Rozšíření města

Odpovědět
Zpráva
Autor
pr0fike

Rozšíření města

#1 Příspěvek od pr0fike »

ahoj, chci si založit nové město a zajímá mě o kolik je možné ho ve finále rozšířit tím výzkumem. dík :)
Modesty

Re: rozšíření mčsta

#2 Příspěvek od Modesty »

Butr

#3 Příspěvek od Butr »

Maximum rozšíření buněk výzkumem je 43 pro jakékoliv město, jediné co nejde rozšířit je maximální úroveň hlavní budovy.

Modesty: Podle toho, co jsem se dočetl na fóru, tam odpověď rozhodně není, nebo ne alespoň jasně napsaná text je možno vyložit různým způsobem.
Modesty

#4 Příspěvek od Modesty »

hm - co tím přesně myslíš? Možná se nedívám správně, já tam vidím tabulku, která říká, že podle možné úrovně hlavní budovy můžeš zvýšit počet buněk, na 43 buněk se dostaneš v případě, že dokážeš postavit hlavní budovu na lvl 5... pokud si postavíš město někde, kde dokážeš postavit hlavní budovu pouze na např. lvl 2, tak ani vědou nerozšíříš počet možných buněk na 43
Butr

#5 Příspěvek od Butr »

Čerpal jsem z fóra, ale bohužel teď nemůžu najít příspěvky, kde jsem tuto informaci četl :(

Zatím tedy odvolávám co jsem napsal a musím s tebou souhlasit o maximálním počtu polí podle úrovně hlavní budovy v tabulce.
Butr

#6 Příspěvek od Butr »

Tak tady jsem narazil na jeden příspěvek, co píše o 43 buňkách pro jakékoliv město. Sám to bohužel nemůžu ověřit.
viewtopic.php?f=13&t=456&p=2297&hilit=hlavn%C3%AD#p2297
Modesty

#7 Příspěvek od Modesty »

aha, tak buď je chyba ve wiki a nebo byla chybná odpověď na Bubeníkův dotaz... nechť odpoví někdo kdo to hraje déle
Arseni

#8 Příspěvek od Arseni »

Na wiki nic špatně není, jen se toto (http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=City) detailně nevěnuje této vědě, přešti si tohle >>> http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=ScienceDescription
Každé město bez ohledu na maximální úroveň hlavní budovy lze zlepšit na 43 polí, jen je tady zádrhel, že se se zvyšováním polí nezvyšuje maximální možná úroveň hlavní budovy.
>>>Wiki <<<>>>Pravidla fóra<<<>>> Mentorství<<<>>>Registrace<<<
qakkec

Re: Rozšíření města

#9 Příspěvek od qakkec »

Jak píše Arseni. Ta tabulka na wiki určuje velikost hl. budovy podle původního počtu buněk dané lokality. Rozšířit samozřejmě můžete na 42, ale to nezmění ten původní počet a tedy ani úroveň hlavní budovy :)

Pokud takto vylepšené místo opustíte a někdo si tam založí nové město, opět bude mít tolik buněk, kolik odpovídá tomu původnímu počtu :)
.:: MyLands - stránky s tipy, triky a návody ::.
----------------------------------------------------------------------
Bohatství je nástrojem svobody. Ale honba za bohatstvím vede k otroctví.
Frank Herbert
Odpovědět