>> PRO VŠECHNY HRÁČE - DŮLEŽITÉ <<

Slouží POUZE PRO OTÁZKY převážně nezkušených hráčů - žádná rozsáhlá diskuze
Zpráva
Autor
Dolce

>> PRO VŠECHNY HRÁČE - DŮLEŽITÉ <<

#1 Příspěvek od Dolce »

Ahojte všem,

dnes se na serveru rozpoutala přestřelka zpráv ohledně porušování pravidel a ignorace, nebo spíše snahy neřešit to, ze strany Správy. A protože jsem se ostatních hráčů na situaci a komunikaci dost podrobně poptávala, končím na základě toho se hrou a nedá mi, než se o to nepodělit veřejně. I když bych se ani nedivila, kdyby má zpráva hezky eSTéBácky zmizela a já dostala ban :)

Nyní trochu faktů a infa od Správy:
- tato hra již nějakou dobu jede ve Velké Británii a ještě dél v Rusku
- tamější hráči mají obrovké zkušenosti, znalosti mechanik hry, taktik,... (bůh ví, jestli neexistují externí programy nebo bugy)
- CZ hráči ví o hře prd a proti zkušeným hráčům odjinud jsou bez šance
- podle sdělení Správy hry je proti pravidlům, pokud na CZ serveru hraje hráč, který aktivně hraje i na jiném, než CZ serveru

Co se děje u nás:
- klan COD je z většiny (ne-li komplet) složen z těchto zkušených hráčů odjinud (konkrétně z Ruska)
- na existenci těchto hráčů na CZ serveru byla Správa hry již několikráte upozorňována, poprvé před pár týdny
- dnes začala čistka CZ hráčů, kdy to ze strany COD schytal hráč s 2. nejsilnější army ve hře (ingame lítaly hlášení z boje, krásná mlata)

A co předpokládám, že se dít bude dál?
- COD vymlátí všechny CZ hráče s alespoň trochu silnou armádou
- ve výsledku tady v TOP žebříčku bude COD, pak dlouuuuuho nic a poté pár CZ hráčů
- to znamená, že COD bude mít všechna Slaná jezera, budou si kupovat 99% ČP z tržnice, budou sami farmit Zříceniny[7.] s desetitisíci ČP a budou si je nechat vesele proplácet
- CZ hráči si můžou jít tak akorát vy.rat oko ;)

A nejlepší nakonec - co na to Správa hry?
- jak bylo řečeno výše, Správa hry nám sama oznámila, že je proti pravidlům, pokud na CZ serveru hrají hráči "odjinud"
- stejně tak Správa byla upozorněna již před několika týdny, že zde jsou hráči, kteří tato základní pravidla porušují
* reakce Správy ve smyslu: "ano, víme o tom, snažíme se, aby CZ hráčům nebyla takt ohra znepříjemňována, ale toto porušení pravidel nemáme jak dohledat. Pokud máte důkaz, zašlete nám jej - třeba cizojazyčné názvy měst, cizojazyčné zprávy,..." /// pozn. ty wole, tak jsem snad Správa, takže není problém srovnat IP hráčů jednoho státu s hráči druhého a hned vidím, kdo z hráčů u nás hraje i jinde. Stejně tak by mělo byt v jejich zájmu, aby prověřili porušení pravidel hlášených hráči.. A ne, že hráči ještě mají toto dokazovat? Jak to má hráč jako dokázet, bez možnosti kontrolovat IP, loginy,....? Pro mě je to jenom bullshit a výmluva, jak z toho vybruslit bez nutnosti to řešit..
- Ale Správě nakonec byly zaslány zprávy hráčů z COD, kde samozřejmě nepoužívají češtinu, ale komunikují rusky.
* reakce Správy ve smyslu: "díky, avšak nejedná se o důkaz, že hráč hraje i na jiném serveru. Ruské hráče však trestáme přísněji, dostane roubík" /// pozn. tak oni chtějí důkaz XYZ, dostanou přesně tento důkaz XYZ a řeknou, že není dostatečný?! Když už jsou neschopní srovnat IP hráčů z jednoho CZ klanu s RU serverem, tak je problém srovnat IP jednoho konkrétního nahlášeného hráče?? Navíc - co je mi po tom, že někdo dostane roubík?? Komunikace ve hře je stejně na houby, takže většina hráčů komunikuje přes icq/skype/... Navíc základní porušení pravidel a roubík? To jsme kde, když jim záleží na tom, aby si CZ hráči užívali hru, tak ten, kdo jim to totálně kazí nedostane ban? Opět bulshit a výmluva...
- reakce Správy na dnešní započatou čistku CZ hráčů:
* opět ve smyslu: "pokud nedojde k porušení pravidel, nemůžeme do hry zasáhnout" /// pozn. a co se tady několik týdnů řeší?? Na co se upozorňuje?? Proč posílají požadovaný důkazy, na který správa stejně, s odpuštěním, se.e?? Do třetice bullshit a výmluvy...

Co napsat závěrem? Připadá mi, že buď Správa hry nemá absolutní snahu cokoliv řešit (vždyť i tady na fóru se admin objeví snad 1x za 2 týdny a odpoví na 10% dotazů, na který by odpovědět měl), nebo prostě nadržuje svým krajanům. Jak jinak si vysvětlit, že server určený pro CZ hráče nechají ovládnout RU krajany, kteří CZ hráče prostě vyženou? Že ignorují požadované důkazy a nechávají na hráčích, aby dokázali něco, co z pozice hráče dokázat nemohou? Zvlášť, když Správa samotná by měla být schopná dokázat právě takovýto přestupek levou zadní?

Závěr si udělejte sami, ale pro mě, a pro pár dalších, je výsledek celkem jasný :roll:
Naposledy upravil(a) Dolce dne 29 led 2013, 21:39, celkem upraveno 1 x.
Arseni

Re: >> PRO VŠECHYN HRÁČE - DŮLEŽITÉ <<

#2 Příspěvek od Arseni »

Mno je to tak, že je správa bombardována ohlašeníma a stížnostma ale ona vždy jen odepíše, že už podnikla kroky aby znemožnila těmto rusákům hrát na cz serveru ale jak je vidno není to vůbec nic platný a co je ještě lepší můžou v pohodě obejít to, že nemůžou vyvést peníze.

Ale je to od nich dosti hloupé, když rusáci ovládnou celý server a češi uviděj, že nemaj šanci, tak určitě do hry nebudou investovat, natož aby si kupovaly artefacty a rusáci samozřejmě taky nebudou investovat do hry, protože to maj všechno secvičený a používaj neférový praktiky a když si porovnáte těch pár korun co do toho vrazí pár nadšenců a ty prachy co si nechaj vyplatit rusáci tak je zjevný, že to určitě nebude výhodnej byznys.
Naposledy upravil(a) Arseni dne 29 led 2013, 20:12, celkem upraveno 1 x.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
qakkec

#3 Příspěvek od qakkec »

Přiznám se, ten první zničenej jsem já :) V tuhle chvíli jde útok na druhého z našeho klanu + na dalšího s TOP army z klanu jiného.. Pár příkladů z komunikace popsaných od Dolce jsem osobně viděl, takže nemám důvod pochybovat, ostatně ten úvodní post je, bohužel, napsaný dost trefně..

Ano, správa sice píše (mně osobně napsala) "podnikly jsme některé kroky", ale to je opravdu vše (nic víc nenapsali a rád bych viděl, co vše podnikli). Navíc hráč Ozunu, kterej by předtím čech (normálně psal), už najednou česky neumí a píše rusky. Správa na to byla upozorněná a co s tím udělá? nic, protože prý nemají důkaz o prodeji/převodu účtu (facepalm) :roll: Hlavně, že to porušení o cizím hráči co hraje na CZ nějak přehlídli :lol: Každopádně Ozunu má najednou moc hezký artefakty, který předtím neměl.. Koupený? jak jinak.. Za co? Za perly za realm money :mrgreen: Proč by správa banovala lidi, co do hry nově vráží prachy? To raději nechají zničit nás, co jsme je tam už nasypali :twisted:
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Devil

#4 Příspěvek od Devil »

Je to tak, sprava na nas sere a tak to zustane. Rusakum jsem zlomil ego, kdyz sem si jako zacatecnik dovolil byt v zebricku nad nima, tak nas musej znicit, ale co uz, stejne jsem u hry travil vic casu, nez bylo zdravo a zruseni uctu by mi jen prospelo, akorat nevim kdo to tu bude hrat, protoze kdokoliv, kdo se dostane na uroven, ktera se Rusakum nebude libit, bude znicen.
qakkec

#5 Příspěvek od qakkec »

Nj, hra by mě bavila.. CZ hráči by postupně přicházeli na taktiky, strategie, nejvýhodnější kombinace jednotek při utoku,... a objevovali mechaniky hry (at již kombinace jednotek, hrdinů, talentů, budov ve výsadkových městech a jejich vzájemná podpora při špionáži+dohledu a s antispy+zrcadly).. Ale když jsem dojde banda lidí, co už mají toto všechno od začátku v malíčku a od začátku hru rozjíždějí se znalostí toho, co my teprve začínáme objevovat, tak tam je každá snaha marná.

Zvlášť, když Správa uzná porušení pravidel a absolutně nic s tím nedělá... :roll:
Frank Herbert
Arseni

#6 Příspěvek od Arseni »

No poslední šance je vytvořit jednotnej dopis, kterej by koloval klany a každej z klanu by ho poslal správě a pokud by už ignorovaly i toto tak snad ani nemá cenu tuhle hru hrát.

