Agresivni zriceniny

Odpovědět
Zpráva
Autor
Masacral

Agresivni zriceniny

#1 Příspěvek od Masacral »

Dekuji autorum teto hry, ze me vylecili z touhy hrat nejakou MMORPG. Uz jsem nejake zahral, ale takovou suprovku, jako je tato, jeste ne. :lol: Jasne, na zacatku je hrac slaby vuci vsem, co zacali byt jen o den driv. Tady se ten naskok ale nejak nesnizuje. OK. Hrac dojde na 5 lvl - a je totalne slaby vuci ostatnim Suzerenum. Tady jsem si uvedomil, ze to je zcela marna snaha - naskok roku a pul je proste nestahnutelny. No dobra, OK. Co me ale dorazilo, je agresivni zricenina vedle me, ktera na me neustale utoci - má vic , jak 82K zoldneru. A pozor - neplati na ni, ze se boje neucastni 90% muzstva. Prave me navstivila s 25K zoldnery. Dnes uz podruhe. Tak to PRRRR. A jeste me dorazil silny hrac, ktery mi napsal, ze ty utoky zaridil kouzlem, aby agresivka neutocila na nej. Tak to uz ouplne AUT. :? Netusim, zda je to mozne, ale pokud ano, tak tato hra je pouze (jako spousta jinych) zdimacka na penizky naivnich hracu.

Takze mili moderatori, vzkazte autorum, ze to vymysleli mooc super. Jako vdecny hrac bych se rad nejak odmenil. Chvili jsem premyslel jak, a pak me neco napadlo. ;) Udelam Vam velkou reklamu! :D
No, asi negativni, ale negativni reklama je prece taky reklama, ze ano? :lol: :lol: :lol: Obcas recenzuji veci z historie a vojenstvi pro jisty casopis o hrach. :) Uz jsem volal prislusnemu panu redaktorovi, aby Vasi hre venoval krapet recenzentske pozornosti. ;)

Takze v breznu, mili moderatori, kupte jisty herni casopis, a pekne si tam poctete, prelozte pak autorum do ruskeho jazyka. ;) :lol: :lol: :lol: Jak jsme radi, ze nam z Vychodu prichazi same krasne kousky!. :lol:
qakkec

Re: Agresivni zriceniny

#2 Příspěvek od qakkec »

Hochu, proč do toho taháš moderátory? Myslíš, že běžní hráči, kteří mají jenom práva na foru, mohou něco vzkazovat tvůrcům hry, budou jim překládat atd? :roll: Vzpamatuj se ;)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Haron1

#3 Příspěvek od Haron1 »

no jo, kazdy chce hrat zadarmo a jeste na tom vydelavat, bohuzel to nejde . Co se tyce toho ze nikdy nedozenes TOP hrace je blbost. Tohle uz tady psali nazacatku servru, kdyz jsem mel nejsilnejsi armadu a ten rozdil byl mezi nama dost velky. A podivejse ted jak to vypada, jsou hraci kteri zacali hrat pozdeji a maji vetsi armady nez ja.
Střilet muze jen ten, kdo je připraven byt zastrelen
Masacral

#4 Příspěvek od Masacral »

Malunke upresneni - nesel jsem sem hrat, abych vydelaval. :D To fakt nemam zapotrebi :D Agresivka me vesele boura dal, mooc super. :D

Jeste neco me napadlo - do teto hry jsem neinvestoval - jestli tim jsem menecenny hrac, melo by to byt napsane hned v uvode hry. :lol: Neustale nabizene nakupy cernych perel jsou fakt trapne, a nejvic me v nich irituje ta desna no-cestina. :twisted: :evil: Hraji ale jinou MMORPG hru, tam jsem si neco malo dovolil investovat - pro vetsi pohodli - ale ve hre same to nema zadny dopad, neplatici hrac me zmasti raz dva :lol: Neprijde mi to nespravedlive, naopak! ;) Nehraji prece me prachy, ale ja jako individualni persona. Je-li tato hra jenom o tom, kolik do ni vlozim penez, pak je jeste ubozejsi, nez jsem si dokazal predstavit. :o :shock: :roll: :lol:
Arseni

