Slané jezero
Slané jezero
Zdar, právě jsem objevil Slané jezero a nemám vyzkoumanou vědu Vnější vlastnění. Když to vezmu útokem, dobyju nějaký ČP nebo ne?
Jsou tam dvě opevnění, obě na 2. úrovni, který pokosej společně 120 jednotek. Navíc dvě magický věže, ale žádný jednotky, takže jejich útok je opravdu 0?
Díky za odpovědi.
Jsou tam dvě opevnění, obě na 2. úrovni, který pokosej společně 120 jednotek. Navíc dvě magický věže, ale žádný jednotky, takže jejich útok je opravdu 0?
Díky za odpovědi.
Re: Slané jezero
Když nemáš vnější vlastnění, tak ze slanýho jezera nebudeš mít nic, maximálně můžeš provést krádež nebo zajetí otroků a s těma magickýma věžema to je past, jakmile uvidí, že ta mjdeš, tak tam pošle vojáky a věže budou mít ohromný úder 

Ok no, tak já to je*u. Je to na souřadnicích 38-6-34, má to nějakej rytíř Darkangel a v obcích má plno věží zrcadel. Navíc se specializací Klérus 2/3, tak jestli ho někdo sejme, tak je to u mě borec:D
Nejdřív tam asi musíš poslat výzkumníka, aby to objevil a viděl si to.Iambest píše:nemuzu to tam najit
No to by nebyl takovej problém ale pokud vím tak už tam nezbývá moc hodin, tak to za tu snahu ani moc nestojí
Teď je tam ještě 22 hodin a 47min (nevim, jak dlouho trvá existence normálně). Btw, jaká se hodí zvolit strategie na to, aby se takovej hráč sundal? Nějakej ideální mix jednotek nebo fígl (abych věděl do budoucna:D )?
Pokud hráč vlastnící SJ zná trošku obrannou strategii pro SJ, tak bys potřeboval alespoň jednoho hráče, který ti bude pomáhat, protože na dobytí SJ v tom případě potřebuješ alespoň 4 útoky a 1 hráč může útočit na to samé vlastnění max. 2 krát denně. Řekněme, že ve SJ jsou 2 opevnění a 2 magický věže. K tomu, abys ty 4 budovy zničil, potřebuješ min. 2 útoky. Nejdřív ale je třeba zničit vojsko, které brání SJ (většinou desetitisíce žoldnéřů). A nakonec samostatná mise dobytí SJ. Pokud chceš to SJ dobýt a máš kámoše, který ti s tím pomůže, tak:
1. Buď se kámošem na Mylands nejlíp kolem 3. hodiny ráno
2. Např. ty pošli útok s tolika žoldnéři, kolik žoldnéřů má ve SJ nepřítel děleno minimálním útokem tvého žoldnéře
3. Pokud se podaří zničit všechno vojsko ve SJ, tak hned potom ať kámoš pošle 2 útoky za sebou s cílem ničení budov (poprvé zničení opevnění, potom mag. věží) s tolika vojíny pro jeden útok, aby jejich počet převyšoval počet zemřelých na opevněních.
4. Pošli misi dobytí SJ.
PS: Pokud má hráč vlastníci SJ hrdinu, zeptes se někoho jiného
PPS: moje rada nezaručuje dobytí SJ
PPPS: SJ má trvanlivost cca. 10 dnů, z toho, co vím
1. Buď se kámošem na Mylands nejlíp kolem 3. hodiny ráno
2. Např. ty pošli útok s tolika žoldnéři, kolik žoldnéřů má ve SJ nepřítel děleno minimálním útokem tvého žoldnéře
3. Pokud se podaří zničit všechno vojsko ve SJ, tak hned potom ať kámoš pošle 2 útoky za sebou s cílem ničení budov (poprvé zničení opevnění, potom mag. věží) s tolika vojíny pro jeden útok, aby jejich počet převyšoval počet zemřelých na opevněních.
4. Pošli misi dobytí SJ.
PS: Pokud má hráč vlastníci SJ hrdinu, zeptes se někoho jiného
PPS: moje rada nezaručuje dobytí SJ
PPPS: SJ má trvanlivost cca. 10 dnů, z toho, co vím
Super, díky za tip. Hraju tejden, tak na to ještě nemám ani náhodou, abych dobýval takovýhle věci. Ještě jsem nad tim uvažoval (už ne jen z hlediska SJ) a teoreticky útok z magickejch a normálních věží by mohly pokrýt jednotky dostatečně velkýho počtu Mágů a ztráty na opevněních (těm se vyhnout nijak nedá, ne?) zase zmírnit vysokej počet Lékařů, ne? Uvažuju správně? Nerad bych někam posílal jednotky na jistou smrt...

Pokud ve SJ jsou pouze žoldnéři a ve velkém množství, tak to bys musel mít dost velkou army, abys to dobyl bez ztrát. A žoldnéři jsou zas nejlevnější jednotka, ti jsou stvořeni právě proto, aby se je posílalo na jistou smrt (většinou)
no našel jsem na 14 dnu den před tím tam nebylo takže trvanlivost je 14 dnů +/- 1 denNaimad1 píše: PPPS: SJ má trvanlivost cca. 10 dnů, z toho, co vím
našel jsem 19-20 dní 

.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
nejvíc jsem videl 20 dní
Nejdelší doba jezera je 22 dní ale to se do serveru musejí sypat peníze, jinak to vytváří kratší.
Hmmm zajímavý všude se člověk dočte, že je max. 22 dnů, třeba je mají zaokhroulené na 24 dnů, každopádně je to neskutečná anomálie takový jezero najít