Ps: tím, že se má vytvořit, jsem nemyslel, že ho budu vymýšlet já
Devil

#7 Příspěvek od Devil »

No, chtelo by to na tyden prestat absolutne kupovat perly, kdyz to nezabere, tak zrusit ucty at si to sprava hraje s Rusakama sama :D
qakkec

#8 Příspěvek od qakkec »

Sranda je, že na forum chodí jenom pár lidí a ten zbytek se ani nedozví, co se tu děje za svinstva :lol:
Frank Herbert
Arseni

#9 Příspěvek od Arseni »

qakkec píše:Sranda je, že na forum chodí jenom pár lidí a ten zbytek se ani nedozví, co se tu děje za svinstva :lol:
No výhoda je že sem nechodí ani správa, takže si tady proti nim můžeš chystat plány :D
ikdyž s jejich přístupem nebudou mít žádnej význam
Devil

#10 Příspěvek od Devil »

A nevyhoda je, ze Rusaci sem chodej :D:D
Stilgar

#11 Příspěvek od Stilgar »

každopádně pokud bychom se odhodlali udělat něco masového, tak u nás v klanu to rozšířím a může se s námi počítat
Naposledy upravil(a) Stilgar dne 30 led 2013, 17:06, celkem upraveno 2 x.
Arseni

#12 Příspěvek od Arseni »

Devil píše:A nevyhoda je, ze Rusaci sem chodej :D:D
No alespoň tím podporujem tvůrce google translation :mrgreen:
Havrancz

#13 Příspěvek od Havrancz »

Předně na co chtějí důkaz? snad podle bankingu každej i z podprůměrným IQ pozná z které země jdou penize, ale tady bude spíš problém, že cela diskuse probíhá pouze s moderatory a ne přímo s adminy....aspon mám ten dojem, vím že hráč komunikuje s GO hry, a ten pak přeposíla info správců, chcete li tvůrcům hry. A i jako GO mám velmi malé páky cokoli se dovědět a papouškuju jen to co mi nyřidí říkat.....prostě, tady je možná jediná cesta, neplatit, už ani rubl, nebo co to tam v tom kremlu mají.
Provoz každeho servru stoji nemalé peníze, a vím že když se začne servr dotovat.....tak začnou tahat za zachranne brzdy, formou že začnou itemy davat jako pobidku a podobně, nebo servr zavřou. Obojí jsem zažil, no rád počkám co se bude dít, ale k k už investovaným 140 dolarům, nepřibude už žádnej...
Na seafightu, bitvy o 10 000 eur vyhrávali zásadně rusové, ale nijak nám to nevadilo, jelikož nás nechaváli hrát, hru kterou hrálo stabilně 15-25 000 lidi ale zničili tak, že ted ji nehraje skoro nikdo....
Zazel

#14 Příspěvek od Zazel »

Ahoj ja jsem psal adminum zadost 4 .12.2012 a doted si to ani neprecetli a to jsem psal snad vsem
Dolce

Re: >> PRO VŠECHNY HRÁČE - DŮLEŽITÉ <<

#15 Příspěvek od Dolce »

Koukám, že se diskuze rozjela (jsem jenom ráda), snad si to přečte co nejvíc lidí. Každopádně, ještě mně tak napadá, k čemu je omezení vyplácení peněz na paypal a spol v zakázaných zemích? Toto mají být ty "některé kroky", které správa podnikla? Vždyť, omg, koho tím chtějí omezit? Vždyť stačí ty peníze poslat na účet nějakýho známýho, třeba ve francii, kterej mi pak ty peníze přepošle - to není omezení, to je mazání medu kolem huby :roll:

ps: jak víme, že 1/2 COD nejsou třeba admini z RU nebo GB serverů? Nebo správci z CZ? To by odpovídalo tomu, že proti nim nechtějí, nemůžou, nebo se bojí zakročit :mrgreen:
Arseni

#16 Příspěvek od Arseni »

Dolce píše:Koukám, že se diskuze rozjela (jsem jenom ráda), snad si to přečte co nejvíc lidí. Každopádně, ještě mně tak napadá, k čemu je omezení vyplácení peněz na paypal a spol v zakázaných zemích? Toto mají být ty "některé kroky", které správa podnikla? Vždyť, omg, koho tím chtějí omezit? Vždyť stačí ty peníze poslat na účet nějakýho známýho, třeba ve francii, kterej mi pak ty peníze přepošle - to není omezení, to je mazání medu kolem huby :roll:

ps: jak víme, že 1/2 COD nejsou třeba admini z RU nebo GB serverů? Nebo správci z CZ? To by odpovídalo tomu, že proti nim nechtějí, nemůžou, nebo se bojí zakročit :mrgreen:
Jj dobrá práce, taky jsem chtěl něco podbnýho založit, jen jsem přemýšlel jak to celý zformuju :)
COD to tady má ještě jednonuší, Haron studuje v Česku, tak pro něj není problém si tu založit účet, měly by to prostě vytřílet stylem, co není česká IP tak poletí
Naposledy upravil(a) Arseni dne 29 led 2013, 21:50, celkem upraveno 1 x.
Devil

#17 Příspěvek od Devil »

Ja zacinam mit neprijemnej pocit, ze kdyz piseme sprave, jestli si nepiseme s Haronem, nebo s nekym od nich z klanu. Normalne by se stiznosti meli zabyvat oni a dukazy si snadno sehnat, ale oni chtej dukazy po nas a kdyz jim je dame, tak nam napisou, ze nemaj dukazy. :D Asi si myslej, ze jim nejakyho Rusaka chytneme, zabalime do baliku a posleme ho doporucene do Ruska, kde se na zaklade zkoumani rozhodne, zda jde o Rusaka, nebo retardovany decko :)
Havrancz

#18 Příspěvek od Havrancz »

Tak že si tady brečíme...to nikoho nedojme, ale světem hejbou dvě věci...peníze....o tom druhym se zminovat nebudu. A když jim jejich zlata slepice přestane snášet .budou muset reagovat.....jak to nikdo neví....
Kukurice

#19 Příspěvek od Kukurice »

A ty zprávy, co posíláte na správu, to posíláte in game, nebo na support_cz@gain2f.com?
Actioni contrariam semper et æqualem esse reactionem.
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687
qakkec

#20 Příspěvek od qakkec »

Heh ale otázka je, kolik si to tu přečte lidí.. mně už to je jedno, army znovu budovat nebudu.. ale vy to, co se tady děje, zkuste šířit všemi směry :twisted:

Btw. jsem psal už ve hře, že úplně nejvíc by mi ale vyhovovala jiná logika hry - pouze PvE (tj. proti zříceninám) a pak turnaje o sázky (čp, suroviny, artefakty,....) mezi hráči, kde by se ale nepřicházelo o army.. prostě takovej battleground, kdy po zničení jedné strany by battle skončil, všichni by se objevili ve svých městech s opět živou army :). Motivace byt nejlepší by byla právě skrz turnaje, kdy vítěz za nějaké období by dostal od správy nějaký super ceny a jinak by to byla taková budovatelská strategie :)

ps: posíláme ingame. Z toho mailu co uvádíš, mi na mail chodí odpovědi.
Frank Herbert
Kukurice

#21 Příspěvek od Kukurice »

qakkec píše:...by to byla taková budovatelská strategie :)
Super nápad. Kdyby to nebyla tak dlouhodobá hra, tak je to jedno. V jednom kole tě zničí, v dalšim zničíš ty je... Ale ve chvíli, kdy oni tě zničí a ty už jim to nikdy nemůžeš vrátit...

A qakkec, nevzdávej to, třeba je nakonec vyhází;) Furt jsi na tom líp než já:D
- Isaac Newton, Philosophiae Naturalis Principia Mathematica, London, Jussu Societatis Regiae ac Typis J. Streater, 1687
qakkec

#22 Příspěvek od qakkec »

až a JESTLI je vyhází (o čemž pochybuju), tak se vrátím, do té doby nechám účet u ledu :D
Frank Herbert
Devil

#23 Příspěvek od Devil »

Tak poslete link teto stranky vsem klanum, at se vyjadrej a pak muzeme vymyslet nejaky postup.
Draxon

#24 Příspěvek od Draxon »

chlapi, případně dámy, neblázněte. je to hra a snad si nemyslíte, že neco support udělá, když neporušili pravidla.
to, že je nekdo začátečník a jiný už hru zná, že je to špatné? je to bojová hra a stím jste sem šli. když vy silní ničíte jiné slabé hráče, tak je vše v pořádku, ale jak jednou přejde někdo vás, tak tu brečíte jako malá děcka.

je mě jasné, že to hodně zamrzí přijít o armu kterou za perly, úkoly apod budujete týdny a měsíce, ale to do hry patří.

mě toto stěžování přijde hodně trapné.

musíme se síše spojit a zkusit proti nim bojovat, najít způsob jak proti nim účinně bojovat. kdo z vás hrál jinéjit klany proti nim. avšak je mě jasné, že se zase top hráči budou bát přijít o army a tak nikdo na ně nezaútočí.

pojďme raději něco vymyslet ,spojit se a zaútočit jim hromadně na všechny města a vlastnění a uvidíte že se hra změní.
Arseni

#25 Příspěvek od Arseni »

Draxon píše:chlapi, případně dámy, neblázněte. je to hra a snad si nemyslíte, že neco support udělá, když neporušili pravidla.
to, že je nekdo začátečník a jiný už hru zná, že je to špatné? je to bojová hra a stím jste sem šli. když vy silní ničíte jiné slabé hráče, tak je vše v pořádku, ale jak jednou přejde někdo vás, tak tu brečíte jako malá děcka.

je mě jasné, že to hodně zamrzí přijít o armu kterou za perly, úkoly apod budujete týdny a měsíce, ale to do hry patří.

musíme se síše spojit a zkusit proti nim bojovat, najít způsob jak proti nim účinně bojovat. kdo z vás hrál jinéjit klany proti nim. avšak je mě jasné, že se zase top hráči budou bát přijít o army a tak nikdo na ně nezaútočí.

pojďme raději něco vymyslet ,spojit se a zaútočit jim hromadně na všechny města a vlastnění a uvidíte že se hra změní.
Že neporušili pravidla? vždyť je výslovně zakázaný aby na Cz serveru hrál cizinec a to, že tu hrají když jsou z ruska mi teda jako porušení připadá.
To, že to jsou zkušení hráči, kteří to hrají už roky má hlavně za následek, že používaj neférovou taktiku a využívaj sebemenších chybiček v konceptu hry.
To o spojení armád svědčí o tom, že řádně neznáš principy hry.
Draxon

#26 Příspěvek od Draxon »

Arseni píše:
Draxon píše:chlapi, případně dámy, neblázněte. je to hra a snad si nemyslíte, že neco support udělá, když neporušili pravidla.

Že neporušili pravidla? vždyť je výslovně zakázaný aby na Cz serveru hrál cizinec a to, že tu hrají když jsou z ruska mi teda jako porušení připadá.
To, že to jsou zkušení hráči, kteří to hrají už roky má hlavně za následek, že používaj neférovou taktiku a využívaj sebemenších chybiček v konceptu hry.
To o spojení armád svědčí o tom, že řádně neznáš principy hry.
a to si četl kde?

schválně to jdu hledat ;-).
Arseni

#27 Příspěvek od Arseni »

[/quote]

a to si četl kde?

schválně to jdu hledat ;-).[/quote]
Klidně si to běž hledat ale psala to sama správa, s tím, že jim máme sehnat důkazy, že to jsou rusáci ;)
Draxon

#28 Příspěvek od Draxon »

to ti asi někdo napovídal pěkný bludy, neboť, zde máš pravidla a tam se výslovně píše, že můžeš mít pouze jednu postavu na každém serveru. vyznačil sem to:

Snažíme se, aby hra byla zajímavá a příjemná pro všechny hráče.
Toto je regulováno Pravidly hry a podmínkami Uživatelské smlouvy

Na serveru se zakazuje a přerušuje se roubíky a bany (blokováním postavy na serveru nebo evidenčního záznamu (účtu)):
1) urážky, neslušné výrazy (včetně v heslech, názvech měst, klanů),
2) spam (dopisy s nesouvislým uvedením písmen-číslic a jiných znaků, prázdný dopis se přirovnává ke spamu),
3) multivodství [1] (zakazuje se pořizovat si více než jednu postavu na jednom serveru, zakazuje se hrát z jednoho počítače několika postavami na stejném serveru, zakazuje se předávat svoje heslo jiným hráčům).
Uživatel může používat jeden evidenční záznam (účet) ve Hře. Víceuživatelské evidenční záznamy mohou být vymazány podle rozhodnutí Majitele prav.
4) domluva skupiny osob za účelem získávání výhod ve hře, které odporují pravidlům hry, používání robotizovaných programů cizích zpracovatelů ve hře,
4.1) v případě, když názvy klanů si podobají tak, že si ostatní hráči můžou myslet, že to je ten samý klan, správa si nechává právo přejmenovat klan,
5) reklama,
6) finanční podvody,
7) neuctivý postoj ke správě projektu,
8) Uživatel povinen používat ve hře jazyk příslušné jazykové zóny (webové stránky).