#5 Příspěvek od Arseni »

No tak jestli celou tvou existenci ohrožuje jedna agresivka, tak to asi hraješ hodně špatně. Co se týče naskočení do rozjetý hry, tak tohle máš v každý bojový hře a myslim si, že tady jde dohnat ztráta snadno, když víš co a jak, koneckonců můžeš jen přijít jen o armádu narozdíl od mnoha ostaních her.
Nevim ale já sem snad neviděl žádný FTP který by se tě neustále nesnažilo nalákat na utrácení, takže si myslim, že je úplně mimo mísu si na tohle stěžovat, snad jen ten překlad v této hře stojí za pořádnýho lepáka tomu kdo to dával do translatoru.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Masacral

#6 Příspěvek od Masacral »

Jo, hraji to holt spatne. Jsem tyden Suzeren a agresivka ma 82 kilo zoldneru a heroje na 25 levelu. Ja vim, Ty jsi king, uz na 4 levelu jsi mel hera 100 lvl a sto milionu zoldneru, mam radost, ze mame v nasem narode takove nejen herni genie! :mrgreen:
qakkec

#7 Příspěvek od qakkec »

seš holt lama, každej si prošel tím, čím ty - jenom s rozdílem, že to zvládli a nebrečeli na foru :mrgreen:
Frank Herbert
Masacral

#8 Příspěvek od Masacral »

Jasnočka, jsem holt lama, co má to neskutečné štěstí života hrát s takovýma kingama, jako je quakkec, Arseni a další :lol: Ach, Vy moje sluníčka! :lol:
Modesty

#9 Příspěvek od Modesty »

tak budu jednou hodná a poradím ti, jak z toho ven, možnosti jsou:
- existují svitky a nebo artefakt na hrdinu, které myslím zabrání agresivním ruinám útočit na konkrétní vesnici
- odměna za quest, kdy nebudou monstra útočit na žádnou tvoji vesnici po dobu myslím 10 dnů
- zavři vesnici do doby, než agresivní ruina zmizí - ale pozor, po 4 dnech se ti poškodí budovy v obci, jednou za 4 dny musíš bránu otevřít
- domluv se se silným suzerénem okolo, všichni potřebujeme splnit quest zabít 50 monster hrdinů - třeba ti pomůže v obraně, nebo tu agresivní ruinu zničí

Kdyby ses místo okamžitého stěžování si na všechno možné snažil najít řešení problému, tak by se ostatní hráči snažili ti poradit. Nadávat umí každý, že?
Masacral

#10 Příspěvek od Masacral »

A mimochodem - pokud je pravda, co jsi psal, quakkecu, děkuji za veřejné doznání o nevyváženosti hry od zkušeného hráče. :D Použiji nyní argumentaci ctihodného Haron1 - hraješ a moderujš forum za prachy, i když víš, že ta hra je kulová? ;) Abych Tě ale zbytečně neemočnil, samozřejmě předpokládám, že minimálně činnost moderátora fora je dobrovolná činnost zadarmo pro ostatní hráče. ;) Pokud by jsi za ni bral prachy, měl bys být natolik profesionál, aby ses nesnažil urážet začínajícího hráče třeba takovou milou nadávkou, jako je kouzelné slovíčko "lama". :lol: :lol: :lol:
Pokud jsi ale dobrovolník, díky za to, skládám obdiv před Tvou vytrvalostí v takové krapet umírající scenérii ... :lol: Doufám, že se nám pomalu neblíží slovenský model. :mrgreen: Holt jsou Slováci lamy, že to nedokázali hrát, že jo? :lol:
Naposledy upravil(a) Masacral dne 03 úno 2014, 11:24, celkem upraveno 1 x.
Masacral

#11 Příspěvek od Masacral »

Modesty, mooc děkuji za rady!

