Darebacek píše:
Děkuji, tohle musíme opravdu dobře promýšlet, vždyť se to musí měnit absolutně všude.
Dobývající budovy jsou budovy kde se opravdu něco dobývá - rýžoviště, rudný důl. Pokud mlýn nebo chaloupku dřevorubce můžeme nazvat hospodářskou budovu, co s budovami jako např to rýžoviště?
"Dům života". Je to super, ale stejně zůstala by slova: vzkřísit... vzkříšovatel je divné slovo, ale ihned naznačuje, co to je za budova.
Vnější vlastnění - to je logicky, vždyť je vlastnění a je vnější vlastnění.
"naleziště železa -> naleziště (železné) rudy" tehdy by musela zásoba "železo" všude přejmenovat na "železnou rudu" nebo na "rudu".
Nejprve důkladně promyslet to rozhodně jo
dobývací budovy - hlavní problém je v tom popisku nahoře: Dobývací, Městské, Bojové, Speciální, Obranné. Když budu hledat např. alchymistu, tak rozhodně ne v dobývacích budovách.
Je tam 8 budov, 3-4 z nich nemají s těžbou (dobýváním surovin) nic společného. Co mají společného, něco produkují. Produkční ? To zní divně. Chce to najít něco lepšího. No a proč hledat složitě, všechno je to hospodářství, tak to mohou být hospodářské budovy. V tom popisku stejně bude uvedeno jen Hospodářské a to je výstižné. Je klidně možné že existuje i lepší slovo, mne lepší nenapadlo.
Co se týká rýžoviště, tak to hlavně není vůbec budova, ale hospodářský "objekt" to je.
Naleziště železa - tady je hlavní problém, že něco takového neexistuje. Navíc na tomhle místě stavíme rudný důl. Já osobně bych železo jako surovinu ponechal, jen bych změnil ty problémové popisky a názvy. Podle mne stačí přejmenovat naleziště železa na naleziště železné rudy (nebo jen rudy) a do popisku rudného dolu dát suše: produkuje železo, nebo jako u ostatních : Získává železo a někde encyklopedii to jen rozvést, že těží rudu a z ní dělá železo.
Vzkříšovatel - bylo by hodně fajn kdyby tam slovo vzkřísit skutečně bylo, já to tlačítko mám opět pojmenované vzkříšovatel.

Problém u tohohle slova je jen ten, že je to nově vymyšlené slovo. Slovo vzkřísit existuje, vzkříšovatel ne. Vzkřísit má synonymum oživit, klidně se může použít. Nebo prostě jen přejmenovat budovu a opravit tlačítko. Ta logika, že budova se jmenuje podle toho co se tam děje je jasná, ale když bychom měli na výběr - pojmenovali bychom jako vzkříšovatel spíše člověka nebo budovu? Pokud se chceme držet téhle logické linky,tak jsme dost prošvihli pro název budovy označení: chrám vzkříšení. Při téhle logice nám, ale pořád zbývá slovo: Márnice
U vzkříšovatele bych pro oživení hry navrhoval vyhlásit soutěž o nový název a za nejlepší název dát odměnu, pokud by šlo udělat i hlasování a za něj dát třeba 1 perlu každému kdo zahlasuje tak bude i dost velká účast

Ale to budou muset asi programátoři něco naprogramovat, ale možná že ani moc ne, možná by účast v hlasování šlo dát jako časově omezený úkol.
vnější vlastnění - právě, že logicky mne napadnou hned dvě otázky Vně čeho? Vnitřní vlastnění je pak co?
Dal jsem si náhled a viděl, že jsem těžký grafoman. Moc se omlouvám.