Jestli si přejete dohlížet na postavu svého známého, použijte funkci Zástupce.

Můžete registrovat jen jednu postavu na každém serveru.

Můžete si postěžovat správě na jiného hráče (tlačítko „Stěžovat si“ ve zprávách) za užívání neslušných výrazů, za urážky osobnosti hráče, spam nebo reklamu.
Pokud stížnost bude oprávněná, tedy Vašemu oponentu může být uvalen roubík na 1-7 dní. Roubík - znamená nemožnost psát jiným hráčům zprávy během uvedeného termínu. Při opakujících se stížnostech od velkého počtů hráčů postava nebo evidenční záznam oponenta se mohou být zablokovány.
V případě neopodstatněných stížností na jiné hráče – Vy můžete dostat upozornění. V případě opakujících se neopodstatněných stížností na jiné hráče, může být Vám uvalen roubík na 1-7 dní.
Upozornění se také dělá za neznačné porušení Pravidel hry.

[#1] Jestli hrajete ve dvou z jednoho počítače, musíte:
1.Napsat správě dopis z herní pošty s tématem „Jiné téma“ o tom, že hrajete ve dvou, uvést Vaše uživatelská jména.
2.Vaše herní postavy se nemusí ve hře křížit. Je zakázáno působení navzájem: vstoupení do klanu, do svazu, útok navzájem, společný útok, výpomoc, obchod, posílání zpráv o špionáži, zpráv vizionářů, zpráv o Vnějších vlastněních přes mapu atd. Limit útoků na stejné vlastnění na 24hod musíte mít společný - maximálně 2 útoky sumárně z dvou evidenčních záznamů.
Draxon

#29 Příspěvek od Draxon »

Arseni píše:
a to si četl kde?

schválně to jdu hledat ;-).[/quote]
Klidně si to běž hledat ale psala to sama správa, s tím, že jim máme sehnat důkazy, že to jsou rusáci ;)[/quote]

i na správě jsou asi neznalí.

ono je to v podstatě jedno. buď budeme bojovat, byť proti možná nemožnému nebo utečeme.
Arseni

#30 Příspěvek od Arseni »

Tyhle pravdla co ti ukážou jsou jen výtažek z celkový právní úpravy, která má stovky stran a můžou si ji libovolně měnit ale dobře, když bys to chtěl brát podle toho co máš ty tak haron je na jednom ruským servru jeden z nejlepších hráčů a co to znamená? že je minimálně na dvou serverech, na našem a ruským, sna si nemyslíš, že by se tu zničeho nic vzala tlupa ruských hráčů, kteří maj perfektně vypilovanou taktiku a přitom by jinde nehráli
Draxon

#31 Příspěvek od Draxon »

Arseni píše:Tyhle pravdla co ti ukážou jsou jen výtažek z celkový právní úpravy, která má stovky stran a můžou si ji libovolně měnit ale dobře, když bys to chtěl brát podle toho co máš ty tak haron je na jednom ruským servru jeden z nejlepších hráčů a co to znamená? že je minimálně na dvou serverech, na našem a ruským, sna si nemyslíš, že by se tu zničeho nic vzala tlupa ruských hráčů, kteří maj perfektně vypilovanou taktiku a přitom by jinde nehráli

taky hraji i jiné hry a na více serverech. je to normální. některé hry se vlečou a tak zaplníš čas jiným světem.

tu právní úpravu sem klikl a nenaběhlo nic, tam bych třba našel více.

prostě, pojdˇme se spojit a něco zkusit. hráče který přijde o armu podpořit surovinově ať buduje novou armu. jich není zase tolik, nás je mnohem více. ve finále budou hrát roli právě možná ty menší armády.
Naposledy upravil(a) Draxon dne 29 led 2013, 23:46, celkem upraveno 1 x.
maflek

#32 Příspěvek od maflek »

Nemyslis ze kdyby to bylo tak jednoduchy tak by to nekdo uz udelal? Jestli jsi to nepochopil tak do utoku muzou maximalne 2 hraci a kdyz si vezmes napriklad silu harona1 tak na jeho mesto sli 2 slabsi suzereni tak by mu stacili 2 magicky veze a opevneni a porazi jim celou armadu pomalu beze ztrat
Per aspera ad astra
maxxiik

#33 Příspěvek od maxxiik »

Nemá se tu smysl bavit o taktice porážení "neporazitelných" armád. Řešení je málo, nejjednodušší je pozastavit nebo ůplně zrušit vyvádění peněz, pak odtáhnou sami nebo tu budou déle než jejich opravdová armáda :D
Draxon

#34 Příspěvek od Draxon »

maflek píše:Nemyslis ze kdyby to bylo tak jednoduchy tak by to nekdo uz udelal? Jestli jsi to nepochopil tak do utoku muzou maximalne 2 hraci a kdyz si vezmes napriklad silu harona1 tak na jeho mesto sli 2 slabsi suzereni tak by mu stacili 2 magicky veze a opevneni a porazi jim celou armadu pomalu beze ztrat

neboj se že neznám rizika hry a sílu například haronovi armády, ale když se útoky načasují a vlítne se jim na všechny města a vlastnění, tak jak asi bude dělit armu? ničit budovy, více hráčů na jedno město ve dvojicích atd. je ot pořád jenom hra kterou moc neznáme, ale je to bojovka, byť musím uznat že na budování army vymyšlená naprosto stupidně, bo jak o velkou přijdeš už ji nepostavíš.
hrál sem jiné bojovky a stáli jsme také s 50m armou proti 150m a přesto jsme jim byli dobrými nepřáteli, neboť to co nám vzali oni, my vzali jim. spolupracovali jsme , podporovali se, pomáhali si surovinově atd. skvělá parta a pak do toho útoky více aliancí a i tak velká měla obrovské problémy a nakonec uzavírala spojka a dony, případně přetáhla schopné hráče.

skončit je podle mě o ničem. stmelit se s vělkými klany proti nim je řešení a ničit jim města, vlastnění atd, denně desítky útoků, aby nestíhali přesouvat army, půlit je apod. jenže to musí chtít především ti silní hráči a nejenom čekat na vlastní popravu a šetřit army. nezkazí akdo nic nezkazí bývá pochválen a posléze povýšen ;-).
lenista

#35 Příspěvek od lenista »

Co to tu je proboha za support... V každý hře jsou scripty na to aby se zjistilo, jestli nejsou hráči sprostý apod. Nejde mi na rozum, že by takový script nepoznal cizí jazyk :?

Rozhodně je to konečně motivace na to, přestat do tý hry cpát prachy :lol:
Devil

#36 Příspěvek od Devil »

Draxone a ty si jako myslis, ze kdyz ted nekdo znova zacne budovat armadu, ze nekdy dozene ty co o ni nikdy neprisli? To jsi solidne naivni, tim ze tu hru znali, meli ohromnou vyhodu, vedeli jak a kde stavet mesta, vedej jaky jsou ve hre svitky, vedej jaky ukoly maj plnit, aby se dostali k jinym dulezitym ukolum, vedej po jakym ukolu prijde ukol na kterej budou potrebovat perly, znaj taktiky, protoze je maj mnohokrat vyzkousene. Kdyby sem chtel hrat proti Rusakum, tak sem sel na Ruskej server. Muzes zkusit je porazit, ale oni ti nedaj sanci se dostat na uroven, ktera jim nevyhovuje. Je to proste o tom, ze hned jak si usmyslej, ze uz je nebavis, tak te sundaj a muzes vymyslet taktiky jaky chces. Proto to prestane hodne lidi hrat, protoze to je hra, kterou nemate sanci vyhrat. Predpokladam, ze kdyz delali CZ server, ze mel byt pro Cechy. A to nepocitam, ze to ani v Rusku nejsou zadny amateri, predpokladam, ze to je cast ruskyho klanu, takze dobre organizovana. To nejsou ani lidi, co se nahodou sesli na CZ servru. Proste bylo jasny, ze proti nim zacatecnici nemaj sanci. To je jako bys sehnal na ulici 10 lidi a sel porazit Barcelonu ve fotbale. Takze fajn, jestli to neni poruseni pravidel, tak je vse v poradku a at si tu hrajou, ale minimalne beze me. A tohle pochopi kazdej, az se dostane na uroven, ktera se jim prestane libit.
Naposledy upravil(a) Devil dne 29 led 2013, 23:59, celkem upraveno 1 x.
Draxon

#37 Příspěvek od Draxon »

maxxiik píše:Nemá se tu smysl bavit o taktice porážení "neporazitelných" armád. Řešení je málo, nejjednodušší je pozastavit nebo ůplně zrušit vyvádění peněz, pak odtáhnou sami nebo tu budou déle než jejich opravdová armáda :D

opravdu jsou neporazitelní? armády mají skvělé, nasvitkováno hafo, ale ne všechny města a vlastnění.

no, zkuste ještě popřemýšlet o tom zda se s tím dá něco dělat, bojovat s nima, jakou strategii td. bylo by naopak prima něco zkusit, ale alespoň 50+ hráčů na serveru.
Draxon

#38 Příspěvek od Draxon »

Devil píše:Draxone a ty si jako myslis, ze kdyz ted nekdo znova zacne budovat armadu, ze nekdy dozene ty co o ni nikdy neprisli? To jsi solidne naivni, tim ze tu hru znali, meli ohromnou vyhodu, vedeli jak a kde stavet mesta, vedej jaky jsou ve hre svitky, vedej jaky ukoly maj plnit, aby se dostali k jinym dulezitym ukolum, vedej po jakym ukolu prijde ukol na kterej budou potrebovat perly, znaj taktiky, protoze je maj mnohokrat vyzkousene. Kdyby sem chtel hrat proti Rusakum, tak sem sel na Ruskej server. Muzes zkusit je porazit, ale oni ti nedaj sanci se dostat na uroven, ktera jim nevyhovuje. Je to proste o tom, ze hned jak si usmyslej, ze uz je nebavis, tak te sundaj a muzes vymyslet taktiky jaky chces. Proto zo prestane hodne lidi hrat, protoze to je hra, kterou nemate sanci vyhrat. Predpokladam, ze kdyz delali CZ server, ze mel byt pro Cechy. A to nepocitam, ze to ani v Rusku nejsou zadny amateri, predpokladam, ze to je cast ruskyho klanu, takze dobre organizovana. To nejsou ani lidi, co se nahodou sesli na CZ servru. Proste bylo jasny, ze proti nim zacatecnici nemaj sanci. To je jako bys sehnal na ulici 10 lidi a sel porazit Barcelonu ve fotbale. Takze fajn, jestli to neni poruseni pravidel, tak je vse v poradku a at si tu hrajou, ale minimalne beze me. A tohle pochopi kazdej, az se dostane na uroven, ktera se jim prestane libit.
Devile, nejsem naivní, chápu tu hru moc dobře a máme obrovskou nevýhodu proti nim, protože jí již zali a my ne, tedy asi většina ne.
pamatuji si na začátky jiné hry, kterou sem hrával před x lety. tam mě pořád masírovali, ničili budovy a vosjko a tak mě nezbylo nic jiného než popřemýšlet nad tím jak se jim účinně postavit.
posílal sem armády tak daleko aby došli v době kdy sem u toho seděl. schovával suroviny. postupně budoval armu a města až přišel den kdy sem je postupně začal likvidovat já. nebylo to ze dne na den, trvalo to měsíce, ale setrval sem. nakonec mě přijali mezi sebe. v jednu chvíli sem byl i 4tý na serveru v obraně.

zde je šance, byť malá a já říkám, pojďmě to zkusit.
jen je potřeba najít cestu, najít možnosti hry, které jsme doposud nenašli, nehledali jsme je.
například armu posílat na podporu pryč, mimo město, max mě něco zničí, respektive ani nezaútočí když tam nebudu, bo nebudou mí co likvidovat. je tu možnost podpory na x hodin, pak se arma vrátí.
atd atd.

