Mapa a ukazatelé spojenců/klanů

Určeno pro porovnávání strategií a konstruktivní diskuzi zkušených hráčů
Odpovědět
Zpráva
Autor
Nortik

Mapa a ukazatelé spojenců/klanů

#1 Příspěvek od Nortik »

Dobrý den,

pokud tohle téma už je vytvořené předem se omlouvám, ale projít tak rozsáhle fórum je pro mě úplný trest.
Hledal jsem dlouho a nic nenašel.

Jedná se o to, že když jsem samotný hráč bez klanu,svazu či spojence a kliknu na mapu ukazují se mi jenom moje vlastní vlastnění.To chápu takhle to funguje na většině online her.

Ale otázka je, když postavím diplomaticky sbor a udělám svaz/spojenectví nebo vstoupím do klanu.Hodně mi chybí na mapě ukazatelé spojenců, kde jsou v odlišných barvách. Ano mapa je dělaná do čtvercové mřížky a jeden čtverec je 1 království. Tudíž by na mapě bylo celkem hodně zbarvených míst, ale určitě by to pomohlo hráčům se trochu zorientovat, kde by chtělo vůči taktiky stavět další vlastnění atd...

Určitě bych byl rád kdyby se tu vyjádřilo více hráčů. Jelikož tuhle hru hraji cca měsíc.
Arseni

Re: Mapa a ukazatelé spojenců/klanů

#2 Příspěvek od Arseni »

Tohle lze zařídit pomocí artefactů nebo svitků. Když to aktivuješ, tak to možná vypadá ze začátku hezky ale počase mi trochu vadilo, že mám zadělanou celou mapu, osobně bych bral kdyby byla ta možnost to deaktivovat a jen podle potřeby se juknout kde kdo a jak.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Nortik

#3 Příspěvek od Nortik »

Arseni píše:Tohle lze zařídit pomocí artefactů nebo svitků. Když to aktivuješ, tak to možná vypadá ze začátku hezky ale počase mi trochu vadilo, že mám zadělanou celou mapu, osobně bych bral kdyby byla ta možnost to deaktivovat a jen podle potřeby se juknout kde kdo a jak.
díky tohle jsem nevěděl ;)
tendeus

#4 Příspěvek od tendeus »

Arseni píše:Tohle lze zařídit pomocí artefactů nebo svitků. Když to aktivuješ, tak to možná vypadá ze začátku hezky ale počase mi trochu vadilo, že mám zadělanou celou mapu, osobně bych bral kdyby byla ta možnost to deaktivovat a jen podle potřeby se juknout kde kdo a jak.
Toto je naozaj dobrý nápad, keby sa pridalo nejaké tlačidlo ktorým by sa dalo pozrieť kde je kto a potom to znova vypnúť nech nesvieti celá mapa. Tento príspevok je však už pomerne dosť starý a žiadna zmena nenastala, čo mi je dosť ľúto :/
Odpovědět