chtěl jsem uzavřít svaz s jedním nickem ...
měl jsem s ním uzavřen svaz už předtím, ale protože jsem mu povolil přístupy do mých měst a on mi tam stavěl co jsem nechtěl tak jsem v diplomatickém sboru v záložce jak je i nastavení pomocí červeného křížku jsem ho tedy vykřížkoval jinými slovy jsem s nim zrušil svaz...
po 24 hodinách už jsem tedy ve svazu nebyli ...
několik málo hodin poté, co se ukončil náš svaz jsem chtěl onen nick požádat znovu o uzavření svazu a tentokrát jsem si nastavil správně práva onoho nicku vůči mému účtu , ale napsalo mi to, že není možné uzavřít svaz s někým kdo je na černé listině ...
tomu nějak nerozumím ...
je nějaký časový limit kdy je možno uzavřít svaz s tím samým nickem ?
nebo existuje nějaká černá listina a on je tam veden ?
černá listina
Re: černá listina
1) pro zrušení přístupu do tvého města nemusíš rušit svaz stačí upravit nastavení v diplomatickém sboru v záložce svaz
2) pokud ti mohl stavět ve městech zřejmě jste měli kromě spojenectví nastavený i zástup a zástupce může stavět ve městech - pokud nechceš aby ti tam stavěl stačí mu napsat aby nestavěl - zástupce se hodí pro případ, když na tebe jde útok a ty nejsi ve hře zástupce může alespoň schovat armádu. Pokud i tak staví co nechceš, tak mu můžeš zrušit jenom toho zástupce v diplomatickém sboru v záložce zástupce, ale svaz vám může zůstat
3) když jsi rušil spojenectví nejspíš sis ho chtěl vymazat i ze seznamu kontaktů, hra se tě při mazání ptá, jestli chceš hráče blokovat, pokud jsi jen odkliknul ano bez čtení, tak jsi ho právě umístil na černou listinu, stačí otevřít zprávy a vlevo v seznamu kontaktů překliknout záložku blokované nebo-li černá listina a odtud hráče vymazat.
Pak už spojenectví půjde zznovu uzavřít
4) RADA NAD ZLATO - než něco začneš dělat bez rozmýšlení zkus se podívat do wiki.. vše o spojenectví a zástupu zde:
http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Alliance
http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Deputy
2) pokud ti mohl stavět ve městech zřejmě jste měli kromě spojenectví nastavený i zástup a zástupce může stavět ve městech - pokud nechceš aby ti tam stavěl stačí mu napsat aby nestavěl - zástupce se hodí pro případ, když na tebe jde útok a ty nejsi ve hře zástupce může alespoň schovat armádu. Pokud i tak staví co nechceš, tak mu můžeš zrušit jenom toho zástupce v diplomatickém sboru v záložce zástupce, ale svaz vám může zůstat
3) když jsi rušil spojenectví nejspíš sis ho chtěl vymazat i ze seznamu kontaktů, hra se tě při mazání ptá, jestli chceš hráče blokovat, pokud jsi jen odkliknul ano bez čtení, tak jsi ho právě umístil na černou listinu, stačí otevřít zprávy a vlevo v seznamu kontaktů překliknout záložku blokované nebo-li černá listina a odtud hráče vymazat.
Pak už spojenectví půjde zznovu uzavřít
4) RADA NAD ZLATO - než něco začneš dělat bez rozmýšlení zkus se podívat do wiki.. vše o spojenectví a zástupu zde:
http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Alliance
http://mlgame.cz/wiki/Wiki.jsp?page=Deputy
a je taky možné že on si blokoval tebe za to že tys mu zrušil spojko
asi jste spolu moc jako spojenci nekomunikovali 

OK ...
kudličky ... teda vlastně dýky
nebo-li díky .... tu v Ostravě dyk more používají spisovně hovořící nebílí spoluneobyvatelé 
a co znamená dýk moře to nevím, ale asi hodně dýk .... bo oni jsou nějak na ty nože ...
kudličky ... teda vlastně dýky

a co znamená dýk moře to nevím, ale asi hodně dýk .... bo oni jsou nějak na ty nože ...

nechápu souvislost s odpovědí, jediné co mě napadá je to že ses potřeboval "vyblejt" z nenávisti k menšině, která se dá těžko menšinou nazývat. Jenom bych upravila význam slova more - fakt to neznamená moře 

jóóóóóó kdyby se tak dalo "vyblejt" z NĚČEHO ....
většinou se "vybleju" ze sebe a to si o sobě nemyslím, že jsem NENÁVIST
ale, vlastně vždyť je to fuk ...
nesnaž se mne chápat nebo pochopit nebo s tím vůbec začínat nebo s tím vůbec chtít začít ...
ale pěkná jsi to jóóó'to zse jóóó
eM.
většinou se "vybleju" ze sebe a to si o sobě nemyslím, že jsem NENÁVIST

ale, vlastně vždyť je to fuk ...
nesnaž se mne chápat nebo pochopit nebo s tím vůbec začínat nebo s tím vůbec chtít začít ...

ale pěkná jsi to jóóó'to zse jóóó
eM.