Devile, ty patříš mezi ty co to někam dotáhli. armu máš suprovou, tedy doufám že ji ještě máš a přece nebudeš s ní doma čeket než ti pakoši přilítnou a v době co tu nejsi ti ji zlikvidují atd atd.

co ty na to, něco zkusit?
qakkec

#39 Příspěvek od qakkec »

Draxon:
JAk nim chceš army zničit? Jejich způsob ničení armád není nic novýho - prostě poslat utok tak, aby k tobě došel do 60 sekund po tom, co se ti vráti tvoje armáda z útoku. Jak chceš proti tomu bojovat? Neposílat armádu? Zdechne ti army na gáži, nebudeš mít materiál na stavbu,... Nonstop záštitu držet nemůžeš.. bránu zavřenou taky.. Mít hodně antišpionů a zrcadel? Nepostavíš jich tolik.. na mě chodilo cca 600 špionů a 200 vizionářů.. Jejich výhoda není velká army, ale znalosti a praxe - devilovo srovnání zápasu 10 lidí z ulice proti barceloně je na místě.. Je jich taky 10 na 10, ale praxe šance mění brutálně.. Tady jde o to, jak mají rozjetý města, ja kse rozšiřují, kde vlastně začali, že domácí města si vklidu postavili bokem bez nutnosti řešit obavy z útoku, jsou tam blízko, takže i kdyby utok byl, tak si pomůžou.. A taky jde o to, že my zmíněnou taktiku s 60 sekund od návratu army nemůžeme použít.. Jde o to, že:
- mají v jedné oblasti město zaměření na špiony a vizionáře, kde však nemívají armádu. Tohle město mají pro špehování a zjištování misí. Díky absenci armády to není cíl pro utok
- pak mají města, kde mají hromadu antispy a vizionářů a armádu, kterou posílají na utoky. Navíc hera mají boty na rychlost a města jsou dost blízko cílům. Nemají problém města podle toho stěhovat..

A pokud nevíme, jestli tam armádu mají (díky antispy), ani jestli je na cestě a kdy se vrátí (díky zrcadlům), tak ta taktika na ně prostě nejede použít. Navíc army většinou po utoku stahují do krajních měst, kde na ně utok nepošleme - protože by tam šel 5 hodin a to by měli času na reakci habaděj.. I kdybychom jim tam chtěli psotavit město, tak tam musíme přesouvat hromadu surovin na postavení špionů a vizionářů.. ale města by si všimli a když bychom tam přesouvali armádu, abychom mohli poslat utok na jejich města, tak ji zničí stejně jako mně - tj. pošlou utok tak, aby došel hned potom, co dojde armáda..

A teď babo raď? Do hry jsem vložil pár stovek $ a army mám pryč. K čemu mi jsou splněný ukoly na armádu, když ji nemám? Nebo hrdina s artefakty a s do nynějška nejvíc zkušenostma na serveru, když nemá armádu? Než ji vybuduju znova na stejnou uroven, tak na armádu posledního COD budu mávat z dálky.... Ne díky, už nemám zájem :mrgreen:

edit: pro nás je pozdě na stejnou taktiku najet, protože by to znamenalo překopat celý města, což je brutální ztráta času a krok zpátky. A k pravidlům - nečetl jsem ty strojově přeložený žvásty.. Zesprávy nám jasně řekli, že je to proti pravidlům - je jejich povinnost pravidla znat nejlíp, takže je nebudu ověřovat, jestli se náhodou nepletou.
Naposledy upravil(a) qakkec dne 30 led 2013, 00:18, celkem upraveno 1 x.
Frank Herbert
maflek

#40 Příspěvek od maflek »

jasne posli si vojaky na podporu a dej jim presnej cas v kolik na tebe maj zautocit aby jsi ani nemel sanci a cas poslat vojaky jinam, jak se rika dobra rada nad zlato :lol:
Per aspera ad astra
Devil

#41 Příspěvek od Devil »

Tak ja ti vysvetlim o co ve hre jde a jak to pouzijou proti tobe, takze nemas sanci. Kdyz mas velkou armadu, musis nicit zriceniny, aby si ji uzivil a musis je nicit casto. Kdyz jdes na zriceninu, tak to trva nejaky cas a kdyz se vracis, poslou na tebe armady plny svitku (takze ty nemas sanci uhnout, nasvitkovat se, schovat se), prijdou treba 5 sec pote co se vratis ze zriceniny do mesta a ted mi porad, jak se proti tomu branit. Mesta maj vybudovany kousek od nas, ktere muzou zbourat a postavit u vas (ale ne obycejne mesto, ale kouzelne), jejich mesta jsou bud na spionovani (600+ spionu, 200+ vizionaru) a nebo na utoceni (200+ zrcadel), samozrejme tuto taktiku taky predem znali. Dale maj artefacty (boty), aby byli rychly, takze poslat podporu od kamarada, ktery neni do 1 kralostvi je dost tezky(pak by jeste ten kamarad mel mit armadu aspon 100m+, ale i na toho kamarada hodej predem utok, aby nemohl pouzivat svitky. No kdyz mi vymyslis taktiku jak se branit (ja vymyslel zrusit ucet, pak me nedaj) budu jen rad. No jsem zvedav co vymyslis. Dalsi moznost je, kazdy den vyhodit 1000 perel za svitky, aby sem byl vzdy pripraven, pak me taky nedaj (ale zaroven na me ani nezautocej)
Draxon

#42 Příspěvek od Draxon »

Devil píše:Tak ja ti vysvetlim o co ve hre jde a jak to pouzijou proti tobe, takze nemas sanci. Kdyz mas velkou armadu, musis nicit zriceniny, aby si ji uzivil a musis je nicit casto. Kdyz jdes na zriceninu, tak to trva nejaky cas a kdyz se vracis, poslou na tebe armady plny svitku (takze ty nemas sanci uhnout, nasvitkovat se, schovat se), prijdou treba 5 sec pote co se vratis ze zriceniny do mesta a ted mi porad, jak se proti tomu branit. Mesta maj vybudovany kousek od nas, ktere muzou zbourat a postavit u vas (ale ne obycejne mesto, ale kouzelne), jejich mesta jsou bud na spionovani (600+ spionu, 200+ vizionaru) a nebo na utoceni (200+ zrcadel), samozrejme tuto taktiku taky predem znali. Dale maj artefacty (boty), aby byli rychly, takze poslat podporu od kamarada, ktery neni do 1 kralostvi je dost tezky(pak by jeste ten kamarad mel mit armadu aspon 100m+, ale i na toho kamarada hodej predem utok, aby nemohl pouzivat svitky. No kdyz mi vymyslis taktiku jak se branit (ja vymyslel zrusit ucet, pak me nedaj) budu jen rad. No jsem zvedav co vymyslis. Dalsi moznost je, kazdy den vyhodit 1000 perel za svitky, aby sem byl vzdy pripraven, pak me taky nedaj (ale zaroven na me ani nezautocej)

no super, ale vždyť vi víte jak na to, tak to je paráda a proč to nezklusit dohnat? města postavit jako oni, hrát jako oni.

chlapi, naděje umírá poslední ;-)

ne, vážně, jak myslíte. jste mnohem více zkušení jak já a tak je to na vás. já jenom patřím mezi hráče co nehází flintu do žita a snažím se hledat možnosti jak z toho ven. věřím že se tu najde někdo, kdo bude schopen rozhýbat antiodpor.

zatím dobrou, valím
Havrancz

#43 Příspěvek od Havrancz »

V podstatě ma draxon pravdu, jsou jen tři možnosti, odejit ze hry,nechat se postupně vyvraždit, neb se spojit a bojovat jako jeden kompaktni celek proti odpornym ruským hordám. Ta třetí možnost se mi líbí.....jenže to chce, především společný komunikační kanál, vypracovat taktiku, zvolit vedení Spojených koaličních sil, rozdělit nepřitele do sektorů, a tyto sektory přidělit podle oblasti odpovidající počet našich lidí. a to jsem na spoustu věcí zapoměl. A toto je prace na hodiny, dny......nevím kolik lidi vůbec tady má možnost obětovat tolik času, ale osobně by se mi to líbilo...... jak přemyšlím, nad tím co muže vlastně suport udělat, přestávám věřit že se od nich dočkame nějaky pomoci.

tak jak to tady devil rozebral....tak vidim, že to je konečná...., jen mi unika smysl, proč to vlastně dělaji, je jasne že žadný penize se nikde nenaroděj, ale někdo je musi zaplatit....a to jsme my, když dělají tuto taktiku, tak nemusim bejt, ani moc chytrej, že sem lidi ty prachy nedaj....a mužou mit 1000 jezer, prostě nikdo jim ty perly neproplatí....když na kontě nebudou dolače....
Naposledy upravil(a) Havrancz dne 30 led 2013, 00:37, celkem upraveno 1 x.
Arseni

#44 Příspěvek od Arseni »

Havrancz píše:V podstatě ma draxon pravdu, jsou jen tři možnosti, odejit ze hry,nechat se postupně vyvraždit, neb se spojit a bojovat jako jeden kompaktni celek proti odpornym ruským hordám. Ta třetí možnost se mi líbí.....jenže to chce, především společný komunikační kanál, vypracovat taktiku, zvolit vedení Spojených koaličních sil, rozdělit nepřitele do sektorů, a tyto sektory přidělit podle oblasti odpovidající počet našich lidí. a to jsem na spoustu věcí zapoměl. A toto je prace na hodiny, dny......nevím kolik lidi vůbec tady má možnost obětovat tolik času, ale osobně by se mi to líbilo...... jak přemyšlím, nad tím co muže vlastně suport udělat, přestávám věřit že se od nich dočkame nějaky pomoci.
Sice je váš zápal hezkej ale já jako jedinou možnost vidím pouze obranu, když se k jejich rohovým městů přiblížíš, tak tě tam hned vypálej ale když jim budem napadat jejich špionážní a přepadávací města co staví u nás na středu, tak nás nebudou moci nijak napadnout :)
Draxon

#45 Příspěvek od Draxon »

