Zlepšení dobývacích budov a obydlí

Diskuse o questech mezi hráči.
Zde se můžete zeptat hráče kdy a jaký quest přichází, nabídnout vlastní výklad, poradit se jak ho splnit nejlépe atd.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Vencyou

Zlepšení dobývacích budov a obydlí

#1 Příspěvek od Vencyou »

Zdravím, mohu úkol splnit když zlepším jeden obchůdek, jednoho dřevorubce a jeden kamenolom, nebo si musím vybrat jeden typ surovinového zdroje a od toho vylepšit 3 budovy na další úroveň.
Darebacek

Re: Zlepšení dobývacích budov a obydlí

#2 Příspěvek od Darebacek »

Ahoj,
Musíte zlepšit 3 obydlí, a také na vybranou: 3 chaloupky dřevorubce nebo 3 kamenolomy, nebo 3 obchodní krámky na 2. úroveň. Takže na vybranou 3 budovy jednoho druhu.
Pitrisek

#3 Příspěvek od Pitrisek »

Ahoj
Zlepšil jsem 3x obchodní krámek, 3x kamenolom quest stále nesplněn. Čím to je? Čim to je? Díky za odpověď. Petr (Rytíř)
Arseni

#4 Příspěvek od Arseni »

Pitrisek píše:Ahoj
Zlepšil jsem 3x obchodní krámek, 3x kamenolom quest stále nesplněn. Čím to je? Čim to je? Díky za odpověď. Petr (Rytíř)
Musíš vylepšit 3 obydlí + 3 obchodní krámky nebo 3 kamenolomy ;)
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
Thasoss

#5 Příspěvek od Thasoss »

Úkol: Zlepšit 3 obydlí, a také na vybranou: 3 chaloupky dřevorubce nebo 3 kamenolomy, nebo 3 obchodní krámky na 2. úroveň

Celé znění úkolu, tudíž 3 obydlí+3 budovy jednoho typu (např. dřevorubce a nebo kamenolom).
Killerbeast

#6 Příspěvek od Killerbeast »

Ahoj,
já jsem taktéž udělal 3 obydlí a k tomu 3 chaloupky dřevorubce a pak i 3 kamenolomy, ALE: QUEST je splněn ale bez odměny, to se mi stalo dneska ráno!!!! normálně ihned se to přesunulo do splněných aniž by mi to dalo odměnu. ani mi to nenabídlo "Přijmout odměnu". takže mě ta hra akorát naštvala.

Honza
Odpovědět