Svitek ani artefakt nevlastním. Quest jsem asi nesplnil. Brány neuzavírám, už mi nemá ani co ukrást. Silné hráče kolem jsem oslovil - dva mě napsali, že tu agresivku nasměrovali na mě (že by to byl jedne hráč s dvěma oučty?), zbytek mi vlbec neodpověděl :D Kdo by se taky s lamou bavil, že jo? :lol: :mrgreen:
Modesty

#12 Příspěvek od Modesty »

Agresivní ruinu nejde (aspoň jsem neviděla na to kouzlo) nasměrovat na konkrétního hráče. Oni zřejmě na rozdíl od tebe svitek/artefakt/ odměnu mají a tak jsou proti útokům z ruiny chránění. No a ta pak navštěvuje tebe. Jestli jsi jim napsal podobně, jako píšeš tady na fórum, tak se nedivím, že tě poslali do háje.
Masacral

#13 Příspěvek od Masacral »

Citace posílané zprávy:

Dobrý den, obracím se na Vás s prosbou - na 26-8-12 se nachází agresivní zřícenina levelu 5, která mi s chutí okusuje města. Jsem začínající hráč, cca týden suzerén. Ve zřícenině straší hero Monster lvl 25 a 82 tisíc bojovníků + další armáda. Bylo by prosím, ve Vašich silách tuto partu sejmout? Dovoluji si Vám napsat, protože jste do 5 kráílovství od dané lokality a podle umístění v žebříčku se domnívám, že by jste ji mohl sejmout. Děkuji Vám velmi za pozornost a za případnou pomoc ještě více!

Milá Modesty, je to moooc drzé? Málo jsem byl uctivý k hráčům od cca 400. místa v pořadí hráčů výše? :lol: Měl jsem onikat? :lol: Užívat titulu Ctihodnosti, Vaše Jasnosti, Eminence, Excellence nebo nějakého jiného? ;) Jsem začátečník, netuším, jak tyto velkolordstva oslovovat. :mrgreen:
Masacral

#14 Příspěvek od Masacral »

A ještě jedna malá technická - k poště - nejsem schopen poznat, zda dotyčný tu zprávu přečetl, nebo ji rovnou smazal, nebo zůstala neotevřená a zmizela po uplynutí časové lhůty. Mimochodem - kdybych neměl tu zprávu vytvořenou v PC, ale ve hře, nebyl bych už schopen ji citovat :? Protože už je smazána v souboru odeslaných zpráv, posílal jsem je asi 28. nebo 29. ledna, možná i dříve. Nějak nám ten čas letí. :)
Modesty

#15 Příspěvek od Modesty »

ne - ten dotaz jako takový nebyl napsán drze

nicméně ten zbytek, co píšeš sem, drzé je, a tak na tebe házím bobek a kašlu na tebe, byť nejsi moc daleko a možná bych za normálních okolností byla ochotná ti pomoct. Takhle si trhni nohou.
Masacral

#16 Příspěvek od Masacral »

Drzé myslím je, že jsem se vůbec ozval. :lol: Jako začínající lama :lol: Jsem rád drzý, šak to Modesty dobře víš z dřívějška :lol: Co myslíš, pro mazání DS jsem získal lidi drzostí, hrubostí - nebo jen tím, že jsem vyjádřil, co se lidem bytostně nelíbilo? ;) Proč se k nám tehdy přidalo tolik hráčů? :mrgreen:
Modesty

#17 Příspěvek od Modesty »

Ne - drzý je způsob, jakým jsi se ozval. Že očekáváš, že kolem tebe budou všichni skákat. Jak ti psal quakkec - všichni suzeréni měli tento problém. A vždycky ho nějak vyřešili. A to i ti, kteří do hry nevložili ani korunu. Ty jen očekáváš, že někdo půjde a tvůj problém vyřeší.

A i když se to téhle hry netýká - ano, pamatuji si server na travianu, kde jste zbourali všechny divy světa. Víš, jakou měl přezdívku? Teplej server. Téměř všichni (až na mě a jeden klan) jste se spojili, abyste nemuseli bojovat. A smutné je, že i tak jsme vám byli schopni celkem slušně škodit.
Lidi jako ty nesnáším - jájáčkové, kteří mají plnou hubu keců, ale když se objeví první problém, tak se krčí v koutku.
Masacral

#18 Příspěvek od Masacral »