Havrancz píše:V podstatě ma draxon pravdu, jsou jen tři možnosti, odejit ze hry,nechat se postupně vyvraždit, neb se spojit a bojovat jako jeden kompaktni celek proti odpornym ruským hordám. Ta třetí možnost se mi líbí.....jenže to chce, především společný komunikační kanál, vypracovat taktiku, zvolit vedení Spojených koaličních sil, rozdělit nepřitele do sektorů, a tyto sektory přidělit podle oblasti odpovidající počet našich lidí. a to jsem na spoustu věcí zapoměl. A toto je prace na hodiny, dny......nevím kolik lidi vůbec tady má možnost obětovat tolik času, ale osobně by se mi to líbilo...... jak přemyšlím, nad tím co muže vlastně suport udělat, přestávám věřit že se od nich dočkame nějaky pomoci.
no konečně. sem taky pro třetí variantu buď budu patřit mezi ty přicmrdálky díky malé armě, kterou ale pomalu bududji.

veškeré nápady, co si tu psal ,jsou dobrým začátkem. já do toho jdu, by´t to může být pouze marný a možná nesmyslný boj, ale je to hra a ta se má hrát.
Draxon

#46 Příspěvek od Draxon »

Arseni píše:
Sice je váš zápal hezkej ale já jako jedinou možnost vidím pouze obranu, když se k jejich rohovým městů přiblížíš, tak tě tam hned vypálej ale když jim budem napadat jejich špionážní a přepadávací města co staví u nás na středu, tak nás nebudou moci nijak napadnout :)

noo super, další příděl návrhů. super, jentak dál

ještě někoho kdo o této hře ví nejvíce, je ochoten obětovat spousty času, nemusí být sám. spojit další klany atd atd.

díky že to nebalíte všichni a že hledáte cesty jak jim natrhnout prdel.
Havrancz

#47 Příspěvek od Havrancz »

jen na jejich mistě bych se musel hodně smát, až bych si to tady četl......
Arseni

#48 Příspěvek od Arseni »

Havrancz píše:jen na jejich mistě bych se musel hodně smát, až bych si to tady četl......
To se neboj, že by se to k nim nedostalo, jen záleží na tom jak to bude vypadat až to projde přes google translation :mrgreen:
Devil

#49 Příspěvek od Devil »

Vyjmenujte mi 3 armady, ktery se ubranej jejich 2 a zaroven se stihnou poslat do 40min do 1 mesta a muzeme se bavit co dal. Ja vymyslel jen arseni, havran a ja.(a to jen za predpokladu, ze budou utocit na me) Dalsi vec je, ze by jste tu museli byt nonstop, protoze utok muze prijit kdykoliv a kdyz prijde a vy tu budete, tak ten utok zrusi a budou zkouset, dokud tu nekdo nebude. Porad je to jen cekani na konec, ktery je nevyhnutelny. Osobne me ta hra a ta bezmoc prestava bavit. Popravde bych zvazoval konec i kdyby sprava proti Rusakum zakrocila. Videli jste bitvu dne? 95% lidi, kdyz se spoji do 3 lidi neda takovou armu a to nemeli zadny ztraty. Takze bojovat opravdu nema smysl. Ono postavit mesto u nich jsem samozrejme taky zvazoval, ale to bych musel bourat uz postaveny mesto (jooo, kdybych mel zkusenosti co oni, tak bych ho nikdy nebudoval a postavil ho u nich rovnou) a kdyz si spocitate tech perel co padlo na vybudovani, tak je vam to proste lito i kdyz je fakt, ze o ne prijdete tak nebo tak :D No a nakonec se podivejte na zebricek armad, moc toho nemame. Takze utok je taky nerealna moznost.
Havrancz

#50 Příspěvek od Havrancz »

no a když jak tady nejseš zavřeš armadu ve městě a zavřeš vrata?
qakkec

#51 Příspěvek od qakkec »

Osobně už nechci hře věnovat tolik času, aby se proti nim dalo udržet. Znamenalo by to nonstop střídat záštitu se zavíráním bran měst, hlídat army, přesouvat opatrně suroviny, prostě byt pořád ve středu - nedej bože, aby se člověk někde zdržel a začala mu dezertovat army.. nebo se zdržel se zavřením brány, špatně si to vypočítal a po příchodu army a mezi záštitou/zavřením brány vznikla mezera, díky které by tě někdo zničil.

Díky, tolik času a energie tomu obětovat nechci ;-)
Frank Herbert
Arseni

#52 Příspěvek od Arseni »

Devil píše:Vyjmenujte mi 3 armady, ktery se ubranej jejich 2 a zaroven se stihnou poslat do 40min do 1 mesta a muzeme se bavit co dal. Ja vymyslel jen arseni, havran a ja.(a to jen za predpokladu, ze budou utocit na me) Dalsi vec je, ze by jste tu museli byt nonstop, protoze utok muze prijit kdykoliv a kdyz prijde a vy tu budete, tak ten utok zrusi a budou zkouset, dokud tu nekdo nebude. Porad je to jen cekani na konec, ktery je nevyhnutelny. Osobne me ta hra a ta bezmoc prestava bavit. Popravde bych zvazoval konec i kdyby sprava proti Rusakum zakrocila. Videli jste bitvu dne? 95% lidi, kdyz se spoji do 3 lidi neda takovou armu a to nemeli zadny ztraty. Takze bojovat opravdu nema smysl. Ono postavit mesto u nich jsem samozrejme taky zvazoval, ale to bych musel bourat uz postaveny mesto (jooo, kdybych mel zkusenosti co oni, tak bych ho nikdy nebudoval a postavil ho u nich rovnou) a kdyz si spocitate tech perel co padlo na vybudovani, tak je vam to proste lito i kdyz je fakt, ze o ne prijdete tak nebo tak :D No a nakonec se podivejte na zebricek armad, moc toho nemame. Takze utok je taky nerealna moznost.
Boj nemá cenu, hlavně si musíš za včas všimnout, že v tvé blízkosti budujou město a potom jim vytřískávat vizionáře a zrdcadla, jejich armáda taky musí z něčeho žít a armádu v těch městěch určitě nebudou držet a když nebudou vědět co se v tom městě děje, tak do tebe určitě nepůjdou
Arseni

#53 Příspěvek od Arseni »

qakkec píše:Osobně už nechci hře věnovat tolik času, aby se proti nim dalo udržet. Znamenalo by to nonstop střídat záštitu se zavíráním bran měst, hlídat army, přesouvat opatrně suroviny, prostě byt pořád ve středu - nedej bože, aby se člověk někde zdržel a začala mu dezertovat army.. nebo se zdržel se zavřením brány, špatně si to vypočítal a po příchodu army a mezi záštitou/zavřením brány vznikla mezera, díky které by tě někdo zničil.

Díky, tolik času a energie tomu obětovat nechci ;-)
Nesmíš to vzdávat, třeba jednou tyhle temný časy skončí a rusákům někdo zatne tipec, podívej se na mě, první měsíc jsem tu hru skoro ani nehrál a od začátku listopadu v jednom kuse řikam, že brzo skončim a pořád tu jsem :D
Devil

#54 Příspěvek od Devil »

I to zasobovani maj vymysleny, maj ve meste treba 40 obchodniku a posilaj si dost zlata, dale v budovanem meste maj vyzkumniky, takze nez presunou armu, maj tam nekolik zricenin, kdyby se nudili. Jenze ty nikdy nezjistis, jestli je na zricenine nebo ne, protoze kdyby si mel mit v kazdym meste 300 vizionaru, tak tam nemas nic jinyho.
qakkec

#55 Příspěvek od qakkec »

asi k tomu konci potřebuješ pořádnej impulz :D

Já ho měl dneska. Pro ty, co nemají hospody je k nahlédnutí tady (a to buďte rádi, že tam nejsou vidět armády svitků, co měli na sobě :lol: ). Sice mi zbylo cca 15k nosičů, 8k léčitelů a 180k žoldáků, ale s těma toho moc neudělám a ani už dělat nechci :)
Naposledy upravil(a) qakkec dne 30 led 2013, 01:05, celkem upraveno 1 x.
Frank Herbert
lenista

#56 Příspěvek od lenista »

Tak to je teda síla :(
Arseni

#57 Příspěvek od Arseni »

Devil píše:I to zasobovani maj vymysleny, maj ve meste treba 40 obchodniku a posilaj si dost zlata, dale v budovanem meste maj vyzkumniky, takze nez presunou armu, maj tam nekolik zricenin, kdyby se nudili. Jenze ty nikdy nezjistis, jestli je na zricenine nebo ne, protoze kdyby si mel mit v kazdym meste 300 vizionaru, tak tam nemas nic jinyho.
To je právě to, že oni spoléhaj na to, že se budeš bát co tam maj a tak nebudeš útočit a tak si tam můžou nechat armádu ale když uděláš něco nepředvídatelnýho, s čím jejich plán nepočítá a to že by nepřítel mohl riskovat, tak můžou dopadnout dost blbě :)
SYN

#58 Příspěvek od SYN »

Hele, nerad do toho vrtám jako že bych chtěl kazit radost domácím, ale co hraju onlinovky tak všeobecně platí jeden server=jeden účet, a šlus, ještě jsem neslyšel o tom že by se někomu zahraničnímu zakazovalo hrát. MŮŽE to být specialita této hry, ale moc to nepokládám za pravděpodobné. Že něco takového řekla/napsala podpora - i na podpoře jsou jen normální lidi, většinou nic moc zaplacení takže si tak nějak odbydou svoje a pá...

Jediný trošku co je možná tak ta ingame komunikace v češtině, to je ovšem takový všelijaký, i v Travoši se to na některých serverech nedodržovalo skoro vůbec, a na některým serveru na to v určitou chvíli zkoupali fůru lidí... ale prakticky stačí domácí ignorovat a psát si jen mezi sebou, a nemá kdo napráskat... případně využít semtam tlumočníka, ať už lidského (když tu studuje jistě zvládne pár vět) nebo strojového (když je sám server přeloženej kostrbatě, těžko za to napomínat hráče, u právníka by to neprošlo, řeklo se čeština NE spisovná čeština)...

Možná jsem si to měl kurňa líp uvědomit když jsem sem lezl, že je tu dodatečná motivace aby sem naběhli lidi superzkušení odjinud, teda to vyvádění peněz, nějak mi to nedocvaklo jaký to může mít účinky, ale tak to si asi můžu přičíst akorát sám. Dávám do hry relativně drobný, takže když mě někdo zruší tak si dost možná řeknu že mi udělal dobrou službu, zase budu mít víc volnýho času, člověk nikdy neví co je pro něj nakenec dobrý a co špatný :):)

Takže, za sebe můžu říct že by mi nejvíc vyhovovalo kdyby se odsud žádný prachy vyvést nedaly, domnívám se že by to dost možná stačilo. Ale zase nevidím jako moc pravděpodobný že by se toho dalo dosáhnout.
Kdyžtak to možná lidi berte jako trénink, zkusit teď odolávat co nejdýl, naučit se aspoň část těch fíglů, a na příštím serveru už pěkně od začátku hrát (skoro) jako rovní... anebo si vybrat jinou zábavu...

