Takže jak - našli moji rádcové, našli, našli?

Nevím, jestli to funguje týden, ale platí zde jednoduchá matematika, že 3 x nula je pořád nula. I když zvýšíš 3x šanci z nuly, tak z toho nic nemůže být. Já mám kupř. premium (kvůli vlajkám), dále jako odměnu z questu jsem dostal snížení doby průzkumu na polovinu. Mám 12 průzkumníků a ti zkoumají automaticky království. Za 24 hodin jsou schopni prozkoumat cca 200 buněk. Takhle to dělají celou dobu, co se hledají vlajky a hádejte, kolik našli vlajek??? No ani jednu. Nebo plním quest, kdy hledám 2. úr a 3. úr zříceniny ... a co myslíte??? No už 3. den nacházím jenom 1. úr. a 4. úr. Je to dobře nastavený!!! Hráč si zahraje, nic nezíská, ale hlavně utratí prachy ...MMMMM píše:Začíná to na mne dělat dojem, že to trojnásobné zvýšení šance na nalezení vlajky funguje jen týden.
No tak já nezačínal z nuly, já začínal od jedné za den a pak to šlo do pryč. Ale než jsem to koupil, tak jsem to počítal nějak podobně jako ty.Armin111 píše:Nevím, jestli to funguje týden, ale platí zde jednoduchá matematika, že 3 x nula je pořád nula. I když zvýšíš 3x šanci z nuly, tak z toho nic nemůže být. Já mám kupř. premium (kvůli vlajkám), dále jako odměnu z questu jsem dostal snížení doby průzkumu na polovinu. Mám 12 průzkumníků a ti zkoumají automaticky království. Za 24 hodin jsou schopni prozkoumat cca 200 buněk. Takhle to dělají celou dobu, co se hledají vlajky a hádejte, kolik našli vlajek??? No ani jednu. Nebo plním quest, kdy hledám 2. úr a 3. úr zříceniny ... a co myslíte??? No už 3. den nacházím jenom 1. úr. a 4. úr. Je to dobře nastavený!!! Hráč si zahraje, nic nezíská, ale hlavně utratí prachy ...MMMMM píše:Začíná to na mne dělat dojem, že to trojnásobné zvýšení šance na nalezení vlajky funguje jen týden.
P.S. Útěchou vám může být, že takhle jsou nastavený všechny onlineovky (hraju jich několik a všechny jsou nastaveny naprosto totožně)
12 výzkumníků je na nalezení vlajky málo, základní pravděpodobnost na nalezení vlajky je 0,07% s trojnásobkem je to tedy 0,21%, když si vezmeš v potaz, že by jsi tedy denně prozkoumal těch 200 buněk co tu píšeš, tak to sice vypadá, že by při takovým počtu měly něco nálezt ale v praxi to tak není, je to pouze o štěstí ale čím víc výzkumníků budeš mít, tím je větší šance, že budeš mít štěstí. Na turnaje se určitě vyplatí si zlepšit vědu řízení misí až na 7. úroveň, budeš mít 50 volných misí a budeš zhruba moc odesílat 45 výzkumníků až je člověk suzerénem, tak si mise dočasně zvýšit svitkama atd. Důležitým aspektem je také posílat výzkumníky nakrátko tj. do nejbližšího království nebo max. o poloměru jednoho království a ještě jsou důležití zrychlení výzkumníci, to už ale mášArmin111 píše:Nevím, jestli to funguje týden, ale platí zde jednoduchá matematika, že 3 x nula je pořád nula. I když zvýšíš 3x šanci z nuly, tak z toho nic nemůže být. Já mám kupř. premium (kvůli vlajkám), dále jako odměnu z questu jsem dostal snížení doby průzkumu na polovinu. Mám 12 průzkumníků a ti zkoumají automaticky království. Za 24 hodin jsou schopni prozkoumat cca 200 buněk. Takhle to dělají celou dobu, co se hledají vlajky a hádejte, kolik našli vlajek??? No ani jednu. Nebo plním quest, kdy hledám 2. úr a 3. úr zříceniny ... a co myslíte??? No už 3. den nacházím jenom 1. úr. a 4. úr. Je to dobře nastavený!!! Hráč si zahraje, nic nezíská, ale hlavně utratí prachy ...MMMMM píše:Začíná to na mne dělat dojem, že to trojnásobné zvýšení šance na nalezení vlajky funguje jen týden.
P.S. Útěchou vám může být, že takhle jsou nastavený všechny onlineovky (hraju jich několik a všechny jsou nastaveny naprosto totožně)