí na foru jak je to nespravedlivý, si za vlastní situaci může sama. Bezhlavě trénují další a další vojáky, hned jak můžou zakládají další město aniž by to předchozí měli dodělané. . . pak přijde pátá hvězda a najednou zjistí že jsou v pr**li. Pětku zřícku nesundaj, pro silnějšího hráče jsou snadným cílem, málo antinšpionů, málo zrcadel, slabý věže . . .
Souhlas, malých je tu spousta... ale pokud najdeš území, které neovládá "TOP" hráč a nezačne okamžitě skákat jak prokopnutý, že mu tam chodíš na zřícky, tak máš u mě pusu na čelo Mluvím teď o pětkách a šestkách zříckách...Masacral píše:Vzhledem k rapidně klesajícímu počtu hráčů (v tomto času formálně 952 účtů, z toho cca 745 reálně založených, cca 10 zablokovaných), kdy na nějakou zříceninu dosáhne možná cca 400 hráčů, spíše o padesátku méně, to zase není takový problém. A co se týče mrňavých zřícenin, je jich úplná záplava
Musíme si ujasnit pojmy a dojmy:Neris píše:Souhlas, malých je tu spousta... ale pokud najdeš území, které neovládá "TOP" hráč a nezačne okamžitě skákat jak prokopnutý, že mu tam chodíš na zřícky, tak máš u mě pusu na čelo Mluvím teď o pětkách a šestkách zříckách...Masacral píše:Vzhledem k rapidně klesajícímu počtu hráčů (v tomto času formálně 952 účtů, z toho cca 745 reálně založených, cca 10 zablokovaných), kdy na nějakou zříceninu dosáhne možná cca 400 hráčů, spíše o padesátku méně, to zase není takový problém. A co se týče mrňavých zřícenin, je jich úplná záplava
1. Můj příspěvek byl o snadnější možnosti začínajících hráčů růst do 5 levelu.
2. Víckrát jsem zde psal, že ve stávající situaci je hráč, který dosáhne 5. levelu, zcela bezbranný, pokud do hry nevráží extrémně mnoho peněz a nemá přitom záda krytá skutečně silným klanem.
3. Co se týče prostoru pro "ulovení" 5. nebo 6. zříceniny, skoro není. Stačí k tomu prostinká matematika: hra má 1606 herních kvadrantů, silní hráči (minimálně po 180. místo v pořadí armád) ovládají alespoň 9 herních kvadrantů ve svém okolí - volných kvadrantů nám teoreticky zbyde -14 .... A vo tom to je ...
4. Administrátoři hry poslední úpravou hry umožnili nejsilnějším hráčům, aby byli ještě mnohem, mnohem silnější, zvláště pokud nasypou penízky ...hra se tím zajistí ještě více "vyrovná".
Něco z konkrétních příkladů ze hry TOP hráčů jsem vložila do tematu: Co by se mělo vložit do encyklopedieShadowbeast píše:Začal jsem hrát tuhle hru a nic moc. Jako nový hráč vlastně ani nemám důvod ji hrát. Neexistuje způsob, jak bych v rozumném časovém horizontu (například dřív než tu hru někdo smaže) dohnal hráče kteří mají více než 2 roky náskok. Takže v nejlepším případě bych tu byl jen takový otloukánek, na kterém si budou ostatní mastit ega.
A proč ty už dnes nehraješ ............................... jsi multiúčet nebo nikam to tu nevedlo???...............................Rashawerak píše:Co je tohle za větu?Darebacek píše:to se záleží, občas hráči nováčci naopak mají výhodu
Tomu nevěř - to nebyli hráči, ale multy - jen ti se vzájemnou pomocí mohou dostat na takový level aktivitou jednoho originálu.Haron1 píše:znam spoustu hracu kreri zacali hrat pozdeji nez ja,a ted maji vetsi armadu, take spoustu hracu prislo o armadu ,a ted ji maji jeste vetsi. Ted top hraci uz moc nezbroji, takze kazdy muze si udelat takovou armadu.
Na takovou úroveň hry se tak rychle nedostaneš ani za pomoci spojenců a klanů.
Ostatní skuteční hráči nemají tolik času ani chuti spolupracovat na rozvoji druhých, pokud se sami chtějí dostat alespoň na trochu schopnou obrannou úroveň - útočná nepřichází v úvahu. To by museli hrát nepřetržitě 24 hodin denně několik let.
O klanech to platí stejně. Klan si s multy řídí jediný skutečný hráč - vyjímečně dva, ale to pak řídí klanů s multy i několik.
To je ve stylu hry zcela zřejmé. Zvlášť u těch nejagresívnějších účtů.
Ve zdejších soubojích vždy vyhraje ten, který použije více svých multiúčtů - zde pouze zakázaných v pravidlech hry.
Dále to administrace neřeší. Navíc si tu těch pár hráčů ty multiúčty půjčují - též pravidly zakázaným přístupem do cizích účtů - ale kdo to asi bude řešit, že?
Například otravná neschopnost samostatných útoků a srandovního taktéž nesamostatného kouzlení "hráče" fantovice je fakt kouzelná. Včetně prosazování nároků na teritoria a volná vlastnění, což je také mimo pravidla hry.
Prostě toto už není hra, ale kompenzace nezvladatelného ega většiny těch pár fyzických hráčů. Užitečnější by jim přitom byla psychoterapie v reálném životě a mohli by hru přenechat těm, kteří skutečně hrát chtějí a nebojí se hrát sami za sebe fair play.
Většina účtů i klanů jsou vpodstatě mrtvoly, které čekají až na ně bude mít originál hráč čas.
Po smrti těchto hráčů - cca 5-10 osob tato hra zahyne - noví hráči již nebudou - sociální sítě jsou v informacích rychlé.