Jinak v Travianu taky vítězili krutě Rusáci, ale tam jsme to absolutně nemohli svalovat na to že to líp znaj, každej už absolvoval několik kol předtím, tam (možná i tady) se skoro všichni shodli že Rusáci prokázali zdaleka nejvyšší organizovanost a disciplínu... na toto nás Čechy (ale nejen nás) nikdy moc neužil, už od startu to bylo rozhádaný roztříštěný na menší skupiny...
hwmland

#59 Příspěvek od hwmland »

SYN píše: Takže, za sebe můžu říct že by mi nejvíc vyhovovalo kdyby se odsud žádný prachy vyvést nedaly, domnívám se že by to dost možná stačilo. Ale zase nevidím jako moc pravděpodobný že by se toho dalo dosáhnout.
.
Je bohuzel naprosto nerealny, protoze nejde udelat takovato zmena pravidel v prubehu hry. Pokud nekdo (my vsichni) odklikl pravidla, ze "je mozno vyvadet prachy", tak najednou rict "prachy vyvadet nejde" je nemozne. Byl by to (dle meho materskeho nazoru) zalovatelny podvod.
Jinak plny souhlas se SYNem:
-jsme v pr* :)
-maji perfektni organizaci, disciplinu. Taktika se da dopilovat, ale disciplina ne. Navic je dobra sance (zvlaste pokud jsou vyvadene prachy zajimavy), ze jsou u toho schopni byt 7/24 (proste se na jednom uctu stridat 3 studaci na sichty - disciplina je disciplina)
-cestina neni problem (sam jsem s Haronem psal cesky a nepoznal bych, ze neni cech. Mnozi cesi pisou hur)
-neverim, ze by byl zakaz hrat na ruznych serverech

Proste pouceni pro mne:
-tech par drobnych, co jsem do toho dal se mi postaralo o nejakou dobu dobre zabavy (a jeste se bavim, jeste pro ne nejsem cil)
-az mne slupnou jak malinu, tak budu mit furu volneho casu (nez si zas neco najdu) :)
lenista

#60 Příspěvek od lenista »

SYN píše:Hele, nerad do toho vrtám jako že bych chtěl kazit radost domácím, ale co hraju onlinovky tak všeobecně platí jeden server=jeden účet, a šlus, ještě jsem neslyšel o tom že by se někomu zahraničnímu zakazovalo hrát.

není zakázáno hrát ze zahraničí, ale používat v komunikaci jiný jazyk než má webová stránka(někde nahoře to v téhle konverzaci je ve výtahu z pravidel)... To má každá onlinovka, už jen proto aby se dalo kontrovat dodržování pravidel...
Arseni

#61 Příspěvek od Arseni »

hwmland píše:
SYN píše: Takže, za sebe můžu říct že by mi nejvíc vyhovovalo kdyby se odsud žádný prachy vyvést nedaly, domnívám se že by to dost možná stačilo. Ale zase nevidím jako moc pravděpodobný že by se toho dalo dosáhnout.
.
Je bohuzel naprosto nerealny, protoze nejde udelat takovato zmena pravidel v prubehu hry. Pokud nekdo (my vsichni) odklikl pravidla, ze "je mozno vyvadet prachy", tak najednou rict "prachy vyvadet nejde" je nemozne. Byl by to (dle meho materskeho nazoru) zalovatelny podvod.
Jinak plny souhlas se SYNem:
-jsme v pr* :)
-maji perfektni organizaci, disciplinu. Taktika se da dopilovat, ale disciplina ne. Navic je dobra sance (zvlaste pokud jsou vyvadene prachy zajimavy), ze jsou u toho schopni byt 7/24 (proste se na jednom uctu stridat 3 studaci na sichty - disciplina je disciplina)
-cestina neni problem (sam jsem s Haronem psal cesky a nepoznal bych, ze neni cech. Mnozi cesi pisou hur)
-neverim, ze by byl zakaz hrat na ruznych serverech

Proste pouceni pro mne:
-tech par drobnych, co jsem do toho dal se mi postaralo o nejakou dobu dobre zabavy (a jeste se bavim, jeste pro ne nejsem cil)
-az mne slupnou jak malinu, tak budu mit furu volneho casu (nez si zas neco najdu) :)
No tak zrušení vývodu peněz můžou udělat kdykoliv budou chtít, protože v pravidlech maj, že je můžou jakkoli pozměnit ale je hodně nereálný, že by to dělali, protože tahle hra na tom staví svůj marketing, stejně tak by mohli server úplně zrušit, kdyby byl prodělečnej a hráči, kteří do toho narvali tisíce by nemohly udělat ani prd. Jo je to bída, když si v dnešní době může, kdokoliv dělat co chce jen když to má právně ošetřený.
Jo a k tomu, že je zákaz být na více serverech, tak to je snadno pochopitelný, majitelé hry chtějí jen předejít tomu aby musely na více serverech vyplácet stejný hráče s tím, že ti jsou na víc tak zkušení, že skoro ani nemusej nic investovat.
Devil

#62 Příspěvek od Devil »

Podle me to je zbytecne komplikovany, delat CZ server, pro rusky hrace :D
Bohuzel jsou tu i hraci, ktery do toho narvali trosku vic nez drobny (nastesti mezi ne nepatrim, i kdyz jsem zvazoval nakup artefactu, ted dekuji svy bance, ze mi neaktivovala v cas ucet) a tyhle lidi ja lituju.
Arseni

#63 Příspěvek od Arseni »

Devil píše:Podle me to je zbytecne komplikovany, delat CZ server, pro rusky hrace :D
Bohuzel jsou tu i hraci, ktery do toho narvali trosku vic nez drobny (nastesti mezi ne nepatrim, i kdyz jsem zvazoval nakup artefactu, ted dekuji svy bance, ze mi neaktivovala v cas ucet) a tyhle lidi ja lituju.
Žejo mohly si založit další server v rusku ale na něm by nic nevydělali, protože by se tam jen přesunuli ti zkušení hráči, tak to udělali tak, že založili server u nás a my jsme celí dychtiví neznaje to do toho nacpali prachy a teprve potom přišli rusáci :lol:
Devil

#64 Příspěvek od Devil »

Staci, kdyz si tohle tema precte kazdej novacek a skonci to remizou, server zavrou :D
Tosnadne

#65 Příspěvek od Tosnadne »

Devil píše:Podle me to je zbytecne komplikovany, delat CZ server, pro rusky hrace :D
nemám rád když mě někdo lituje, ale beru to, myslel jsi to dobře :lol: :lol:
Havrancz

#66 Příspěvek od Havrancz »

arseni, ve všech hrách, zduraznuji ve všech, je vždy že organizator ma právo jakkoli měnit pravidla hry, v několika hrách jsem byl, a v jedné pořád jsem GO, jestli jsem si v něčen maprosto jistý, tak to v tom, že nikdo nebude dotovat žádnou hru, málo hráčů, málo peněz, servr se zavře bez náhrad.....když budou mit moooc dobrou naladu daj vám možnost si převest pár itemacky měny na jiny servr, či jinou hru kterou provozují. A to jsem zatím nehrál nic kde by šlo takhle vyvadět penize!!

Mám jen jednu otázku, vyvedl tady někdo už nějake penize na svuj realný účet?

P.S. zkuste psát trochu nespisovně, at to maj bolševici těžší s překladem....
maflek

#67 Příspěvek od maflek »

Arseni píše:
Žejo mohly si založit další server v rusku ale na něm by nic nevydělali, protože by se tam jen přesunuli ti zkušení hráči, tak to udělali tak, že založili server u nás a my jsme celí dychtiví neznaje to do toho nacpali prachy a teprve potom přišli rusáci :lol:
No ještě jim hrajem do karet, když jim tu stavíme vlastně takový farmy :lol:
Per aspera ad astra
Arseni

#68 Příspěvek od Arseni »

Sesmolil jsem takovej dopis správě, kterej by bylo dobrý aby každej poslal, tak s tím obešlu všechny vůdce aby to šířili po svým klanu.

Dobrý den vážená správo,

Vaše nedostatečná (né-li téměř nulová) aktivnost v případu ruských hráčů,
kteří jsou zde na CZ serveru proti pravidlům, mě přesvědčila, že nemáte
v nejmenším úmyslu nijak zakročit a klidně nás tu necháte pobít a na základě
tohoto odmítám nákup černých perel, do doby než budou tito ruští hráči ze
serveru vykázání a bude učiněno opatření aby se tohle již nemohlo v
budoucnu opakovat.

EDIT: kdyžtak jestli jste ješte neposílali, tak v dopise co jsem posílal byly dva překlepy, tak to upravte
kulohryz

#69 Příspěvek od kulohryz »

http://mlgame.cz/eula

2.1.2. V souvislosti s omezením, stanoveném v čl. 2.6.1. Uživatelské smlouvy, Uživatelům, kteří se nacházejí na území zemí SNS (podle údajů IP-adresy počítače), je zakázáno se účastnit Hry a používat jakékoliv služby, které poskytuje Majitel práv. Seznam zemí SNS: Ázerbajdžán Arménie Bělorusko Kazachstán Kirgizie Moldavsko Rusko Tádžikistán Turkménie Uzbekistán Ukrajina V případě, pokud se Uživatel účastni Hry, a nacházejí na území jakékoliv země SNS (podle údajů IP-adresy počítače), Majitel práv má právo kdykoliv bez výplaty takovému Uživateli jakýchkoliv úhrad/pokut, pozastavit poskytnutí služeb takovému Uživateli (jako Dodatečných služeb, tak i služeb spojených s přístupem do Hry)
Fyzická osoba, jež chce získat přístup ke Hře od okamžiku akceptu (přijetí) této Smlouvy se stává Uživatelem Hry, má práva, plní povinnosti, stanovené touto Smlouvou.
Devil

#70 Příspěvek od Devil »

Panove a damy, je treba si priznat pravdu, jsme jen farma, jen potrava kterou si pestujou nebo tolerujou, ale muzete si byt jisti, ze prijde krasny den, kdy budou jatka, oni se naexpej, vy mezitim zaplatite v lepsim pripade par set, v horsim nekolik tisic za perly a vsichni az na Vas/nas, budou stastny :)

Pamatujte si, ze se nikdy nedostanete na uroven, kdy by jste jim mohli vyfouknout arci zriceninu a o tom to cele je :)
Hrajte, platte, cim vic zaplatite, tim casteji budou arci, tim vice v nich bude perel, ale nikdy si nesmite dovolit, je o ty perly pripravit :)

Holt Rusko, zeme neomezenych moznosti, kde vcera sezrali jidlo na zitra :)
Kukurice

#71 Příspěvek od Kukurice »

A kdy se bude zakládat nový server?
Když už teď trochu tušíme jak to hrát :mrgreen:
Haron1

#72 Příspěvek od Haron1 »

Necetl jsem cely ten blabol, ale neco napisu, a je mi jedno co si myslite o nas.
Zacnu z toho ze uz asi tyden ,mozna vic v hospode vidite boje jak TOP klan servru napada slabe hrace v dolech, nici jim armadu atd. Nikdo z vas nerekl ani slovo. Pred tim hrac quakec sebral SJ ktere nasel muj ucen, neptal se jeho jestli muze, proste tam poslal armadu a hotovo. Vcera dva hrace zautocily na TOP2 servru, ktery den pred tim chtel jednomu s nich sebrat SJ,a samozrejme hned se objevilo tema na forumu, dostal jsem tisice dopisu atd. Vsimnete se kolik CP staly svitky a arty ktere byli pouzite.

