Vaše dopisy

Zamčeno
Zpráva
Autor
Darebacek

Vaše dopisy

#1 Příspěvek od Darebacek »

Zde můžete vložit své dopisy.
MirecSK

Re: Vaše dopisy

#2 Příspěvek od MirecSK »

1.

Milý Ježiško, prosímťa o pekné prežitie sviatkov všetkých mojich spolubojovníkov z kmeňa, spojencov, kamarátov, či už nepriateľov. Denno denne sa bránime nielen svojim rivalom, ale aj monštrám a hrdinom netvorov, ktorí na nás útočia. Naše armády ale stále pokorne pochodujú vpred aj v tento vianočný čas, i keď sa boja a najradšej by byli doma so svojimi rodinami pri vianočnom stromčeku. Našťastie vďaka vianočnému čaru dokážu naši liečitelia všetkých vyliečiť a oni sa môžu opäť stretnúť so svojimi blízkymi. Dokonca aj naši hrdinovia sú silnejší a odhodlanejší bojovať proti týmto zlým vianočným neprajníkom. Všetci vládcovia ďakujú v tento čas všetkým svojim spojencom za pomoc, všetkým svojim kamarátom za to, že pri nich stáli a všetkým svojim rivalom za to, že sa v hre nenudili. Napriek tomu by bolo pekné prežiť tento sviatočný čas v kľude a nestrachovať sa o svoje armády pred útokom nielen monštier, ale aj hráčov.
A preto milý Ježiško ťa chcem poprosiť, aby si ochránil naše armády pred krutou smrťou, posilnil našich hrdinov peknými artefaktmi a urobil každému hráčovi radosť peknými darčekmi a vedou.

Ďakujem ti Ježiško! :)
ko33

#3 Příspěvek od ko33 »

2.

Milý Ježouro,

Ježíšku, Santo, Dědo Mrázi nebo jak Ti vlastně říkají.
Screenshot_2.png
Screenshot_2.png (31.25 KiB) Zobrazeno 7926 x
Rok uběhl jak voda a Ty jsi tu zase s tou tvou vánoční náladou. Doufám, že jsi se za ten rok dobře vyspal a dobře jsi sledoval všechny ty otravné Suzerény co prahnou po Černých perlách, aby jsi je mohl po zásluze odměnit. Odměnit třeba pěknou návštěvou nějaké super Agresivní zříceniny v jejich přecpaných hradech. Ano pošli vše zlé co máš! A na nás ubožáky co najdou jednu čtyřku za měsíc prosím mysli také, ale opačně. Chceme hodně, hooodně dárečku, vždyť jsme poctivě denno denně plnili logy My Lands serverů. Pošli Perličky, svitky, prémia a bonusy atd. atd....

Děkuji Ti a mooc se těším že splníš má přání.

PS: Přeji všem (a myslím tím úplně všem, i těm nenasytným Suzerénům) Krásné Vánoce, bohatého Ježíška, pořádně se nadlábněte a hodně uspěchů v dalším hraní

;)
Rahde

#4 Příspěvek od Rahde »

3.

Venku je zima, mrzne až praští,
monstra jsou v klidu, zmrzlé hrdiny baští.
Uprostřed ruiny zdobí si stromeček,
život tam položil kdejaký boreček.
Monstra budou mít štědré Vánoce,
nebohé dobrodruhy na zlatém podnose.
Při Vánocích by měla být rodina spolu,
monstra si hodují u jednoho stolu.
Po večeři přijde čas na dárky,
z kostí nebožáků nadělí si korálky.
Byl jsem moc hodný, monstra mě nechala,
snad aspoň nepřátelům, v noci spát nedala.
Monstra mám prosbičku, malinký dáreček,
jen bych chtěl vlést sousedum do hnízdeček.
Dárky bych odnášel, dejte mi žebříček,
ať můžu dělat pravý opak toho co Ježíšek.
jarda877

#5 Příspěvek od jarda877 »

4.

ahojky jezisku.vim ze nic nedostanu pod stromek ,ale aspon prosim podekuj adminum na ML a taky monstram.admini jsou hodny a mostra taky ze se nechavaji sundavat a davaji perlicky nam smrtelnikum.a kdyby sis nahodou vzpomel na mne tak je jedno co to bude za darek ale budu ti vdecny.jo a adminum a monstrum taky neco dej.dekuji ti jezisku :D
OLdxSkuLL

Krásné svátky úplně všem vinšuji, zcela upřímně, všem

#6 Příspěvek od OLdxSkuLL »

5.

Milý Ježíšku,

Celý rok se krčím v koutě,
mouše křídlo nezkřivil,
pár přáníček a obejmout Tě,
dneska bych si dovolil.

Letos mám jen skromná přání,
v rámci herních pravidel,
nu zaveršuji bez váhání,
bys náruč svou snad otevřel.

Nepřátel mám plné dvorce,
přestože mám všechny rád,
můj paladin, mírotvorce,
je Nobelovky laureát.

Zloba, závist, nenávist,
panuje dnes v Archónu,
pro každého čistý list
a plný pytel bonbónů.

Perel, run i artefaktů,
všeho máme víc než dost,
z monster mám již jizvu na rtu,
co arcirujnu ? Pro radost ...

Anděl padlý se svým kvérem,¨
lži a válku stále šíří,
co s ním ? vánoc sabotérem,
Vylezte z nor, moji štíři !

p.s.
Až skončí svátky klidu a míru, ale nikomu to prosím neříkej, ještě bych si hrozně přál kyanid a bazuku, protože jsem občas tady z toho pěkně otrávenej a všechno bych rozstřílel,
Tvůj oddaný,
Olda z kůlu, v módu vánočním
minifeli

#7 Příspěvek od minifeli »

6.

Milý dědečku Mrazíku, tedy Ježíšku. /дед Мороз/
Chtěl bych od tebe hodně.
Možnost vyměňovat si mezi hráči klanu artefakty. Taková burza mezi hráči klanu.
Taky to, že než jsem měl velkou klenotnici, tak jsem prodával svitky obchodníkovi. A chtěl bych mít možnost je vrátit do hry. Ale ne tak, aby se daly zneužít pro vyvedení ze serveru za peníze. Jen ke koupení služeb. Prostě si za všechny perly, co jsem tam něco prodal si naplno koupit služby.
To je všechno
Přeji Tobě i celé administraci hezký pravoslavný nový rok.
Zamčeno