Dnes jsem již 3x zkoušel nakoupit perly za 198 ,- Kč přes sms. Po zalsání k´du to chtělo ještě poslat ANO. Takže celkem 6sms a pak jsem vždy dostal zprávu Sorry, such service was not found.
Nejste někdo na tom podobně?
Doufám jen že jsem nepřišel o 6 stováků !!!
Olbron
Šlo vám dnes nakoupit perly?
Re: Šlo vám dnes nakoupit perly?
Ja nechapu proc nekdo kupuje 395 perel za 198kc, kdyz za 99kc ma 218 perel. To tu SMS poslu radeji 2x a mam o 46 perel vic. Je to sice drazsi, ale min vyhodny 

Napiš si na správu, s tímhle ti nepomůžem 

Já moc nechápu, proč někdo vůbec kupuje perly přes mob, když přes paypal je za cca 400kč 1800 perel... 

Tak pokud to hrajou děti okolo 15 let tak třeba nemaj Pay pal, já jsem sice už pracující ale pay pal taky neupřednosťuju, protože jsem s ním měl v minulosti pár problémůeledin píše:Já moc nechápu, proč někdo vůbec kupuje perly přes mob, když přes paypal je za cca 400kč 1800 perel...

mno, velmi užitečná informace 
chystal jsem se zítra koupit přes paysafe, ale když zde padlo slovo 400,- tak jsem si raději prošel i ostatní platební metody a ouha místo 26 euro jsem rovnou nakoupil za asi 380, - Kč
byl to boj ale povedlo se a ještě jsem ušetřil
poučení pro ostatní - nejenom sms je dražší

chystal jsem se zítra koupit přes paysafe, ale když zde padlo slovo 400,- tak jsem si raději prošel i ostatní platební metody a ouha místo 26 euro jsem rovnou nakoupil za asi 380, - Kč

byl to boj ale povedlo se a ještě jsem ušetřil

poučení pro ostatní - nejenom sms je dražší