Neco byste meli si uvedomit . Tuhle hru hrajeme pro zabavu, ne pro penize (na rozdil od vas svech), nikdo z nas nevyvedl ze hry ani korunu, to vam sprava muze podtvrdit. Kupujeme arty,svitky,questy atd. Jo chapu ze kazdy z vas mel plany jak bude tady vydelavat tisice a tahat je ze hry, tak my vam vase plany trochu pozmenime. Hra umoznuje utocit na hrace ,a take umoznuje se branit utokum.
Chcete mit klid - muzeme vas nabrat do klanu a vse naucime , to co umime. Chcete opustit hru? Ja vam vysvetlim jak se to dela. Nikdo za vama brecet nebude , na vase misto prijdou jiny,a server je tak velky , ze hrstka lidi nemuze ho cely obsadit.
Pravidla neporusujeme, kazdy z nas bydli v CR a take nikde neni napsano ze tady muzou hrat hrace jenom s CR. ,a jednom servru hrac muze mit jeden ucet. Piste dal na spravu pokud vam nedaji roubika. Misto toho breceni a donaseni zacnete budovat armadu, kupujte arty, zvyste zastitu mest , neni to tak jednoduche porazit velkou armadu.
Chapu to ze klan Hight je nastvany na nas, vzdyt stravi na aukcionu 24 hodin denne , prepadavaji slabe hrace, berou jim SJ , ale najednou oni zjistily ze muzou take byt znicene. Navic jejich hlava tvrdil ze jsme hrstka ubozaku.
P,S. Jinak sprava by mela zablokovat ucet hrace Devil,anebo aspon omezit vyvedeni penez ze hry, protoze navadi na forume lidi aby neivestovali do hry penize ,a take musi vymenit moderatora ktery takove spravy nechava zde, coz je v rozporu z pravidly hry.
P.S na kazdym servru vzdy budou TOP hrace , ktery budou utocit na slabsi,a brat jim doly a SJ.
Jaky si to udelas - takovy to mas. Kazdy je tvurcem sveho stesti. Preji vsem prijemnou hru.
Hlava klanu C.O.D.
Naposledy upravil(a) Haron1 dne 30 led 2013, 13:20, celkem upraveno 1 x.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Devil

#73 Příspěvek od Devil »

Ty si trapnej az to boli, my cesi jsme meli vsichni stejnou startovaci caru a to ze sme se dopracovali k tomu, byt lepsi nez ostatni bylo jen o nasem usili, vy jste naopak startovaci caru meli pred nekolika lety, asi ti to pripada ferovy, protoze ses ubozak a nevidis na tom nic divneho a to nepocitam, ze si prolhanej Rus, kterej mi slibil, ze me znici a zatim se nezmohl vubec na nic a ja radeji zavru armu ve meste a zrusim ucet, jen aby sem ti dokazal, ze si prolhanej, protoze nemas slibovat neco, co nedokazes splnit.
Arseni

#74 Příspěvek od Arseni »

Jo celý cod je hrozně čestný a statečný, naplácat si na armádu desítky svitků a nedat nepříteli šanci cokoliv udělat je skutečně cikánská férovka.
Když to hrajete jen pro zábavu, tak snad ení problém abyste odešli a nechali nás si tu hru užít, když je to náš server, je snad úplně jasný, že takhle brzo ani nemůže žádný peníze vyvést, protože ještě musíte perly vrážet do hry ale až budete mít všechno hotový, tak budete samosebou vyvádět peníze a tak organizovaný skupině nebude problém perly vydělat.
Je jasně dáno, že zkušenější hráči z jiných zemí nesmí na tomto serveru hrát, když tvrdíš, že všichni bydlíte v Česku, tak je zajímavý, že ostatní členové cod neumí ani slovo česky, navíc je zakázané aby na tomto serveru byli hráči ze zóny SNS do které spadá i rusko a to jestli bydlíte v Česku neznamená, že nemáte ruské občanství.
Haron1

#75 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:Jo celý cod je hrozně čestný a statečný, naplácat si na armádu desítky svitků a nedat nepříteli šanci cokoliv udělat je skutečně cikánská férovka.
Když to hrajete jen pro zábavu, tak snad ení problém abyste odešli a nechali nás si tu hru užít, když je to náš server, je snad úplně jasný, že takhle brzo ani nemůže žádný peníze vyvést, protože ještě musíte perly vrážet do hry ale až budete mít všechno hotový, tak budete samosebou vyvádět peníze a tak organizovaný skupině nebude problém perly vydělat.
Je jasně dáno, že zkušenější hráči z jiných zemí nesmí na tomto serveru hrát, když tvrdíš, že všichni bydlíte v Česku, tak je zajímavý, že ostatní členové cod neumí ani slovo česky, navíc je zakázané aby na tomto serveru byli hráči ze zóny SNS do které spadá i rusko a to jestli bydlíte v Česku neznamená, že nemáte ruské občanství.
No hlavne vam jde o to ze nemuzete koupit na aukcionu CP a vyvest je ze hry. Precti si na hlavni strance co vse tady muzes delat ve hre. Pokud se ti nelibi ze na tebe muze nekdo zautocit , najdi si hru ktera to neumoznuje a seber sebou ti ostatni co tady breci.
Arseni

#76 Příspěvek od Arseni »

Haron1 píše:
Arseni píše:Jo celý cod je hrozně čestný a statečný, naplácat si na armádu desítky svitků a nedat nepříteli šanci cokoliv udělat je skutečně cikánská férovka.
No hlavne vam jde o to ze nemuzete koupit na aukcionu CP a vyvest je ze hry. Precti si na hlavni strance co vse tady muzes delat ve hre. Pokud se ti nelibi ze na tebe muze nekdo zautocit , najdi si hru ktera to neumoznuje a seber sebou ti ostatni co tady breci.
já ti nechci brát iluze ale já už dávno nemůžu vyvádět peníze, zavčas jsem si uvědomil, že bych musel dřít jako vůl nebo vytvořit tak podlou skupinu jako jste vy, jsem prostě normální hráč co jsi tuhle hru přišel užít ale jaksi to není možný, když se sem nacpe tahle squadra, které nestačí jeden server a musí se cpát na další.
Haron1

#77 Příspěvek od Haron1 »

Jedna rozumna odpoved v celem topiku ,si myslim ze tohle by melo zabrat,a hra pro vas timpadem nebude jen niceni zricenin,a dostane se na uple jinou uroven
Arseni

#78 Příspěvek od Arseni »

Si myslíš, že když účelově vytáhneš jeden příspěvek, že zastřeš skutečnost?
My tady prostě nepotřebujem rusáky, kteří maj mnohaletou zkušenost a maj do malíčku vypilovaný nečestný taktiky.
kulohryz

#79 Příspěvek od kulohryz »

Arseni píše:.... že ostatní členové cod neumí ani slovo česky, navíc je zakázané aby na tomto serveru byli hráči ze zóny SNS do které spadá i rusko a to jestli bydlíte v Česku neznamená, že nemáte ruské občanství.
o občanství či národnosti není přece v podmínkách hry ani slovo, je tam napsané, že se nesmějí účastnit hry pokud jsou podle IP adresy na území států SNS. Kdyžzrovna budeš v Rusku tak taky hrát nebudeš moct (neměl by jsi)
Haron1

#80 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:Si myslíš, že když účelově vytáhneš jeden příspěvek, že zastřeš skutečnost?
My tady prostě nepotřebujem rusáky, kteří maj mnohaletou zkušenost a maj do malíčku vypilovaný nečestný taktiky.
Ja nechci zatirat skutecnost, cekam az u tebe nebude litost ve meste ,a hned na to vlitnu, Da se rict ze ted uz nemas armadu :D
Ano jsem tady TOP, z jinych servru me vyhnali, take jsem tam brecel jako ty ted , pujdes pak na novy servr a budes take TOP
Ted jses spokojeny ?

P.S: zkus tetris on-line, super hra, ta se ti bude libit
Haron1

#81 Příspěvek od Haron1 »

maflek píše:Nemyslis ze kdyby to bylo tak jednoduchy tak by to nekdo uz udelal? Jestli jsi to nepochopil tak do utoku muzou maximalne 2 hraci a kdyz si vezmes napriklad silu harona1 tak na jeho mesto sli 2 slabsi suzereni tak by mu stacili 2 magicky veze a opevneni a porazi jim celou armadu pomalu beze ztrat
A kdo ti brani udelat velkou armadu? Navic ze vcerejsiho boje je videt ze i slabsi hrace muzou porazit ti silnejsi.
Devil

#82 Příspěvek od Devil »

Hehe, nekdo kdo mi napise, ze kdyz si v nicku zmenim 1 pismenko, tak se pozna co sem to sedi, ja kdyz ve tvym nicku zmenim 5 pismen, tak taky vim co ses :D. Lzes v tom, ze rikas, ze to hrajeme pro penize! Ja sam sem si zrusil vyvod penez kratce po zacatku hry. S tim souvisi, ze mi tezko sprava zakaze vyvod penez. 2. Lhal si, kdyz si mi slibil, ze mi znicis armu (a zaroven mi tim vyhrozoval), ted si vyhrozoval Arsenimu, ze mu znicis armu. Vicemene lzes skoro ve vsem. A chapu te, ze bys byl rad, kdyby si byl na "aukcionu" sam, dokonce si i vyhrozoval nekomu (nepamatuju si komu), ze si te dovolil prehodit, proste ses trapacek.
Arseni

#83 Příspěvek od Arseni »

ale no ne, že by se nám tu ukázala i správa jednou za týden aby nám smazala příspěvky :mrgreen:
Haron1

#84 Příspěvek od Haron1 »

Devil píše:Hehe, nekdo kdo mi napise, ze kdyz si v nicku zmenim 1 pismenko, tak se pozna co sem to sedi, ja kdyz ve tvym nicku zmenim 5 pismen, tak taky vim co ses :D. Lzes v tom, ze rikas, ze to hrajeme pro penize! Ja sam sem si zrusil vyvod penez kratce po zacatku hry. S tim souvisi, ze mi tezko sprava zakaze vyvod penez. 2. Lhal si, kdyz si mi slibil, ze mi znicis armu (a zaroven mi tim vyhrozoval), ted si vyhrozoval Arsenimu, ze mu znicis armu. Vicemene lzes skoro ve vsem. A chapu te, ze bys byl rad, kdyby si byl na "aukcionu" sam, dokonce si i vyhrozoval nekomu (nepamatuju si komu), ze si te dovolil prehodit, proste ses trapacek.
nerikal jsem ti ze armadu znicim dnes nebo zitra , udelam to az budu pripraveny, urcite tobe o tom psat nebudu. Vim jenom to ze to zvladnu. Ano jde vam o vyvedeni penez, a o to ze tady ty a tvuj klan chcete byt TOP1 na serveru. Ja na aukcion jdu jednou za cas , protoze zlato pouzivam na stavbu a suroviny take. Kdyby to delal kazdy tak mate tak velke armady jako ja . A nechci se tady uz s nikym bavit. Jak se rika: je lepsi s ruzumnym clovekem neco ztratit, nez s blbcem najit.