Milá Modesty, tak si musíš vybrat - buď jsem drzý, nebo se krčím v koutku. :lol: Navíc jsi to posunula, na Tvou omuvu nejen Ty - já jsem nečekal nějakou pomoc - já jsem jen poukázal na něco, co považuji za nevyrovnanost (jednu z mnoha) v této hře. ;) Nevyrovnanost, o které Ty a nejen Ty píšeš, že ji zakouší všichni ostatní hráči. :D
Sorry, logika Tvé argumentace je taková, že třeba otroci z lokality, kde jsou jen samí otroci, nemají právo stát se svobodnými, protože přece všichni tam jsou otroci! :lol:
Milá Modesty, zmínila jsi cosi, co jsem kdysi hrál - tehdy to hrálo cca 250 tisíc lidí - a Ty ses mi na tamějším fóru tehdy vysmála, kdyý jsem tvrdil, že pro závěr ročního serveru postavený na sypání peněz, smrskne se počet hráčů na desetinu -a do roka se to stalo. ;) Nepovažuji se za proroka, ale dovoluji si analyzovat. ;) Kdysi sem to študýroval a stát mě pak nějaký čas za tuto činnost platil. ;) Hra, očekávající od hráčů masivní přísun penízků, musí na sobě makat, aby rostla v kvalitě. ;) O této hře si to, s dovolením, nemyslím, vnímám ji jako trychtýř na penízky, bohužel, je mi to líto. :( Je svoboda sypat penízky, kam se kdo rozhodne - a je svoboda (doufám) napsat, že za to je v týhle hře moc málo muziky. :lol: Ale jsem začínající hráč, třeba časem změním názor a rád tu uznám svůj omyl. :mrgreen:
Ale argumentací, že jsem drzá lama, to asi nebude. :lol: :mrgreen: :lol:
MMMMM

#19 Příspěvek od MMMMM »

Mozna by ses mel zamyslet nad tim, jestli preci jen ostatni nemaji pravdu a ta chyba neni spis v tobe nez v te hre. Preci jen ...ten argument, ze vsichni silni hraci si timhle obdobim prosli a na rozdil od tebe ho prekonali ... no minimalne tenhle fakt stoji za zamysleni.

Jinak Modesty ti poradila par triku a poradila ti dobre. Asi neni dobre ze jsi ji nastval, protoze ona by dokazala znicit agresivku s 82 tisici duchy, takhle si asi misto ni da nejakou jinou snazsi a blizsi, ale zas to ber tak, ze chybama se clovek uci.
qakkec

#20 Příspěvek od qakkec »

Klidněte už tuhle přestřelku, jinak to budeme mazat, zamykat a bodovat hřísníky ;)
Frank Herbert
Arseni

#21 Příspěvek od Arseni »

Masacral píše:Jo, hraji to holt spatne. Jsem tyden Suzeren a agresivka ma 82 kilo zoldneru a heroje na 25 levelu. Ja vim, Ty jsi king, uz na 4 levelu jsi mel hera 100 lvl a sto milionu zoldneru, mam radost, ze mame v nasem narode takove nejen herni genie! :mrgreen:
Lidi jako ty skutečně stojej za to, tahle hra z valný části nezáleží jenom na velikosti armády a hrdinovy, nejdůležitější jsou znalosti a z tvého projevu je znát, že jich o této hře ještě tolik nemáš a bez toho, aby jsi hledal odpověď nebo si nechal poradit, jen rozséváš zlobu, což somozřejmě může těžko vést k něčemu smysluplnému. Jo a jen tak od cesty, v dávných dobách, když sem byl ještě maršál, byl hrdina dostupný teprv od suzeréna, takže sem ho stěží mohl mít na 4. levlu a mít na něm 100. level když je maximum 50.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Dmon007

#22 Příspěvek od Dmon007 »

Kdokoliv ten tvuj problem cet, tak prestoze se ti i treba puvodne snazil pomoct postupne presel k strategii poslani te do ... . Mozna by neskodilo misto mackani xy smajliku v rade a breceni se trochu zamyslet jestli neni chyba spis v tobe, nez ve vsech ostatnich.

Pokud nemas extra moc vojaku, tak jich par sejmi a jdi na 4* nez zmizne.
Odpovědět