My Lands: Black Gem Hunting

My Lands Discussion Board
Právě je 24 črc 2019, 08:38

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vytahování vojsk z úkrytu
PříspěvekNapsal: 13 led 2015, 01:37 
Offline

Registrován: 03 dub 2014, 17:02
Příspěvky: 27
Nechapu proc presun vojsk nefunguje stejny zpusobem jako kdyz vojska posilam na utok. Tedy nejprve se bere pokud to jde nastaveny pocet jednotek (1,10,100,1000) a az pokud to neni mozne tak se vezme zbytek. Pri presunu vojsk z ukrytu do utociste se nejpreve presune tento zbytek vojsk a az pak se presouvaji jednotky po zvolenem mnozstvi.
Nechápu proč programátoři zvolili tento odlišný způsob chování ale docela mě vytáčí pokaždé když vytahuju jednotky z úkrytu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytahování vojsk z úkrytu
PříspěvekNapsal: 15 led 2015, 19:44 
Offline

Registrován: 22 bře 2013, 01:36
Příspěvky: 146
tak si je neschovávej :lol: :lol: :lol:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vytahování vojsk z úkrytu
PříspěvekNapsal: 31 led 2015, 22:13 
Offline
Uživatelský avatar

Registrován: 11 říj 2012, 09:47
Příspěvky: 768
Je to přesnej opak toho když vojska odcházejí, když při odesílání vojsk chceš ubrat, tak to taky tak funguje, protože se vojsko jakoby vrací, nevidim na tom nic divnýho.

_________________
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz
[ Time : 1.090s | 13 Queries | GZIP : On ]