P.S. Devil pa-pa, bude se mi po tobe styskat
Devil

#85 Příspěvek od Devil »

Koukam ze ses nikdy nepodival na zebricek, protoze sem dost nad tebou, takze to zlato asi taky pouzivam na stavbu, kazdopadne jsem se rozhodl ukoncit ucet a to nejen kvuli COD(to je az vedlejsi duvod, jsem si jistej, ze bych se dokazal solidne branit), jsou holt i dulezitejsi veci na svete nez hra. Mejte se tu vsichni pekne a uzivejte si zivota, je kratkej na to, aby jste ho prosedeli u PC.
qakkec

#86 Příspěvek od qakkec »

Já bych se nebál říct to, že jsem skončil proto, že jako češi bez znalosti taktik a celé hry (ani nyní pořádně nemáme taktiku, jak efektivně rozehrát hru na novém serveru, včetně strategie pro rozšiřování a zabírání mapy, předvoje, army,.....) jsme bez šance proti bandě, která od první postavené budovy jede podle strategie, která má za následek likvidaci všech ostatních :mrgreen:
Frank Herbert
Havrancz

#87 Příspěvek od Havrancz »

taky dělam GO, takže vím přesně co máš říkat, jen bych byl rád kdybys informoval supert...díky. hru zdarma hrat nejde, to jsou jen reklamni kecy, a víš to stejně jako já, a potom nikdo neni ježišek, aby dělal něco pro druhé a dotoval to nemalýmy penězma ze svyho.

Administrace napsal:
Jak možná víte, hrát lze zdarma. Takže každý hráč může si vybrat.

Havrancz napsal:
Ahoj, Díky za vyčerpavájící odpověd, proč něco nejde, vím ale určitě co opravdu nejde, držet servr kde budou hrát jen soudruzi z ruska, my TOP hráči tímto, dáváme vedení ve známost, že jediné ČP ktere použijeme budou ty co získame ze hry, jsem zvědav jak dlouho budete servr dotovat.....

Administrace napsal:
Dobrý den,
To, že jsou zkušenější hráče z jakékoliv země nelze počítat za narušení pravidel.
V každém případě už byly udělány některé možné kroky.
Každý nový hráč při registraci je přeposlán do své jazykové zóny. To znamená, že pokud je z Ruska např., už nebude moci udělat postavu na českém serveru. Bohužel nemůžeme zabránit registraci Rusů, pokud hrají z České republiky.
Vždycky přísně kontrolujeme a trestáme použití jiného jazyka, kromě češtiny. Vy také můžete poslat stížnost, pokud někdo pošle vám zprávu třeba v ruštině.
Pokud je objeveno narušení pravidel, ruští hráči se trestají přísněji.
Vyvedení peněz s IP-adresou zemí SNS bylo blokováno. Systém blokuje automaticky a bezvýjimečně.
Kromě toho existují pravidla hry, podporující nováčky - výpomoc starobylých, nemožnost útoku na hráče s nižším titulem.

Havrancz napsal:
Ahoj, chtěl bych se zeptat, proč se trpí na servru cz, kde hrají úplní nováčci, profesionalové z ruska? kteří mají vyhody, že ví jake questy za co budou následovat, že znají svitky, atd.
Investoval jsem do hry na 140 dolarů, měl jsem v úmyslu investovat dále, ale nemíním ze sebe dělat vola, a krmit nějake zlatokopy z ruska, jak dlouho myslite, že vám tady budou hrát lidi? Myslím platici lidi? Dneska zničili COD našeho 2. nejsilnějšího hráče na servru, aniž ztratili jednotku.....gratuluji, jestli doposud jsem tuto hru propagoval viz počet pozvaných hráčů, tak ted od ní budu zrazovat....Jinak přeji pěkny den.
Naposledy upravil(a) Havrancz dne 30 led 2013, 17:39, celkem upraveno 1 x.
Arseni

#88 Příspěvek od Arseni »

lol harone vyhrožuješ jak mě zničíš a přitom máš proti mě záštitu, to mě chce zničit hráč, kterej se mě sám bojí :lol: :lol: :lol:
Haron1

#89 Příspěvek od Haron1 »

qakkec píše:Já bych se nebál říct to, že jsem skončil proto, že jako češi bez znalosti taktik a celé hry (ani nyní pořádně nemáme taktiku, jak efektivně rozehrát hru na novém serveru, včetně strategie pro rozšiřování a zabírání mapy, předvoje, army,.....) jsme bez šance proti bandě, která od první postavené budovy jede podle strategie, která má za následek likvidaci všech ostatních :mrgreen:
Darebacek ve svem topiku v novinkach uplne presne popsal jednu vec: zamyslete se jak na takovych russkych servrech hraji upne nove hrace. A oni tam jsou,a pridavaji se dalsi a ne fnukaji na forumech jako vy.
Meck
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Meck »

Haron1 píše: Darebacek ve svem topiku v novinkach uplne presne popsal jednu vec: zamyslete se jak na takovych russkych servrech hraji upne nove hrace. A oni tam jsou,a pridavaji se dalsi a ne fnukaji na forumech jako vy.
Protože jsou taktéž rusové.
Nemyslím si, že na ruském serveru hraje mnoho "západních hráčů". My víme, jací ruští hráči jsou, proto se nám nelíbí, že tu hrajete s námi.
Republika 2/3
Haron1

#91 Příspěvek od Haron1 »

Meck píše:
Haron1 píše: Darebacek ve svem topiku v novinkach uplne presne popsal jednu vec: zamyslete se jak na takovych russkych servrech hraji upne nove hrace. A oni tam jsou,a pridavaji se dalsi a ne fnukaji na forumech jako vy.
Protože jsou taktéž rusové.
Nemyslím si, že na ruském serveru hraje mnoho "západních hráčů". My víme, jací ruští hráči jsou, proto se nám nelíbí, že tu hrajete s námi.
Me se take nelibi spoustu veci ,ale co mam delat, je to zivot musis si jnom smirit anebo odejit , Je tady spoustu takovych kterym to nevadi
Arseni

#92 Příspěvek od Arseni »

jj to jim nevadí, protože se ještě s váma blíže nesetkali, je to vaše vlastní blbost odstřelit každýho kdo by měl šanci něčeho dosáhnout, nevim jestli vám to dochází ale když budete všechny ničit a nikdo nebude do hry dávat peníze, tak bude server prodělečnej a zrušej ho a utřete i vy :D
Haron1

#93 Příspěvek od Haron1 »

Arseni píše:jj to jim nevadí, protože se ještě s váma blíže nesetkali, je to vaše vlastní blbost odstřelit každýho kdo by měl šanci něčeho dosáhnout, nevim jestli vám to dochází ale když budete všechny ničit a nikdo nebude do hry dávat peníze, tak bude server prodělečnej a zrušej ho a utřete i vy :D
Kdybys byl trochu chytrejsi , tak bys pochopil ze nemuze nekolik hracu kazdeho znicit. Ja nemuzu poslat svoji armadu na druhy konec mapy kde nemam moznost ji uzivit a nemam spiony atd.
P.S. pokud vim tak jeste nezavreli ani jeden server , vzdy se najdou hrace ktere misto fnukani budou hledat reseni.
Arseni

#94 Příspěvek od Arseni »

Haron1 píše:
Arseni píše:jj to jim nevadí, protože se ještě s váma blíže nesetkali, je to vaše vlastní blbost odstřelit každýho kdo by měl šanci něčeho dosáhnout, nevim jestli vám to dochází ale když budete všechny ničit a nikdo nebude do hry dávat peníze, tak bude server prodělečnej a zrušej ho a utřete i vy :D
Kdybys byl trochu chytrejsi , tak bys pochopil ze nemuze nekolik hracu kazdeho znicit. Ja nemuzu poslat svoji armadu na druhy konec mapy kde nemam moznost ji uzivit a nemam spiony atd.
P.S. pokud vim tak jeste nezavreli ani jeden server , vzdy se najdou hrace ktere misto fnukani budou hledat reseni.
Pořád s tím, že fňukáme, tak máte nás nováčky nechat být napokoji abysme se hru pořádně naučili a nikdo fňukat nebude
Havrancz

#95 Příspěvek od Havrancz »

Založte nové,vlákno kde kařždy kdo odmitá platit se podepíše.....sem zvědav kolik nás bude..., ale ani premko neplatit, prostě nic
Groll

#96 Příspěvek od Groll »

Hmm.. To se pekne cte.. Uz sem tu prosedel nakej cas...
Tak nevim jestli to vcas nezastavit...
Arseni

#97 Příspěvek od Arseni »

Groll píše:Hmm.. To se pekne cte.. Uz sem tu prosedel nakej cas...
Tak nevim jestli to vcas nezastavit...
Ono to snad ani nemá cenu, správu to prostě nezajímá, hlavně když jejich krajani budou moc dál terorizovat platící český hráče, začli už i mazat některý příspěvky
Groll

#98 Příspěvek od Groll »

Rusak byl vzdycky prasivec a tim vzdycky zustane...
Nikdy nic dobryho a my Cesi se ho nikdy asi nezbavime..
Vyhodis ho dverma vrati se oknem..
Leda to tam posypat napalmem a zasypat jadernyma:)
Naposledy upravil(a) Groll dne 30 led 2013, 18:20, celkem upraveno 1 x.
Naimad1

#99 Příspěvek od Naimad1 »

Tak z klanu Avengers o tomto (problém s C.O.D.) a tomto vlákně ví už asi všichni, vypadá na to, že se o to zajímá čím dál víc hráčů...

Já VŮBEC nechápu, PROČ po nás chtějí důkazy atd., když oni jsou správci, admini serverů a ONI mají s 99,9% pravděpodobností přístup k poště hráčů, kdykoli chtělí, tak proč to po NÁS chtějí???!!!??? Když MY můžeme maximálně díky náhodě obdržet ruské zprávy z C.O.D.... Nebo se snad máme nějakým hackerským způsobem dostat tam, kde mají přístup pouze správci nebo admini serverů a najít ruské zprávy od členů C.O.D.???!!??
Arseni

#100 Příspěvek od Arseni »

Naimad1 píše:Tak z klanu Avengers o tomto (problém s C.O.D.) a tomto vlákně ví už asi všichni, vypadá na to, že se o to zajímá čím dál víc hráčů...

Já VŮBEC nechápu, PROČ po nás chtějí důkazy atd., když oni jsou správci, admini serverů a ONI mají s 99,9% pravděpodobností přístup k poště hráčů, kdykoli chtělí, tak proč to po NÁS chtějí???!!!??? Když MY můžeme maximálně díky náhodě obdržet ruské zprávy z C.O.D.... Nebo se snad máme nějakým hackerským způsobem dostat tam, kde mají přístup pouze správci nebo admini serverů a najít ruské zprávy od členů C.O.D.???!!??
ono hlavně jde o to, že správa to řešit nechce, už jim byly předloženy dopisy v cizím jazyce co po nás požadovali ale neudělali nic, je to prostě tak nadržujou svým krajanům
Zamčeno