Akce - nakúpiiť za perly

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Djjm

Akce - nakúpiiť za perly

#1 Příspěvek od Djjm »

Vie mi niekto povedať s akou pravidelnosťou sa objavujú akcie na spotrebu perál, za ktoré je možné získať artefakt?
Kedy sa objavuje ktorá?
Arseni

Re: Akce - nakúpiiť za perly

#2 Příspěvek od Arseni »

To záleží na tom jestli jsou ty questy něčím podmíněné nebo se objevují podle předurčené časové osy. Podmíněné questy dostáváš, když ve hře něco uděláš, např. splníš qust nebo postoupíš na další úroveň, u druhé možnosti je termín v podstatě daný ale ještě to částečně múže ovlivňat úroveň. Pokud chceš seznam s tím kdy a jaký quest se ti objeví, tak se mrkni na ruský fórum.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Djjm

#3 Příspěvek od Djjm »

sice viem trochu po rusky, ale je tam toho strasne vela...vies mi poslat link, kde najdem zoznam cyklickych questov, ktore sa opakuju po urcitom case?
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

No já rusky neumim vůbec, kdyžtak si hoď celou stránku do překladače, já teď nemam čas to celý projíždět, možná zítra nebo pozítří.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
LuboJa

#5 Příspěvek od LuboJa »

počítá se do utracených perel i aktivace vědy co potřebuje perly?
lolittka

#6 Příspěvek od lolittka »

ano
tendeus

#7 Příspěvek od tendeus »

Takže teda, neviete ako často sa koná akcia na utrácanie periel? :D Lebo ten prvý príspevok som pochopil tak, že sa Djjm pýtal na Akciu, ktorá príde do správy na utratenie 2.500, 7.000, 15.000 a 30.000 ČP ale Arseni mu odpísal na questy, za ktoré sa utrácajú ČP.. Naposledy bola tá akcia niekedy v polovici decembra myslím a predtým na konci novembra.. takže neviem ako často sa táto akcia koná, či je to podmienené ako veľa ľudia zaplatia za ČP alebo či sa to počíta pomocou lunárneho kalendára.. alebo to súvisí s nejakými sviatkami? Začnem to sledovať, ale keby ste to vy mali už odsledované, tak by som vám bol vďačný za zdieľanie skúsenosti :D
Každá vojna sa končí dohodou, prečo sa nedohodnúť hneď?
Odpovědět